birde ingilizce eğitim veren ayrı bir öğretmen olucakmış benim vereceğim okulda devlet okullarında böyle bir eğitimin verilmeside ayrı bir sevinç oldu bende.
çok güzel.bizim okulda böyle birşey yok.
keşke imkanım olsa en iyi okullarda ingilizce eğitim alsa ama malesef imkanlar kısıtlı.keşke devlet okullarında yeterli bir ingilizce eğitimi sağlansa.çok önemli çocuklarımız için.günümüzde nasıl olmadan olmuyorsa ingilizce bundan seneler sonra çocuklarımıza ingilizce +bir dil daha gerekli olduğunu düşünüyorum.iyi bir kariyer yapabilmeleri açısından.ınşallah okulu seven okuyan çocuklar olurlarda eğitimlerini tamamlarlar.
canım nette butun lınklerder 1 hazıran yazıyor cok bılgı kırlılıgı var benımde kayıt yaptıracaım okulun kayıtları baslamamıs daha kurra sıstemı dıyorlar ,7 cok ec dıyorlar,ve onderebılecegımız okulu 1 okulla sınırlamıslar arastırın gorun bu ne tezatlı sımdı benım cocugumun ısmı kurrada cıkmazssa anasınıfına gıdemıyecekmı sen hanı lınkten baktınbende bu gün okula gittim banada adrese en yakın okul neresiyse o okul için e kayıttan kayıt yaptır ondan sonra diğer işlemler için takipte olun dedi.ama bahsettikleri sistem bu gün çalışmadı ..bu ön kayıt oluyormuş.
canım nette butun lınklerder 1 hazıran yazıyor cok bılgı kırlılıgı var benımde kayıt yaptıracaım okulun kayıtları baslamamıs daha kurra sıstemı dıyorlar ,7 cok ec dıyorlar,ve onderebılecegımız okulu 1 okulla sınırlamıslar arastırın gorun bu ne tezatlı sımdı benım cocugumun ısmı kurrada cıkmazssa anasınıfına gıdemıyecekmı sen hanı lınkten baktın
milli eğitim bakanlığının sitesinden baktım.
ben geçen hafta ne kadar çok uğraştım anlatamam.adreste sorun çıktı,okul bana 2004 lüleri alamıyacağız dedi sonra kara değişti alıncak dedi ama tam gün mü yarım gün mü belli değil.şaştım kaldım.bizim düşündüğümüz okul inşaat hal,nde ve il defa okul öncesi alıncak aslında okulda tam olarak ne yapacağını bilmiyor.
ya arkadaşlar enim oğlum 2004 doğumlu bu sene anaokuluna başlaması gerekiyor değilmi?
Devlet okulları arasında "Etüt-Beslenme Statüsü"nde olan okullar da var.Sadece çalışan anne-babaların çocukları kabul ediliyor.İst. için sanırım 17-18 tane.1-12 Haziran arasında çocuğunuzu göndermek istediğiniz okula başvurup önkayıt yaptırmanız gerekiyor.Bu statüdeki okullar için başvuru internetten değil.Adres şartı da yok.Belli bir aylık ödeme yapılıyor 8 ki çok ekonomik,bu yıl aylık 190 YTL ),09.00-17.40 arası öğrenim görüyorlar.Çalışan arkadaş varsa aranızda öneririm.
canım bunlar anaokulu ıcınmı gecerlı aceba yoksa ılkoretım anasınıfı ıcınmı
kızlar her cocuk 1 okulla sınırlandırılmıs ama kotejan az basvuru cok olursa kurra cekılecek yanı cocuumuz kurrada cıkmazsa anasınıfına gıdemıytecek hanı 7 cok gectı bu nasıl ıs ya nasıl bır devlet egıtım alamıyacakmı cocuklarımız kurrada cıkmazsa calısmıyosak ben sımdı calısmıyorum 2 ay sonra ıse baslıycam ozaman ne olacak paramda yoksa krese gonderecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?