- 3 Mart 2021
- 265
- 188
- 18
- 34
- Konu Sahibi gezentigelin
-
Oncelikle gecmis olsun insallah guzel haberler alirsiniz.. Okadar rahatlattiniz ki beni.. sag tupunuz olmamasina ragmen orda agri hissediyosaniz illa dis gebelikden korkmamam gerektigini anladm.. 3 martta transfer oldum ben sizinle ayni sayiliriz ozaman :) insallah her isteyenle brlikte bizde mutlu haberi aliriz4. Günüm benim . Bende daha önce iki dış gebelik geçirdim . Benimde sağ kasığım da ağrı var şuan . Ama bende sağ tüp yok o yüzden kafam rahat . İkinci dış gebeliğimde sağ tüpümü kaybetmiştim . Dış gebelikten yana panik olman çok erken . Hcg den sonra olur birşey olsa . Sıkıntı etme kendini ve bebeğini strese sokma
AminnnnnOncelikle gecmis olsun insallah guzel haberler alirsiniz.. Okadar rahatlattiniz ki beni.. sag tupunuz olmamasina ragmen orda agri hissediyosaniz illa dis gebelikden korkmamam gerektigini anladm.. 3 martta transfer oldum ben sizinle ayni sayiliriz ozaman :) insallah her isteyenle brlikte bizde mutlu haberi aliriz
Benimde ilk tup bebek denemesi.. antepte ikamet ediyorum merkezimiz novafertilAminnnnnevet benim de 3 Mart ilk tüp bebek benim . Bursa bahçeci merkezimiz :) sizin ?
Hayırlı olsun Rabbim bir seferde nasip etsin . Dua eder dua beklerimBenimde ilk tup bebek denemesi.. antepte ikamet ediyorum merkezimiz novafertil
Kacinci gun embriyosu sizin? 1 adetmi? Pzt yi bekleyebilcekmsnz test icin ? Cumadan test yapsam diorm benAminnnnnevet benim de 3 Mart ilk tüp bebek benim . Bursa bahçeci merkezimiz :) sizin ?
Tabiki birbirimize dua edelim.. insallah isteyen herkese saglikli gebelikler nasip etsin rabbim.. 313 ayetel kursi okudum ben sizde okuyablrseniz okuyun insHayırlı olsun Rabbim bir seferde nasip etsin . Dua eder dua beklerim
Aminnnnnevet benim de 3 Mart ilk tüp bebek benim . Bursa bahçeci merkezimiz :) sizin ?
16 sında mı test günü ? Ya ben progynex iğne kullanıyorum her gün siz kullanıyor musunuz ? Kalçam çok ağrıyor yaKızlar bende varım 3.martta transfer oldum. 3.gün embriyosu benimkilerRabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede
16 sında mı test günü ? Ya ben progynex iğne kullanıyorum her gün siz kullanıyor musunuz ? Kalçam çok ağrıyor yaağlıyorum bazen
Aminnnn ağlıyorum resmen yaEvet canım ben de progestan iğne yapılıyorum perişan oldum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Merhaba. Sonucunuz belli oldu mu? Ben de 16 martta transfer oldum. Sağ kasığım benim de çok ağrıyor. Siz de de görünce merak ettim? İnş hayırlı sonuçlar almışsınızdırEmriyo transferi sonrasi karin kasik agrisi olur diye yaziyor fakt tek tarafli hafif olmasi normalmi?
Daha once dis gebelik gecirdim oyuzden korkuyorum ayni tarafta cok hafif agri oluyor zaman zaman sonra geciyor..
İki kere dis gebelik yasayanlar yada bu sekilde tek tarafli kasik agrisi yasayanlar yrd olursa cok sevinrm..
Evet kanda cikti haftaya gdip keseye bakicaz ins dua edin..Merhaba. Sonucunuz belli oldu mu? Ben de 16 martta transfer oldum. Sağ kasığım benim de çok ağrıyor. Siz de de görünce merak ettim? İnş hayırlı sonuçlar almışsınızdır
Merhaba. Sonucunuz belli oldu mu? Ben de 16 martta transfer oldum. Sağ kasığım benim de çok ağrıyor. Siz de de görünce merak ettim? İnş hayırlı sonuçlar almışsınızdırEmriyo transferi sonrasi karin kasik agrisi olur diye yaziyor fakt tek tarafli hafif olmasi normalmi?
Daha once dis gebelik gecirdim oyuzden korkuyorum ayni tarafta cok hafif agri oluyor zaman zaman sonra geciyor..
İki kere dis gebelik yasayanlar yada bu sekilde tek tarafli kasik agrisi yasayanlar yrd olursa cok sevinrm..
oh maşallah çok sevindimEvet kanda cikti haftaya gdip keseye bakicaz ins dua edin..
Aminn insallah isteyen herkese saglikli guzel gebelik gecirmeyi nasip etsin rabbim.. hala devam ediyo agrim aslinda dra gtsem vajinal usg bakar ama ben haftaya gdip karindan baksin istiyorum.. bi yandan da endiseleniyorum napicam bilmemMerhaba. Sonucunuz belli oldu mu? Ben de 16 martta transfer oldum. Sağ kasığım benim de çok ağrıyor. Siz de de görünce merak ettim? İnş hayırlı sonuçlar almışsınızdır
oh maşallah çok sevindimgözlerim doldu. Allah her isteye versin inşallah
Benim de haftaya cuma kese kontrolüm vaaaarEvet kanda cikti haftaya gdip keseye bakicaz ins dua edin..
Benimde haftaya cuma.. ama ben dayanamayip carsamba baska doktora da gidicem sanirimBenim de haftaya cuma kese kontrolüm vaaaar
Merhaba. Sonucunuz belli oldu mu? Ben de 16 martta transfer oldum. Sağ kasığım benim de çok ağrıyor. Siz de de görünce merak ettim? İnş hayırlı sonuçlar almışsınızdır
oh maşallah çok sevindimgözlerim doldu. Allah her isteye versin inşallah
İyi düşünelim çok iyi olsunAminn insallah isteyen herkese saglikli guzel gebelik gecirmeyi nasip etsin rabbim.. hala devam ediyo agrim aslinda dra gtsem vajinal usg bakar ama ben haftaya gdip karindan baksin istiyorum.. bi yandan da endiseleniyorum napicam bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?