- 19 Eylül 2008
- 4.090
- 7
-
- Konu Sahibi YAXGXMURCN
Kızlar hepiniz çok olumlu pozitifsiniz Allah razı olsun ve bunu banada yansıtıyorsunuz
çok şükür ki gittim bugün kendi dr ' uma kese gayet düzgün dedi içinde yolksac dedikleri emriyo oluşmuş önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah onuda görürüm sağlıkla
kayram inşallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın duacınım
hmm birde kanamada keseye yakın bierde değilmiş kesenin etrafı düzgün yerleştiği yer güzel dedi Allah' a şükürler olsun şimdi heyecanla kalp atışlarını bekliyorum minik mucizemin
Kızlar bugün dayanamyıp gittim dr ' a keseyi görmek için tam 5 haftalık çıktı ama kese şekli biraz bozuk dedi karından ultrasonla baktırdım sadece önümüzdeki hafta gel o zaman bakalım dedi :çok üzgünüm:
Ben şimdi 1 hafta nasıl dayanıcam deneyimli arkdaşlarım lütfen yardım senağlama
Dr siz gebelik kesesiyle ilgili birşey dedimi benim ki yüzük gibi değilmiş mucizemi kaybetmek istemiyorum
Allah' ım bana bunu hediye gönderdi alma Rabbim ne olurr senağlamasenağlamasenağlama
Kızlar hepiniz çok olumlu pozitifsiniz Allah razı olsun ve bunu banada yansıtıyorsunuz
çok şükür ki gittim bugün kendi dr ' uma kese gayet düzgün dedi içinde yolksac dedikleri emriyo oluşmuş önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah onuda görürüm sağlıkla
kayram inşallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın duacınım
hmm birde kanamada keseye yakın bierde değilmiş kesenin etrafı düzgün yerleştiği yer güzel dedi Allah' a şükürler olsun şimdi heyecanla kalp atışlarını bekliyorum minik mucizemin
efsunum ç.ok sağol bitanem inşallahh bende sabırsızlıkla bekliyorumm inşallah görürüm o günleride