Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cok sukur on kayıdı yaptırdık hem mahallemız tutuyor hem mudur tanıdıgını bulduk ama yıne bagıs ıstedıler ayrıyeten 200 tl devlet para ısıtıyomus ne kadar dogruysa o yatacak kesın kayıtta 3 unue bellı olacak
zarf parası 20 lira zarfın içine veli bilgileri var,adres bilgileri onları doldurup fotoğraf yapıştırıyorsun.bu gün kayıt alındı ama hala oh diyemedik eylül ayında tekrar görüşülüp okul için eksikler konuşulacak.bizim okul hala yapım aşamasında devlet sadece sıraları veriyormuş.geri kalanı velilerin katkılarıyla yapacaklarmış.bu gün 100 lira verdim ama eylülün 21 gibi görüşelim dediler.yine bir yardımda bulunucaz sanırım.hayırlısı olsun arkadaşlar hepimizin evlatları için.ben bu kadar zor ve uzun olduğunu tahmin etmemiştim.
Enteresan,ben de İstanbul'dayım ama okuldan okula,belki de muhitten muhite fark oluyor demekki..
Ben Ağustos'ta ön kayıt için gittiğimde sizden istenen hiçbir şeyi istemediler.Sadece Eylül'de geldiğinizde ilk aidat olan 70 TL'yi vereceksiniz dediler..
Ama daha da tuhafı, bir tanıdığım başka bir muhitte ve bu yıl aidatların yarısını devlet karşılıyormuş dedi.Yani bu hesapla onlar,70 TL yerine,35 TL ödeyecekmiş ayda..:sm_confused:
Okula gidince soracağım ama siz böyle birşey duydunuz mu,merak ettim..
bizden bir sürü evraklar istediler ve nakit yatırısanız iyi olur diyerek 350 tl. ekstra masraf çıkarsa bildiriz diyen ukala bir müdür ile sene sonunu nasıl getiririz bilemiyorum. Maalesef müdür sadece para konusunda bilgiliydi sadece onu bir çırpıda söyledi kıyafeti sordum ondan bile haberi yoklmaz: başka bi hocaya sordu günlük kıyafetleri ile geliyorlar dedi sabahçı öğlenci muhabbeti oldu ondada herkez öğlenci olmasını istiyor bakıcaz dedi neye bakıcaksa ben anladımya neyse
klava: