Bebek İkinci El Acil FATOŞ kauçuk uçlu emzik arıyorum

Ya benim kızda tam aksine ağzına nasıl emzik verirsem veriyi emiyo :KK56: ben başlarda buna sinir oluyodum biliyo musun? Yani nasıl diim.. Nasıl seçici olmaz diyodum. Bak yaş model cins hiç farketmiyor :))))) bana çok tuhaf geliyodu.. Bıraksın istiyorum bende. Çok bağlı değil ama uyurken mutlaka :KK20:

Ya benim kızda tam aksine ağzına nasıl emzik verirsem veriyi emiyo :KK56: ben başlarda buna sinir oluyodum biliyo musun? Yani nasıl diim.. Nasıl seçici olmaz diyodum. Bak yaş model cins hiç farketmiyor :))))) bana çok tuhaf geliyodu.. Bıraksın istiyorum bende. Çok bağlı değil ama uyurken mutlaka :KK20:

aay seçmesin ne güzel işte bizim bücür emzik markası seçtiği gibi aynı emziğide uzun süre emerse eskiyince yenisine geçmiyor aynıda olsa istemiyor çok zor kabulleniyor bizimkide sadece uykusu gelince arıyor uyuyunca atıyor ağzından kaldırıyorum
bazen gecede uyku arasında ağlayıp istiyor veriyorum yine bir iki emip dalınca atıyor ama bir sn yede emecek olsa o an vermezsem asla susmuyor ağlayıp uyanıyor
anlık emip kendi atıcak

Bende kizimi alistirmak icin cok ugrastim o zamanlar ondanda almistim
annemlerin oturdugu semtten ben gidrmem ama sordurayim
hala varmi fiye eger varsa aldiririm ins

X