• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil dönüş yaparmısınız

ozdog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
186
56
28
24
5.gün embriyo transferi oldum 15.08.24 de bugün 2 ci günüm sizler neler yapıyorsunuz tranfer olanlar nelere dikkat ettiniz anladığınız birşey oldu mu tuvalet işini nasıl yapıyorsunuz

Bende 14ünde oldum.ilk iki gün yattım bugün geziyorum.doktor kendini zorlama,kabız olma olursan ilaç yazalım dedi,ağır kaldırma normal hayatına devam et dedi.normal hayata devam...bi kasıklarım ağrıyo bi geçiyo.şimdi hiç bi ağrım yok

Ya benimde aynı şekil bugün 2. Günüm ama bana doktorum bitkisel ilaç yazdı bağırsakalrım da hareklilik var ama çıkamıyorum sürekli yattın mı hiç kalkmadan ben o kadar yatamıyorum arada bir de olsa kalkıyorum normal bi şekilde mi uzandın yoksa ayaklarını bükerek mi uzandı

Bende 14ünde oldum.ilk iki gün yattım bugün geziyorum.doktor kendini zorlama,kabız olma olursan ilaç yazalım dedi,ağır kaldırma normal hayatına devam et dedi.normal hayata devam...bi kasıklarım ağrıyo bi geçiyo.şimdi hiç bi ağrım yok
Geziyorum derken dışarı felan değil evin için de değilmi

Normal yattım uyudum yan sırt üstü fark etmez.arada kalktım gezdim çok kasmadım.zaten uykuyu seviyorum.sıkıldaydım kalkar gezerdim.tuvalet işi kabızlık olmaması gerek.doktorunla iletişim halinde olmak lazım.ben bir sıkıntı yaşamadım ama herkesin bünyesi farklı.

Merhaba, bu kadar kasmanıza gerek yok inanın. Ağır iş yapmadığınız sürece normal hayatınıza devam etmenizde fayda var. Embriyo sağlıklıysa tutacaktır, kendinizi çok yormayın sigara içmeyin yeter.

Back