• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil durum. . . !!!! Evde akrep yavrusu var

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Arkadaşlar an itibariyle kafayı yemek üzereyim. İstanbul da yaşıyorum. Evim birinci kat. Mahallemiz de doğru düzgün ağaç bile yok. Ama demin akrep yavrusu buldum evde. Kafayı yiyeceğim büyükleri de var mıdır acaba nerden geldi bu evimize bu sokağımiz Full apartman yani öyle yeşillik dir deniz dir filan da yok . Çok korkuyorum . Ne yapmalıyım.

Bizim evde de çıkmıştı. Geçmiş olsun arkadaşım ama bu canlı artık sıcak yerlerde olmuyor her yerde görülebiliyor.. komurluklerde bile yetişiyor..dikkat edeceksiniz mecburen

Siz evi elektirikli süpürge ile dip köşe süpürün. Birde giysileri falan katlarken iyice bakın. Perdelere tutunmuş olabiliyor. Arasına girmiş olabiliyor. Beni de akrep sokmuştu. Yaşadığınız paniği tahmin edebiliyorum. Marmara depremi öncesinde böyle olmuştu maalesef.

Yakınlarda inşaat var mı? Varsa oradan gelmiş olabilir, calılık koru gibi yerleri severler ayrıca korkutmak istemem ama akrepler tek değil çift gezerler... Bulunduğunuz yeri ilaçlatın...

Kağıthane ve okmeydanı cıvarlarında oldugunu duyuyorum hep , oralardamısınız?

Korkutmak istemem ama siyah akrep zehirli olan bildigim kadariyla cok tehlikeli hele cocugunuz varsa cok dikkat edin , yatmadan once mutlaka yataklari kontrol edin yatakta gezmeye bayiliyorlar
Ve ilk is ilaclama sirketi cagirin yoksa kurtulamazsiniz
Ben yasadigim yer itibariyle her sene ilaclatiyorum evi , esimi bi kere yatakta soktu cok korkunctu

Korkutmak istemem ama siyah akrep zehirli olan bildigim kadariyla cok tehlikeli hele cocugunuz varsa cok dikkat edin , yatmadan once mutlaka yataklari kontrol edin yatakta gezmeye bayiliyorlar
Ve ilk is ilaclama sirketi cagirin yoksa kurtulamazsiniz
Ben yasadigim yer itibariyle her sene ilaclatiyorum evi , esimi bi kere yatakta soktu cok korkunctu
Ayy inanmıyorum peki uyurken soktuklarında biz fark ederiz demi. Birde ilaçlama ile kesin geçer mi. Çok korkuyorum

sarı akrep zehirlidir siyah değil
bizim eski evdede vardı fakat o ev bahçeliydi o yüzden
evi ilaçlattırın derim çünkü hiçbir akrep bir evde tek başına değildir
mutlaka bir çifti vardır

Derhal ilaçlatın evinizi bence.
Büyükleri de olabilir, hatta kesin var.
çünkü büyük olmadan küçük nereden gelecek.

geçmiş olsun

mutlaka bir çifti vardır
Esimi sari akrep soktu , hastanedeki doktor da bize sari akrepten korkmayin siyah akrep zehirlidir demisti :KK14:

Ayy inanmıyorum peki uyurken soktuklarında biz fark ederiz demi. Birde ilaçlama ile kesin geçer mi. Çok korkuyorum
Fark etmemek mumkun mu korkunc bi acisi var , esim cigliklar atarak firladi yataktan , isigi acinca akrebi gorduk kacti gitti yataktan
Biz de solugu acilde aldik , sabaha kadar srumla ilac verdiler
Acilen ilaclatin ilaclanirsa gelmez bi daha

mutlaka bir çifti vardır
Siz boyle yazinca merak ettim arastirdim googleda , siyah akrep olumlerin %50 sine sebep oluyormus oldukca zehirli , sari akrep iki cesitmis , guneydogu anadoluda gozuken cok zehirliymis egede olan hafif sari akrep 24 saat icinde öldüruyormus
Sizin soylediginiz de bizim doktorun soyledigi de dogruymus

Back
X