• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil ev temizligi

EceCigdem

Kalbimin prensine bir prenses..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
3.455
3.925
133
30
Kizlar hamilelik halsizliginden olsa gerek hala temizlik yapmadim. Bu aksamdan baslayip yarina aksama kadar komple ev temizligini bitirmek istiyorum. Ama hem oglum kucuk hem esim var hemde yarin aksam gorumcem bizde kalacak. O yizden cabuk ve pratik bilgilere ihtiyacim var yardimci olabilir misiniz ?

Bazilariniz yazana kadar yapsana diyecek ama suan oglumu uyutuyorum bos durmayip fikir alayim dedim. Mesela az sonra kalkip yemek yapacagim o arada mutfak temizliginin bir kismini yapayim diyorum. Nerden nasil baslasam ki?

Önemli olan mutfak ve banyo...
Ilk oralara giriş. Yemek işini at kenera dışardan yersin bugün.
Sonra carsaflari değiştir... evi siki süpür ve sil...
Vakdin kalirsa yemek filan yaparsın

Canim yemek isi kolay fasulyeyi falan hasladim simdi yaglicam o piscek. Zaten dun banyoyu bitirdim mutfaginda halisini falan kaldirdim temizledim falan. Bi dolaplar ocak falan var makine caliscak. Ama etrafta daginik camasirim cok beni o oyalayacak pratik bi yolu var mi ki ?

Simdi butun esyalari kucuk bir odamiz var oraya topladim simdi mutfakla ilgileneyim diyorum gece de oglusla babasi tv ye bakarken bende odada camasirlari katlayip yerlestiririm. Yarin da bir supurge bir silme yeter heralde olmazsa bide perdeleri makineye atarim tamam. Su evi surekli temiz ve dusenli tutma isini bir turlu beceremiyorum

Back
X