acil durum

Güzelim tüm gün suratim asik gezdim senin icin okadar üzüldüm git tabi baska doktora. Belki para talep edecektir sonucta isi o ama bir sonuca varirsin en azindan. Sagligin herseyden önemli ben bukadar bekliyemezdim galiba.
Allah büyük bak ben kanseri atlatmis bir insanim ve nice hastaliklar var düzelmeyecek hicbirsey yok. Güzel haberlerini bekliyorum canim
teşekkür ederim ebrum.allah şifanı versin...demekki güçlü bir kadınsın vucut direncin güzel...benim vücut direncim çoko düşük..ve kanser olsam inan direnmeden ölürüm ben :KK43: kıyamam canı8msın yaa rabbim yardım etmiş inşallah hep sağlıklı ve mutlu olursun bundan sonra....inan 25 gündür kan ağlıyorum..tamam ilk ağrılar yok ama sol tarafın çatala yakın alt kısmında sertlik ve ağrı devam ediyor.batıyor resmen..doktor beyciğimde diyoki kasları kestik ya ondan öle...zamanla geçecek....cevaba bakarmısın :KK43: hayırlısı bitanem...çekeceğim varmış :KK43:

[QUOTE="benPINAR20, post: 40266886, member: 66teşekkür ederim ebrum.allah şifanı versin...demekki güçlü bir kadınsın vucut direncin güzel...benim vücut direncim çoko düşük..ve kanser olsam inan direnmeden ölürüm ben :KK43: kıyamam canı8msın yaa rabbim yardım etmiş inşallah hep sağlıklı ve mutlu olursun bundan sonra....inan 25 gündür kan ağlıyorum..tamam ilk ağrılar yok ama sol tarafın çatala yakın alt kısmında sertlik ve ağrı devam ediyor.batıyor resmen..doktor beyciğimde diyoki kasları kestik ya ondan öle...zamanla geçecek....cevaba bakarmısın :KK43: hayırlısı bitanem...çekeceğim varmış :KK43:[/QUOTE]

Canim moralini yuksektut sen yinede moral de onemli.doktor o akan sivinin ne oldugunu soyledi mi.duzeliceksin elbette.iyi olman icin dua ediyorum.gececek ve burda guzel sohbetlerimizde olacak inaniyorum ben.sadece biraz dikkatli ol doktoruna gerekli sorularini sor ihmal etme hic biseyi.

kızlar hepininze ayrı ayrı teşekkür ederim..bi nebzede olsa içimi rahatlattınız...destek oldunuz.inşallah en yakın zamanda iyileşirim..ilçede olmasam şimdiye başka doktora giderdim sizin yorumlarınızdan sonra......ama aklıma koydum artık bikaç güne geçmezse gidicem ..başka çarede kalmadı :KK43:
Cok gecmis olsun, mutlaka baska bir diktora git sonucta senin canin kimse birsey diyemez

[QUOTE="benPINAR20, post: 40266886, member: 66teşekkür ederim ebrum.allah şifanı versin...demekki güçlü bir kadınsın vucut direncin güzel...benim vücut direncim çoko düşük..ve kanser olsam inan direnmeden ölürüm ben :KK43: kıyamam canı8msın yaa rabbim yardım etmiş inşallah hep sağlıklı ve mutlu olursun bundan sonra....inan 25 gündür kan ağlıyorum..tamam ilk ağrılar yok ama sol tarafın çatala yakın alt kısmında sertlik ve ağrı devam ediyor.batıyor resmen..doktor beyciğimde diyoki kasları kestik ya ondan öle...zamanla geçecek....cevaba bakarmısın :KK43: hayırlısı bitanem...çekeceğim varmış :KK43:

Canim moralini yuksektut sen yinede moral de onemli.doktor o akan sivinin ne oldugunu soyledi mi.duzeliceksin elbette.iyi olman icin dua ediyorum.gececek ve burda guzel sohbetlerimizde olacak inaniyorum ben.sadece biraz dikkatli ol doktoruna gerekli sorularini sor ihmal etme hic biseyi.[/QUOTE]
vidyo atcam şimdi canım sizlerde görün berbat bişi..iğğğ diyeceksiniz yani :KK43: bana kalırsa iltihap..ama doktor ameliyat sonu kalan sıvılar diyo...

sağol canım...tek temennim o zaten..geçerli bir durum olduğuna inanmak istiyorum artık...biliyorumki bu kadar sorunlu bir operasyon sonunda kesinlikle kapsül oluşacak..keşke kas altı olmasaydımda az acı çekseydim..nede olsa öylede böylede zarar görcek bi şekilde...
Canim cok gecmis olsun cok uzuldum umarim en kisa zamnda gecer ama bu durumun kas alti olmsiyla bir alakasi oldugunu dusunmuyotum zaten kas altinda kapsul riski daha az oluyor anladigim kdariyla sen enfeksiyon kpmissin antibiyoik kullaniyomusun her gun enfekiyonlu yeri guzelce pansuman yapcanim steril olmali yani doktorun ne diyor sadece kasi kestik ondanmi diyor oda ilgnc umarim cabuck gecer morelini bozma

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum umarim en kisa zamnda gecer ama bu durumun kas alti olmsiyla bir alakasi oldugunu dusunmuyotum zaten kas altinda kapsul riski daha az oluyor anladigim kdariyla sen enfeksiyon kpmissin antibiyoik kullaniyomusun her gun enfekiyonlu yeri guzelce pansuman yapcanim steril olmali yani doktorun ne diyor sadece kasi kestik ondanmi diyor oda ilgnc umarim cabuck gecer morelini bozma
3 kutu bitirdim canım antibiyotik :KK43:

sağol canım :KK43: başka doktora görünmeyi cesaret edemiyorum inan düşünmedim deil...ama olumsuz bişeyle karşılaşırım diye korkuyorum ki zaten başından beri olumsuz..psikolojim bozuldu son 25 gündür :KK43:

Canım eğer doktorunun kendi hatasından kaynaklanan bir durum varsa bunu kabul etmiyor,söylemiyor olabilir .başka bir doktor olaya daha objektif bakabilir diye düşündüm.inşallah biran önce atlatırsın.
Pıınar çok geçmiş olsun öncelikle...libraya katılıyorum böyle bir durum söz konusu olabilir, vakit kaybetmemeni öneririm. bu arada antibiyotik kullanmıştın değil mi?

Pıınar çok geçmiş olsun öncelikle...libraya katılıyorum böyle bir durum söz konusu olabilir, vakit kaybetmemeni öneririm. bu arada antibiyotik kullanmıştın değil mi?
3 paket hemde :KK43: cumartesiye başka randevu ayarlıyorum cnm.çok sağol..vidyo atcam olmuyo napmam gerek

3 paket hemde :KK43: cumartesiye başka randevu ayarlıyorum cnm.çok sağol..vidyo atcam olmuyo napmam gerek
pınarcığım aynı panik ve korku bende de olmuştu. ilk kanama başgösterdiğinde ... ameliyatını gerçkleştiren doktora belli ki güvenin kalmamış, birincil önerim farklı bir doktora en hızlı tarafından görünmen, ikincisi banyo yapmamaya çalış iyileşme evresine kadar... parfüm krem vb. yakın alanlara bile kullanma. ilk etapta giydiğimiz korseyi sutyen faln temiz tut, ılık su beyaz sabunla yıka. . bu arada ısıda bir yükselme var mı göğüslerinde. bilirsin, enfeksiyon oluşumu ateş ve ısı yükselmesiyle anlaşılır?
bir kaç fotoğrafın var sanırım. beni izler misin?

pınarcığım aynı panik ve korku bende de olmuştu. ilk kanama başgösterdiğinde ... ameliyatını gerçkleştiren doktora belli ki güvenin kalmamış, birincil önerim farklı bir doktora en hızlı tarafından görünmen, ikincisi banyo yapmamaya çalış iyileşme evresine kadar... parfüm krem vb. yakın alanlara bile kullanma. ilk etapta giydiğimiz korseyi sutyen faln temiz tut, ılık su beyaz sabunla yıka. . bu arada ısıda bir yükselme var mı göğüslerinde. bilirsin, enfeksiyon oluşumu ateş ve ısı yükselmesiyle anlaşılır?
bir kaç fotoğrafın var sanırım. beni izler misin?
canım seninkiler müthiş olmuşlar.güle güle kullan..kaç cc onlar öle bayıldım :) bu arada vidyo atamıyorum olmuyo ne yazıkki.

canım seninkiler müthiş olmuşlar.güle güle kullan..kaç cc onlar öle bayıldım :) bu arada vidyo atamıyorum olmuyo ne yazıkki.
çok teşekkür ederim, inşallah ağrıların geçince sende unutacksın bu tüm yaşadıklarını..
benim asimetri kaynaklı 2si bir birinden çok farklı büyüklükte ve ağırlıkta biri 345 diğeri 485 :)

Enjeksiyonla çekmeye insallah gerek kalmadan toparlarsin :KK43: benimde agri duzeyim dusuktur.sen hiç üzülme caresi çözümü vardir.bence doktora hemen gidemesen bile gidebilegin bir doktor araştır kafanin bi kenarında dursun.

Enjeksiyonla çekmeye insallah gerek kalmadan toparlarsin :KK43: benimde agri duzeyim dusuktur.sen hiç üzülme caresi çözümü vardir.bence doktora hemen gidemesen bile gidebilegin bir doktor araştır kafanin bi kenarında dursun.
irtürlü olmadı..siteye gönderemedim hata veriyo..özelden no atıp watsaptan bakmak istersen gönderirim canım..belki iltihapmı yada normal sıvımı anlarsın...ben anlayamadım ne yazıkki :KK43:
inşallah canım...vidyo b

irtürlü olmadı..siteye gönderemedim hata veriyo..özelden no atıp watsaptan bakmak istersen gönderirim canım..belki iltihapmı yada normal sıvımı anlarsın...ben anlayamadım ne yazıkki :KK43:
inşallah canım...vidyo b

Tatlim videoyu izlesem bile iltihap mi degil mi bunun kararini ben veremem ancak yorum yurutebilirim.bu da dogru bi yorum olur mu olmaz mi bilemiyorum :KK43: numarami yollamak isterdim ancak maglum evliyim esim simdi ariza cikarir uzgunum :/

Çok geçmiş olsun canım ya.iltihaplı akıntıyı duydum ama bununla birlikte ağrı yaşıyor olman dokulara fazla zarar verdiklerini gösterebilir ya da bu iltihap bu ağrıya neden oluyordur sebep herneyse dilerim geçer

X