• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları acil! devlet anaokulu kayıtları hk.

arkadaşlar ben cuma günü kura çekilişi için gittim kuranın iptal olduğunu gerek kalmadığını ön kayıt yapılanların %90 nın alıncağını belirtiler. bugün kayıt için gittik oğlum 2005 li olduğu için yarım gün alıyorlar öğlen grubuna çıkmış çok sevindim:)))
yarım gün için 85ytl aylık
bağış adı altında 300-500tl arası istiyorlar.
kırtasiye ürünlerini bize liste vermiceklermiş kendileri karşılıcakmış kırtasiye masrafı olarakda 250 ytl yarım gün için istediler. bunları bu hafta içinde tamamlayıp,kayıt işlemini yaptırcaz inş.
umarım sizde istediğiniz gibi hayırlısıyla kayıt işlemini yaparsınız.

arkadaşlar kafam çok karıştı ne olur bi bilgi verin bana benim oğlum 2004 ocak doğumlu geçen sene anaokuluna yazdırmak için gittiğimizde 2003 doğumluları aldıklarını söylediler bizimki 15 günle kaçırdı bide tayin işimiz filan vardı kayıt dönemine geç kalmıştık kontenjanda dolmuştu sanırım. sizin anaokuluna başlıyacak olan yavrularınız kaç doğumlu şimdi geçen seneki onların söylediklerine bakarsak bu sene 2004 lüler alınacak anaokuluna.
babamızda 15 günle sene kaybı yaşamasın anaokuluna vermeyelim bu sene bastırıp 1.sınıftan başlatalım diyor ben kayıt dönemine daha vardır diye düşünüyordum ama yazılanları okudum başlamış galiba siz ne dersiniz hem fikirlerinizi hem bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden.

Yapmayın allah aşkına 5 yaşındaki bir çocuğu 1.sınıfa vermek ona işkenceden farksızdır bu sene 2004 doğumlular okul öncesine başlıyor

2004 doğumlular okul öncesine başlıyorlar bu sene.2003 doğumluluar ilkokul birinci sınıfa.tuba75 siz en iyisi acilen adresinize en yakın okula gidip çocuğunuzun kaydını yaptırmaya çalışın.kendi yaşından büyük çocuklarla okula başlaması bence çok yanlış.sanırım okullarda uyarır bu konuda velileri.

2003 doğumlular 6 yaşında olmuyo mu ya, ben mi hesap bilmiyorum
viannen41.gif
kaydirigubbakcemile3
Ya da artık 6 yaşında başlanıyoda benimmi haberim yok:sm_confused:
bu hesaba göre benim oğlanın seneye 1. sınıfa başlaması gerekiyor

EVET canım seneye 2004 lüler ilkokul 1.sınıfa başlayacaklar artık yeni uygulamaya göre 6 yaşında ilkokula başlıyorlar bende ilkbaşta çok şaşırmıştım

EVET canım seneye 2004 lüler ilkokul 1.sınıfa başlayacaklar artık yeni uygulamaya göre 6 yaşında ilkokula başlıyorlar bende ilkbaşta çok şaşırmıştım
İnanmıyorum ya, ne zaman başladı bu uygulama dünyadan haberim yok. Benim oğlan 2004 lü seneye okula mı başlıcak şimdi:1shok::1shok::1shok:

kızlar pekı ılkogretımın anasınıfına gonderen arkadas yokmu aranızda yanı anaokulu degıl anasııfına parasız olan yanı ben oyle gonderecem daha hıc bısey yok bakanlı yapacak kaydı kurraymıs onkayıtmıs yok yanı

Benim oğlumda 15.01.2004 lü. 12 hazirandan beri kamp kurdum okula resmen git gel.kafayı yedirttiler bana. anasınıfı kayıtları 29.06 da başlayacak dendi en sonunda. ben de her sabah işe giderken uğruyorum . 1.sınıfların kayıtlarını alıyorlar ama anasınıfının kayıtları daha başlamadı diyolar ne yapıcam şaşırdım . yarın sabah yine uğrayacağım bakalım ne diyecekler kapıdaki bekçiler tanıdı beni artık abla okulun telefonunu verelim de ararsın boşuna git gel yapma diyolar :)

ben sadece ön kaydını yaptırıdım ağustos ayını bekliyorum,ağustosta tüm evraklar toplanıp kayıt yapılacak.sanırım her okulun uygulaması farklı.ilk başta bizde e-kayıttan yapılacak dediler ama öyle olmadı.

Benim oğlumda 15.01.2004 lü. 12 hazirandan beri kamp kurdum okula resmen git gel.kafayı yedirttiler bana. anasınıfı kayıtları 29.06 da başlayacak dendi en sonunda. ben de her sabah işe giderken uğruyorum . 1.sınıfların kayıtlarını alıyorlar ama anasınıfının kayıtları daha başlamadı diyolar ne yapıcam şaşırdım . yarın sabah yine uğrayacağım bakalım ne diyecekler kapıdaki bekçiler tanıdı beni artık abla okulun telefonunu verelim de ararsın boşuna git gel yapma diyolar :)

aynene canım bızde 29 olarak bılıyoduk genelge yayınlanmıstı 2 ay onceden e kayıtla ılgılı ama anasınflasının e kayıtla olmayacagı konusunda bısey yazmıyodu basından sonuna okudum 2 aydır takıp edıyorum hergın netten okulada gıttık 29 unda anasınıfları hakkında meb daha acıklama yapmadı dedıler beklıycekmısız tatıl matıl yapamıycaz cıvılendık buraya nıye acıklmaa yokkıı ılkokul oldu madem oda olsun bıtsın 7 cok gec demeyı bılıyorlarda yazdıracak velılerıde boyle ugrastırıyolar cahıl anne olsam ugrasmam mesela

Aynen öyle arkadaşım. Cahil anne olsak neyse.elimden geldiğince ilgileniyorum . doğru söylüyosun .valla karnım şişti daha ön kayıtta bu kadar sorun olursa asıl kayıtta kimbilir neler bekliyor beni. Bir de bizim okulda kesin kayıt sırasında sabahçı öğlencilik için kura çekilecek miş allaaaam bu yaz bize haram. benim oğluşumda da yaramazlık had safhada eşime diyorum ki acaba bizim oğlanı tanıdılarda almak mı istemiyolar diye :))

lostsun arkadaşım yerin istanbul olarak gözüküyor semt neresi sakınca yoksa yazarmısın merak ettim de. Ön kayıt yaptırdığın için soruyorum. ,birde önkayıt yaptırdığın zaman tc kimlikdn adres sorgulama yaptı mı okul mrk ettim.

Bu sene 2003 lüler 1. sınıf 2004 lüler anasınıfı okuyacak. Milli Eğitim 1. sınıf kayıtlarını adrese göre otomatik yaptı zaten okullara listeler ulaştı. Anasınıfı için buton açık değil okullar bekliyor. Ama göndermeyi düşündüğünüz okulla gidip görüşebilirsiniz.

ana okulu kayıtları eylüle kadar sürecek deniliyor bizim okulumuzda
devlet okulunda senelik 315 lira burda 115 peşin,100,100 iki taksit onuda eylül ekimde istiyolarrr

valla kızlar allah yardımcınız olsun okudumda işiniz bayağı dolambaşlıymış. ben ankara elmadağda oturuyorum oğlumu 25 haziranda evimize yakın olan ilköğretim okulunda bulunan anaokuluna yazdırdım 2 top a4 kağıdı, 5 posta pulu, 5 mektup zarfı, 4 a4 ebadında sarı zarf anaokulu başvuru formu kimlik fotokopisi hepsi 15 ytlye maloldu bide okula aylık 20-25 tl aidat ödeyeceğiz onun harici ne bi kayıt parası adı altında bağış istediler ne hastane raporu nede başka bişi...ankara keçiörende bi arkadaşımdan heyet raporu 370 lira para ve bisürü kırtasiye istemişler bide aylık 50 tl aidat varmış bu nasıl iştir ben anlamadım neden hepsi tek düzen içinde iş yapmazlarki..

valla kızlar allah yardımcınız olsun okudumda işiniz bayağı dolambaşlıymış. ben ankara elmadağda oturuyorum oğlumu 25 haziranda evimize yakın olan ilköğretim okulunda bulunan anaokuluna yazdırdım 2 top a4 kağıdı, 5 posta pulu, 5 mektup zarfı, 4 a4 ebadında sarı zarf anaokulu başvuru formu kimlik fotokopisi hepsi 15 ytlye maloldu bide okula aylık 20-25 tl aidat ödeyeceğiz onun harici ne bi kayıt parası adı altında bağış istediler ne hastane raporu nede başka bişi...ankara keçiörende bi arkadaşımdan heyet raporu 370 lira para ve bisürü kırtasiye istemişler bide aylık 50 tl aidat varmış bu nasıl iştir ben anlamadım neden hepsi tek düzen içinde iş yapmazlarki..

hayırlı olsun okulunuz ....
dediğin gibi herkes farklı sorunlar farklı uygulamalar yaşıyor bir standartı yok..

hayırlo olsun cnm..seninki iyiymiş bizden de 315 lira istediler devlet okulu ama yınede alıyolar işte

Back