ACİL!! Embr transferi sonrasi tek tarafli hafif kasik agrisi? Normalmi?

gezentigelin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
265
188
18
34
Emriyo transferi sonrasi karin kasik agrisi olur diye yaziyor fakt tek tarafli hafif olmasi normalmi?

Daha once dis gebelik gecirdim oyuzden korkuyorum ayni tarafta cok hafif agri oluyor zaman zaman sonra geciyor..

İki kere dis gebelik yasayanlar yada bu sekilde tek tarafli kasik agrisi yasayanlar yrd olursa cok sevinrm..

4. Günüm benim . Bende daha önce iki dış gebelik geçirdim . Benimde sağ kasığım da ağrı var şuan . Ama bende sağ tüp yok o yüzden kafam rahat . İkinci dış gebeliğimde sağ tüpümü kaybetmiştim . Dış gebelikten yana panik olman çok erken . Hcg den sonra olur birşey olsa . Sıkıntı etme kendini ve bebeğini strese sokma

Oncelikle gecmis olsun insallah guzel haberler alirsiniz.. Okadar rahatlattiniz ki beni.. sag tupunuz olmamasina ragmen orda agri hissediyosaniz illa dis gebelikden korkmamam gerektigini anladm.. 3 martta transfer oldum ben sizinle ayni sayiliriz ozaman :) insallah her isteyenle brlikte bizde mutlu haberi aliriz

Aminnnnn evet benim de 3 Mart ilk tüp bebek benim . Bursa bahçeci merkezimiz :) sizin ?

Kızlar bende varım 3.martta transfer oldum. 3.gün embriyosu benimkiler Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede
16 sında mı test günü ? Ya ben progynex iğne kullanıyorum her gün siz kullanıyor musunuz ? Kalçam çok ağrıyor ya ağlıyorum bazen

Kızlar karın ağrısı olan var mı?

16 sında mı test günü ? Ya ben progynex iğne kullanıyorum her gün siz kullanıyor musunuz ? Kalçam çok ağrıyor ya ağlıyorum bazen

Evet canım ben de progestan iğne yapılıyorum perişan oldum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Merhaba. Sonucunuz belli oldu mu? Ben de 16 martta transfer oldum. Sağ kasığım benim de çok ağrıyor. Siz de de görünce merak ettim? İnş hayırlı sonuçlar almışsınızdır

Merhaba. Sonucunuz belli oldu mu? Ben de 16 martta transfer oldum. Sağ kasığım benim de çok ağrıyor. Siz de de görünce merak ettim? İnş hayırlı sonuçlar almışsınızdır
Evet kanda cikti haftaya gdip keseye bakicaz ins dua edin..
oh maşallah çok sevindim gözlerim doldu. Allah her isteye versin inşallah

Aminn insallah isteyen herkese saglikli guzel gebelik gecirmeyi nasip etsin rabbim.. hala devam ediyo agrim aslinda dra gtsem vajinal usg bakar ama ben haftaya gdip karindan baksin istiyorum.. bi yandan da endiseleniyorum napicam bilmem

Aminn insallah isteyen herkese saglikli guzel gebelik gecirmeyi nasip etsin rabbim.. hala devam ediyo agrim aslinda dra gtsem vajinal usg bakar ama ben haftaya gdip karindan baksin istiyorum.. bi yandan da endiseleniyorum napicam bilmem
İyi düşünelim çok iyi olsun benim 6. Günüm transferde henüz bi belirtim yok kasık ağrısı haricinde? Arada hafif hafif baş ağrısı oluyo ama belli belirsiz çok kısa sürüyo. 4 gün yattım ama 5. Gün kalktım artık günlük hayatıma devam etmeye çalışıyorum çok yormadan kendimi. Aklıma her dakika gelmesin istiyorum ama mümkün değil
28 martta test günüm ufak bi belirti görmek isterdim o güne kadar. Olmayınca büyük üzüntü olur diye korkuyorum. Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…