Acil...Daha önce denizde tampon kullananlar bakabilir mi?

kucukkurbaga04

okuryazar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
4.536
2.579
178
Önceden planlanmış deniz tatilimiz ve zamansız gelen regl...
Bu günlük acil cevap almam gerektiği için buraya yazıyorum kusura bakmayın, şu an derdim bu çünkü.. Yarın denize gidicem ve regl oldum. Denizde tampon kullansam bir sorun çıkar mı, büyük boyunu alsam kaç saat yeterli olur. Denize girince kısıtlı davranmam gerekir mi. Lütfen bu konuda deneyimi olanlar; cevap bekliyorum.

Bu arada tampon kullanıyorum normal zamanda ama denizde hiç gerek kalmamıştı..

Son düzenleme:
Benim için önemli olan ; denizde sızıntı falan yapmaz dimi... Özellikle denizde kulananlardan yorum bekliyorum, sızıntı olursa rezillik yani, önceden planlama yapılmasaydı gitmezdim ama her şey ayarlandı.. Gidip denize girmemekte olmaz, ama tabi sızıntı falan ihtimali varsa gidip oturucam öyle, ailem yanımda olacak neden girmiyorsun dediklerinde ne diycem...

Benim için önemli olan ; denizde sızıntı falan yapmaz dimi... Özellikle denizde kulananlardan yorum bekliyorum, sızıntı olursa rezillik yani, önceden planlama yapılmasaydı gitmezdim ama her şey ayarlandı.. Gidip denize girmemekte olmaz, ama tabi sızıntı falan ihtimali varsa gidip oturucam öyle, ailem yanımda olacak neden girmiyorsun dediklerinde ne diycem...

Tamponla sizinti olur mu diye dusunuyorsaniz hap kullanin

. Ben gecen sene denizde kullandim. Denizden cikinca degistirdim sızınti ya da hareket engelleme vs olmadi.normal boy olandi..4 saat ti sanirim degistirme süresi

. Ben gecen sene denizde kullandim. Denizden cikinca degistirdim sızınti ya da hareket engelleme vs olmadi.normal boy olandi..4 saat ti sanirim degistirme süresi

Denizde ıslanıyor mu ki, çıkınca hemen değiştiriyoruz... Büyük boyunu alıcam hemen dolmaz zaten, ancak 3- 4 saatte dolar.. Denizden çıktığımda hemen çıkarsam 1 saat kalmış olur bende, deniz suyuyla ıslanmıyorsa çıkarmama da gerek olmaz diye düşünüyorum. Yanılıyormuyum. :44:

Son düzenleme:
Bunu ben de düşünüyordum kaç zamandır haftaya regl olcam muhtemelen ve denize gidicez girmek de istiyorum. Sorun olmaz mı diyorsunuz? Peki enfeksiyon riski vs var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Denizde ıslanıyor mu ki, çıkınca hemen değiştiriyoruz... Büyük boyunu alıcam hemen dolmaz zaten, ancak 3- 4 saatte dolar.. Denizden çıktığımda hemen çıkarsam 1 saat kalmış olur bende, deniz suyuyla ıslanmıyorsa çıkarmama da gerek olmaz diye düşünüyorum. Yanılıyormuyum. :44:

Denizden cıkınca degistirilmeli diyor doktorlar. Degistir bence her turlu enfeksiyon riskine karsı..

kücük boyunu al zaten denize girince regli kesilir yada azalır büyük boyunu alırsan suyun da etkisiyle şişiyor da şişiyor ve inanılmaz rahatsiz oluyorsun.ob markanın normal zamanlar icin olanını al ve 1saat sonunda değiştir.iyi tatıller

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X