- 31 Temmuz 2011
- 11.100
- 93
-
- Konu Sahibi rafadantayfa
Bu emzikten bulamıyoruz artık etrafında satılan varsa bize temin edip gönderirse çok mutlu olurum
Eki Görüntüle 1007421
Bakkal emzigimi o
Bu emzikten bulamıyoruz artık etrafında satılan varsa bize temin edip gönderirse çok mutlu olurum
Eki Görüntüle 1007421
Bende chicco kaucuk damakli var
Benimde oglum birtek bu emzigi emmisti..elimde sifirlari bile vardi ozaman da zor bulunuyor diye buldugum heryerden almistim..ama maalesef dagittimbiliyormusun dungece mesajini okuduktan sonra yatinca ruyamda gordum..bir yerde buluyorum ve seviniyordum aa bak buldum alayim da arkadasa gondereyim diyordum :)) bayyaa etkilenmisim :) oglumda zamaninda emince ayni emzigi..
Eki Görüntüle 1007421
Çok teşekkür ederim çok çabuk yıprandığından bir tane işimizi görmiycem bulursam kutu halinde almayı düşünüyorum aksi halde bir tane yine grçici çözüm olucak yinede çok teşekkür ederim ilginiz için.Brnde hangisini alir diye ondanda bitane almistim ama onuda tutmadi nerdesiniz.verebilsem
oturduğum yer mahalle aslında tüm bakkallarda vardı hepsinin elindekileri biz tükettik sanırım artık yok başka semtlerede baktı eşim birkaç yerde daha buluyorduk artık oralardada yok en azında birkaç ayı daha çıakrsaydık bıraktırırdım ama şua ara hasta ve memede emmediği için şuan emzikten vazgeçmesi çok zor.köhne yerlerdekı,mahalle bakkallarına sorun..
bende vardı 3 tane belkı onu emer dıye aldırmıştım ama onuda emmedı..
gecen gun çöpe attım..keşke atmasaydım
Çok teşekkür ederim canımcanım aklımdasın bakıcam, bulunca kargo yapıcam sana 3-5 tane
Evet üretilmiyormuş ama mutlaka elinde kalmış olan bakkallar vardır diye konu açtım inşalalh bulabiliriz.http://www.fatosbebe.com/ulasim.htm
burayı buldum canım aradım. Uzun bir süredir üretilmiyor, o yüzden bulamazsınız dediler. ama umudunu yitirme satılmamış vardır hala, daha tenha yerlere bakıcam
Tamam canım sağolhttps://www.aklarsanalmarket. Devamını yazıyorsun bu sitede var. Ama sanırım sen kauçuk demişsin bu silinin diyo :)
Lovelycim bide özelden yazmışsın, şimdilik ihtiyacımız yok. Teşekkürler öncelikli sorduğun için :) geçmiş olsun güzel kızınada...
AnnaaaaaaaSize emzik ararken bi foruma denk geldim. Millet gece bebeğinin ağzına emziği bantlıyomuşşok oldum. Hiç uyanmıyormuş öyle olunca.
canım buldun mu emziği,merak ettim.bende soruyorum ama yok buralarda.yine de sormaya devam edeceğim,umarım buluruz.
Bebedorun aynı ona benzeyen bi emziği varmış. Kauçuk. Birçok yerde millet onu önermiş Fatoş emzik yerine üretilmediği için. Ben tam bilemediğim için hangi model anlamadım. Sen bebedoru bi araştır istersen bi ümit.
Ben bütün markaların tüm modellerini denedim oda gg da bakkal emziği adı altında satılıyor 8 kutu almıştım emmedi onuda
Ah canım yaaa.. Kim bilir ne hissediyoda emmiyo..