Yumurtlama gibi görünüyor, gün aşırı ilişkiye özen gösterin ama stres yapmadan bebek düşünmeden ona odaklanmadan yapin ,insALLAH yumurtlama gerçekleşir ve hamile kalabilirsinizMerhaba geçen ay kimyasal gebelik yaşadım reglim 9 gün kadar sürdü ilk 5 günü falanda çok yoğundu. Bu ayı değerlendiriyoruz bi türlü ovü testinde çift çizgiyi görememiştim fakat bugun ilk 5 dk içinde çizgi şu şekildeydi bir bakarmısınız yumurtlamamı sizce ?Eki Görüntüle 3042884
Çok haklısınz stres yapmamam gerektiğini biliyorm ama engel olamıyorum. Kimyasaldan sonra hamile kalmak kolay diyolar o yuzden bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum. Şimdide yumurtlama olmuyo mu diye telaş içindeyimYumurtlama gibi görünüyor, gün aşırı ilişkiye özen gösterin ama stres yapmadan bebek düşünmeden ona odaklanmadan yapin ,insALLAH yumurtlama gerçekleşir ve hamile kalabilirsiniz
Hiç de yumurtlama gibi görünmüyor pik filan değil.Yumurtlama gibi görünüyor, gün aşırı ilişkiye özen gösterin ama stres yapmadan bebek düşünmeden ona odaklanmadan yapin ,insALLAH yumurtlama gerçekleşir ve hamile kalabilirsiniz
Bir süre daha deneyin bence insALLAH hamile kalırsınız sağlıklı sıhhatli bebeğiniz olurÇok haklısınz stres yapmamam gerektiğini biliyorm ama engel olamıyorum. Kimyasaldan sonra hamile kalmak kolay diyolar o yuzden bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum. Şimdide yumurtlama olmuyo mu diye telaş içindeyim
C çizgisi ile T çizgisini karistirmisim o yüzden yanlış yorum yapmış bulundum. Herkesten özür diliyorum..Yumurtlama gibi görünüyor, gün aşırı ilişkiye özen gösterin ama stres yapmadan bebek düşünmeden ona odaklanmadan yapin ,insALLAH yumurtlama gerçekleşir ve hamile kalabilirsiniz
Yumurtlama değil çift çizgi olması demek yumurtlama anlamına gelmez iki çizgi zaten hep olur. T ve c aynı koyulukta olmalı yada t daha koyu olmalıMerhaba geçen ay kimyasal gebelik yaşadım reglim 9 gün kadar sürdü ilk 5 günü falanda çok yoğundu. Bu ayı değerlendiriyoruz bi türlü ovü testinde çift çizgiyi görememiştim fakat bugun ilk 5 dk içinde çizgi şu şekildeydi bir bakarmısınız yumurtlamamı sizce ?Eki Görüntüle 3042884
Canım bende aynı şekilde düşünüyorum. Fakat 1 haftadır yapıyorum 2. Çizgi hiç bu kdr net çıkmamıştı hep silikti o yüzden tereddüt ettim.Yumurtlama değil çift çizgi olması demek yumurtlama anlamına gelmez iki çizgi zaten hep olur. T ve c aynı koyulukta olmalı yada t daha koyu olmalı
Ben geçen ayın 16 sında regl oldum 9 gün sürdü kimyasaldan dolayı. Adet döngüm 32 33 günde bir normalde. Adetime 13 güm var yumurtlamayı görmem gerekiyodu sanırım ama görmedm. Bu arada fotoda soluk çıkms ama görünenden 1 2 tık daha koyu o yuzden tereddüt ettim. İyi değerlendirmek istiyorm bu ayı.. Yumurtlama olmıcak sanırım bu aynasıl yumurtlama dersiniz bilmiyorsanız yorum yapmayın. Yumurtlama değil. C çizgisi T çizgisi kadar koyu yada daha koyu olmalı teste devam edin adetinize kaç gün var bu arada
yok benim sitemim size değildi zaten bilip bilmeden yanlış bilgi veren yorumcuya idi. Hiç öyle düşünmeyin her ay yumurtlama zamanınız değişiklik gösterebilir bu ay adetten hemen sonra öbür ay adete yakın yani. Ben mesela geçen ay adeti ilk gün sayarsak 21.gün yumurtlama görmüştüm. Bu ay adet viter bitmez yumurtlama oldu. Denemeye devam edin moral bozmayın :)Ben geçen ayın 16 sında regl oldum 9 gün sürdü kimyasaldan dolayı. Adet döngüm 32 33 günde bir normalde. Adetime 13 güm var yumurtlamayı görmem gerekiyodu sanırım ama görmedm. Bu arada fotoda soluk çıkms ama görünenden 1 2 tık daha koyu o yuzden tereddüt ettim. İyi değerlendirmek istiyorm bu ayı.. Yumurtlama olmıcak sanırım bu ay
Yaaaaaa gerçekten mi. Ben renglim bittikten 1 hafta sonra falan test yapmaya basladım ama o o 1 hftada 2 kere falan bi çalışma olmuştu. İnş erken yumurtlama olduysa da denk gelmiştiryok benim sitemim size değildi zaten bilip bilmeden yanlış bilgi veren yorumcuya idi. Hiç öyle düşünmeyin her ay yumurtlama zamanınız değişiklik gösterebilir bu ay adetten hemen sonra öbür ay adete yakın yani. Ben mesela geçen ay adeti ilk gün sayarsak 21.gün yumurtlama görmüştüm. Bu ay adet viter bitmez yumurtlama oldu. Denemeye devam edin moral bozmayın :)
Tabiki :) zaten adet biter bitmez başlamanız en doğrusu hatta bazı kadınlar ayda 2 kez de yumurtlayabiliyor diye duydum :) siz gün aşırı ilişkiye de özen gösterin bence :)Yaaaaaa gerçekten mi. Ben renglim bittikten 1 hafta sonra falan test yapmaya basladım ama o o 1 hftada 2 kere falan bi çalışma olmuştu. İnş erken yumurtlama olduysa da denk gelmiştir
Her ay yumurtlama olmayabilir yani gebelik boyutuna erişemeden çatlayabilir sen yinede teste devam et belki geç yumurtlama olurCanım bende aynı şekilde düşünüyorum. Fakat 1 haftadır yapıyorum 2. Çizgi hiç bu kdr net çıkmamıştı hep silikti o yüzden tereddüt ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?