Geziyorum derken dışarı felan değil evin için de değilmiBende 14ünde oldum.ilk iki gün yattım bugün geziyorum.doktor kendini zorlama,kabız olma olursan ilaç yazalım dedi,ağır kaldırma normal hayatına devam et dedi.normal hayata devam...bi kasıklarım ağrıyo bi geçiyo.şimdi hiç bi ağrım yok
Yok şuan köye geldim köpeklerle falan oynadım.normal hayat yani.ani ve zorlayıcı hareketler olmicakGeziyorum derken dışarı felan değil evin için de değilmi
Hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel haberler alırız peki kan testi vermeden önce normal test yapmayı düşünüyormusunYok şuan köye geldim köpeklerle falan oynadım.normal hayat yani.ani ve zorlayıcı hareketler olmicak
İlk denemen mi tüp bebekteYok şuan köye geldim köpeklerle falan oynadım.normal hayat yani.ani ve zorlayıcı hareketler olmicak
Şuan bilmiyorum her an her şey olabilirHadi hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel haberler alırız peki kan testi vermeden önce normal test yapmayı düşünüyormusun
Ay benimde öyle şimdiden merak ediyorum herşey Allahdan tabi hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla isteyen herkese nasip etsin kaç günlük embriyo yerleştirdilerŞuan bilmiyorum her an her şey olabilirbu arada ilk denemem
Benimde 5.gün 2 taneAmiiiinnn,5.gün iki tane senin
Bu arada yanlış anlamazsan kaç yaşındasınBenimde 5.gün 2 tane
Ben sigara kullanıyorum ama elimden geldikçe azaltmaya çalışıyorumMerhaba, bu kadar kasmanıza gerek yok inanın. Ağır iş yapmadığınız sürece normal hayatınıza devam etmenizde fayda var. Embriyo sağlıklıysa tutacaktır, kendinizi çok yormayın sigara içmeyin yeter.
Bende 24 yaşındayımYanlış anlamam 37yaşındayım