acil durum

Enfeksiyona benziyor anlattığın durum bu durumda tedaviye yanıt vermezse silikon çıkarılabilir çok geçmiş olsun ihmal etme bence

Canim şimdi biraz araştırdım da bazı hastane sayfalarında silikon ameliyati sonrası enfeksiyon oluşursa bunun vücuttaki diğer enfeksiyonlara göre duzelme şansı çok düşüktür protezin çıkarılması gerekebilir demiş bence sen bir kaç gün de bekleme enfeksiyonsa artmasın daha da bahsettiğin sarı sıvı ve ağrı enfeksiyon belirtisine benziyor

canım cok geçmiş olsun.ameliyatta diren takıldıysa o diren yerleridende sızıntı pis kan geliyor olabilir.mikrop kapmış olabilir tabi doktorun daha iyi biliyordur.ama bu durum cok normal bişey değil.

Hemen doktora git...ben dirensiz oldum..agri oluyo fakat akinti olmasi normal bi durum degil..gecmis olsun

Arkadaşım, ben daha yeni gördüm bu konuyu... Lütfenn hemen başka Dr a bi git , görüş al.Allah korusun hastane enfeksiyonu fln ise antibiyotikler işe yaramaz, iğne vurulman veya hastanede tedavi görnen gerekir.bi ablamız meme küçültme ameliyatından sonra bu durumu yaşadı, ama onda çok yüksek ateş de vardı.Hastanede tedavi edildi.Belki de bu düşündüğümüz değildir, şiilerinden biraz zor oluyordur.Yine de her ihtimali göz önüne almalı canım.

Çok çoook geçmis olsun canım okurken inan kendimi senin yerine koydum ve korkudan içim bi tuhaf oldu ilk defa böyle bisiy duyuyorum ameliyat olmadan önce acaba bi hastalık geçirdinmi grip gibi yada enfeksiyonli bi rahatsızlık ben ameliyat olmadan önce orta kulak iltihabı olmuştum ve ameliyat günümü ertelemisti doktorum vücüdunzda enfeksiyon varken ameliyat çok riskli enfeksiyon yayılabilir o yüzden şimdi yapmam demisti acaba sendede böle bi durum varmıydı inşallah en kısa zamanda silikonun çikarilmadan düzelirsin

Çok geçmiş olsun canım ya.iltihaplı akıntıyı duydum ama bununla birlikte ağrı yaşıyor olman dokulara fazla zarar verdiklerini gösterebilir ya da bu iltihap bu ağrıya neden oluyordur sebep herneyse dilerim geçer
teskkr ederim canım..yarın enjeksiyonla boşaltılacak :KK43: çok üzgünüm çok :KK43:

Arkadaşım, ben daha yeni gördüm bu konuyu... Lütfenn hemen başka Dr a bi git , görüş al.Allah korusun hastane enfeksiyonu fln ise antibiyotikler işe yaramaz, iğne vurulman veya hastanede tedavi görnen gerekir.bi ablamız meme küçültme ameliyatından sonra bu durumu yaşadı, ama onda çok yüksek ateş de vardı.Hastanede tedavi edildi.Belki de bu düşündüğümüz değildir, şiilerinden biraz zor oluyordur.Yine de her ihtimali göz önüne almalı canım.
mutluluk mrb cnm ..ateş yok bende..fakat antibiyotikler işe yaramadı.tam paket bitirdim..doktorun değişiyle ameliyattan kalma sıvılarmış akanlar...iyide aydır geçmezmi kardeşim bu akıntılar..yarın enjeksiyonla boşaltılacak ve bu işlem gerekirse kez tekrarlanacak :KK43: başka doktora cesaret edip gidemedim.

Çok çoook geçmis olsun canım okurken inan kendimi senin yerine koydum ve korkudan içim bi tuhaf oldu ilk defa böyle bisiy duyuyorum ameliyat olmadan önce acaba bi hastalık geçirdinmi grip gibi yada enfeksiyonli bi rahatsızlık ben ameliyat olmadan önce orta kulak iltihabı olmuştum ve ameliyat günümü ertelemisti doktorum vücüdunzda enfeksiyon varken ameliyat çok riskli enfeksiyon yayılabilir o yüzden şimdi yapmam demisti acaba sendede böle bi durum varmıydı inşallah en kısa zamanda silikonun çikarilmadan düzelirsin
eymens en çok korktuğumda bu zaten arkadaşım..ya çıkartılmak zorunda kalınırsa.ya çektiğim onca acı onca sıkıntı boşa giderse...,inan aklımda binbir soru..cevabını bulamadığım onca soru işte..yarın enjeksiyonla boşaltılacak..doktora kalsan halen enfeksiyon deil..iyide ne bu neee.....psikolojim altüst oldu artık :KK43:

Enfeksiyona benziyor anlattığın durum bu durumda tedaviye yanıt vermezse silikon çıkarılabilir çok geçmiş olsun ihmal etme bence
bencede enfeksiyon :KK43: ama doktor kalkıp bana enfeksiyon demiyor belkide diyemiyor.moralim çok bozuk.psikoloji desen yerle bir..çıkartılmak zorunda kalınırsa o zaman biterim..onca çektiğim acı ağrı sızı :KK43:((çok sağol arkadaşım.arın enjeksiyonla boşaltılacak .inşallah sorun çıkmaz.

Canim şimdi biraz araştırdım da bazı hastane sayfalarında silikon ameliyati sonrası enfeksiyon oluşursa bunun vücuttaki diğer enfeksiyonlara göre duzelme şansı çok düşüktür protezin çıkarılması gerekebilir demiş bence sen bir kaç gün de bekleme enfeksiyonsa artmasın daha da bahsettiğin sarı sıvı ve ağrı enfeksiyon belirtisine benziyor
teşekkür ederim selincim...protez çıkarılmaz inşallah çok üzülüyorum...yarın boşaltılacak enjeksiyonla..ne olduğu belli deil.ama bildiğin enfeksiyon yani...doktorda kabullense bunu...

sağol arkadaşım inşallah :KK43: her ne yaptıysam muhakkak sonunda üzülmüşümdür..mutluluğum kısa sürmüştür hep.hayırlısı diyelim.çok sağol arkadaşım..
Bak yanlış düşünüyorsun canım, SÖZ BÜYÜDÜR....SÖZ BÜYÜDÜR.... Bunu sakun unutma.YANİ NE DERSEK O OLUR ....sen iyileşmiş olup muhteşem MEMELERİNLE hayatına devam edeceksin.lütfen bi de bunu dene.

sağol arkadaşım inşallah :KK43: her ne yaptıysam muhakkak sonunda üzülmüşümdür..mutluluğum kısa sürmüştür hep.hayırlısı diyelim.çok sağol arkadaşım..
Ayy canım öyle düşünme ya insallah iyi olursun dualarımız seninle çektiğin acıya değecek umarım sonuç güzel olacak allahım kimseye pişmanlık vermesin hakkında enn hayırlısı nese o olsun iyi haberlerini bekliyoruz muhakak yaz öpüldün

Bence başka doktora gitmemekle büyük hata yapıyorsun doktorun hatasının üstünü örtme peşinde anlattığın durum enfeksiyon resmen, enfeksiyon oluştuğu zaman protez orada olduğu müddetçe tedavi edilme şansı çok düşükmüş ve tedavi olsa bile ilerde kapsül oluşma olasılığı çok yükselmiş oluyor kapsül oluşursa onu temizlemek çok daha sıkıntılı bir ameliyat....bu yüzden doktorlar enfeksiyon oluştuğunda protezin çıkarılmasını daha sağlıklı buluyorlar çünkü kapsül oluşturacağı için eninde sonunda is oraya gidecek kapsülü temizlemektense protezı çıkartmak basit bi operasyon ve tam tedavi olunduktan sonra yeniden konuluyor....başka bir doktora hatta 2 doktora görünmeni şiddetle öneriyorum. ..doktorun zor bela bu durumu tedavi etse bile sorunun üstünü örtmüş olacak ilerde daha büyük sorunlarla karsilasabilirsin şu anda sağlığın daha önemli bence istersen netten araştır silikon sonrasi enfeksiyon diye anlattığım bilgilerle karsilasabilirsin geç olmadan iyi bir doktorun görüşünü al

Ayy canım öyle düşünme ya insallah iyi olursun dualarımız seninle çektiğin acıya değecek umarım sonuç güzel olacak allahım kimseye pişmanlık vermesin hakkında enn hayırlısı nese o olsun iyi haberlerini bekliyoruz muhakak yaz öpüldün
sağol canım..dün gittim doktorA korkudanmıdır nedir 1 damla dahi akmadı.ultrosonla silikonun altına varış baktılar.çok şükür ki enfeksiyon yada birikintiye rastlanmadı...enjeksiyon işinden şimdilik yırttım derken bu sabah akma başladı yine :KK70:

KIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM...HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL MORAL VERDİNİZ SAYENİZDE BUGÜN DAHA İYİYİM...DERKEN DÜN KORKUDANMIDIR NEDİR BİR DAMLA BİLE AKMADI...ULTROSONLA 2 DOKTOR BAKTI..SİLİKONUN ALTINA VARIŞ GÖRÜNÜYOR..ÇOK ŞÜKÜR Kİ KORKULACAK BİŞİ YOK DEDİLER VE ENFEKSİYON FALANDA DEİLMİŞ...MUTLULUKLA EVE DÖNDÜM...DERKEENNN BİRAZÖNCE Bİ BAKTIM SÜTYENDEN TŞÖRTÜME ÇIKMIŞ AKINTI :) GÜLEYİMMİ AĞLAYIMMI ŞAŞIRDIM...TEKRAR GİTCEM ARTIK...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR İYİKİ VARSINIZ :*

X