• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL!! Embr transferi sonrasi tek tarafli hafif kasik agrisi? Normalmi?

İyi düşünelim çok iyi olsun 🙏 benim 6. Günüm transferde henüz bi belirtim yok kasık ağrısı haricinde? Arada hafif hafif baş ağrısı oluyo ama belli belirsiz çok kısa sürüyo. 4 gün yattım ama 5. Gün kalktım artık günlük hayatıma devam etmeye çalışıyorum çok yormadan kendimi. Aklıma her dakika gelmesin istiyorum ama mümkün değil 😀
28 martta test günüm ufak bi belirti görmek isterdim o güne kadar. Olmayınca büyük üzüntü olur diye korkuyorum. Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah
Benim göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim olmamıştı . Ama sonucumuzu öğrendikten sonra uyku çökmeye başladı . Tüm gün uyusam yetmiyor . Merak etme illa bir belirti şart değil 🤞

Benim göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirtim olmamıştı . Ama sonucumuzu öğrendikten sonra uyku çökmeye başladı . Tüm gün uyusam yetmiyor . Merak etme illa bir belirti şart değil 🤞
O kadar haklısın ki benimde mantığım belirti arama diyor ama elimde değil 🙃
Daha kocaman bir hafta var önümüzde bakalım. Rabbim evlat sevgisini isteyen kimseye çok görmez inşallah 😍🙏🙏

Back