İnanmıyorum ya, ne zaman başladı bu uygulama dünyadan haberim yok. Benim oğlan 2004 lü seneye okula mı başlıcak şimdi:1shok::1shok::1shok:EVET canım seneye 2004 lüler ilkokul 1.sınıfa başlayacaklar artık yeni uygulamaya göre 6 yaşında ilkokula başlıyorlar bende ilkbaşta çok şaşırmıştım
Benim oğlumda 15.01.2004 lü. 12 hazirandan beri kamp kurdum okula resmen git gel.kafayı yedirttiler bana. anasınıfı kayıtları 29.06 da başlayacak dendi en sonunda. ben de her sabah işe giderken uğruyorum . 1.sınıfların kayıtlarını alıyorlar ama anasınıfının kayıtları daha başlamadı diyolar ne yapıcam şaşırdım . yarın sabah yine uğrayacağım bakalım ne diyecekler kapıdaki bekçiler tanıdı beni artık abla okulun telefonunu verelim de ararsın boşuna git gel yapma diyolar :)
valla kızlar allah yardımcınız olsun okudumda işiniz bayağı dolambaşlıymış. ben ankara elmadağda oturuyorum oğlumu 25 haziranda evimize yakın olan ilköğretim okulunda bulunan anaokuluna yazdırdım 2 top a4 kağıdı, 5 posta pulu, 5 mektup zarfı, 4 a4 ebadında sarı zarf anaokulu başvuru formu kimlik fotokopisi hepsi 15 ytlye maloldu bide okula aylık 20-25 tl aidat ödeyeceğiz onun harici ne bi kayıt parası adı altında bağış istediler ne hastane raporu nede başka bişi...ankara keçiörende bi arkadaşımdan heyet raporu 370 lira para ve bisürü kırtasiye istemişler bide aylık 50 tl aidat varmış bu nasıl iştir ben anlamadım neden hepsi tek düzen içinde iş yapmazlarki..
hayırlo olsun cnm..seninki iyiymiş bizden de 315 lira istediler devlet okulu ama yınede alıyolar iştevalla kızlar allah yardımcınız olsun okudumda işiniz bayağı dolambaşlıymış. ben ankara elmadağda oturuyorum oğlumu 25 haziranda evimize yakın olan ilköğretim okulunda bulunan anaokuluna yazdırdım 2 top a4 kağıdı, 5 posta pulu, 5 mektup zarfı, 4 a4 ebadında sarı zarf anaokulu başvuru formu kimlik fotokopisi hepsi 15 ytlye maloldu bide okula aylık 20-25 tl aidat ödeyeceğiz onun harici ne bi kayıt parası adı altında bağış istediler ne hastane raporu nede başka bişi...ankara keçiörende bi arkadaşımdan heyet raporu 370 lira para ve bisürü kırtasiye istemişler bide aylık 50 tl aidat varmış bu nasıl iştir ben anlamadım neden hepsi tek düzen içinde iş yapmazlarki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?