- Konu Sahibi icimdebirdag
Bunlar ilk çektiğim zamandanBelli olmuyor flash yakıp çekin isterseniz bi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar ilk çektiğim zamandanBelli olmuyor flash yakıp çekin isterseniz bi
Ben göremedim belki fotoğrafta belli olmayacak kadar siliktir bilemedim açıkçasıBunlar ilk çektiğim zamandan
Sabah ilk İdrarla tekrar deneyeceğimBen göremedim belki fotoğrafta belli olmayacak kadar siliktir bilemedim açıkçası
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahAcile gidip test verdim 60.8 çıktı bugün adet günümdü. Sizce nasıl
Yok , ikindi yapmıştın oruçtum bir de. Belki markayla ilgilidir bilemiyorum . Sağ olunÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahbu değerle nasıl net çıkmadı testiniz ona şaşırdım, Sabah ilk idrarla mi yapmistiniz
Ben çizgi göremedimkızlar baba da bakar mısınız ya daha nişanlıyım tam birliktelik olmadı zaten ama insan ister istemez korkuyor 13 gün gecikme sonrasında testim böyletdi şuan 14.gün hala adetim yok Eki Görüntüle 3557780
Bir de 5 dk sonra daha da netleşti ama ben beş dk yı dikkate aldımYok , ikindi yapmıştın oruçtum bir de. Belki markayla ilgilidir bilemiyorum . Sağ olun
Ben göremedim belki çok silik olduğu için kamerada belli değildir gözle görülüyordur bilemedimmerhaba silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm gbi ama emin olamadım bakabilirmisiniz . adetime daha 6 gün var
Bu sabah bende yaptım bu markayla da kalbim kadar beyaz çıktıBir de 5 dk sonra daha da netleşti ama ben beş dk yı dikkate aldım
Kan testi yaptır istersenBu sabah bende yaptım bu markayla da kalbim kadar beyaz çıktısonradan baktım silik gölge gibi bi çizgi var seninkinden daha silik
Kan testi yaptır istersen
Hadi hayırlısı . Güzel haberini bekliyoruzSabah verdim sağlık ocağında bakalım