acil cevap

Amin. ama yıl olarak değilde ay olarak biliyodum ben

Slm bi arkadaşımın kız gözüküo ama erkek 5 buçuk aylık bu istisna dışında genelde tutuyo çin takvimi..

sanki istediğimiz ay hamile kalabiliyoruzda bide cinsiyeti tutsun diyemi uğraşcaz Allah sağlıklı evlatlar versin

sanki istediğimiz ay hamile kalabiliyoruzda bide cinsiyeti tutsun diyemi uğraşcaz Allah sağlıklı evlatlar versin
bazı takıntılı kadınlar var ki çocuk bilmem ne burçtan olsun diye doğum yapmak istemiyormuş. ben hamileyken doktorum söylemişti kadının birini sezeryan yapacakmış. tarih beğenmemiş kadın yok o tarih olursa şu burç olur bu tarih olsun demiş. ne insanlar var

ayy kizlar yeni hamile ve bi erkek cocugu annesi olarak su an encok ilgilendigim konu bu ama cin takviminden cok rus takvimi daha mantikli geldi bana son olarakta iki tane cin takvimi var birinde oglum tutmustu digerinde tutmamisti

hamile kalabilmek için hiç uğraşmamış demekki böyle saçmalayabiliyo

ya tabi ki hak veriyorumda benimdediğim konunun doğruluk payı var mı diye merak ettim

arkadaşlar arkadaşlar olasılık iki zaten ya kız olcak ya erkek dogumdan snra değişenler oluo o ayrı ama ya kız olur ya erkek tutanlarınki atıo tutuo tutmayanınki tutmuo

onlar bulupta bunayanlar hele bi yıllarca bebek hasretiyle yansında göreyim bi burç murç hepsi yalan olur evlatda dünyanın bi nimeti sağlıklı olsunda kız erkek burcu vs.teferruat yani

onlar bulupta bunayanlar hele bi yıllarca bebek hasretiyle yansında göreyim bi burç murç hepsi yalan olur evlatda dünyanın bi nimeti sağlıklı olsunda kız erkek burcu vs.teferruat yani

Bulup da bunayan değil, tamamen inançsızlık olayı bence.

Gerçi ben konu sahibinin tamamen inandığı için sorduğunu sanmıyorum. Sadece merak. Tatlı eğlenceler diyelim bu tür şeylere. Sözümüz bunu gerçekten saplantı haline getirenler..

Gerçi ben konu sahibinin tamamen inandığı için sorduğunu sanmıyorum. Sadece merak. Tatlı eğlenceler diyelim bu tür şeylere. Sözümüz bunu gerçekten saplantı haline getirenler..
Aynen öyle kardeşim tabi ki tamamen merak. Asla saplantı olamaz. eğlenceligeliyor birde tutan arkadaşlar oldu mu diye tüm merak... herşeyi Allah bilir . en başta hamilelik olunca sağlıklı olsun uzun ömürlü olsun Hayırlı evlat olsun yönünde tüm dualarım.

bende senin gibi dusunuyorum tamamen eglence ve azicikta meraktir bole seyler yuzyillardir var gobegin uzerinde yuzuk cevirmek basina tuz dokmek kizssa burnu erkekse cenesi kasinir gibi gibi biraz eglencenin bi zarari olmaz sanirim

bende senin gibi dusunuyorum tamamen eglence ve azicikta meraktir bole seyler yuzyillardir var gobegin uzerinde yuzuk cevirmek basina tuz dokmek kizssa burnu erkekse cenesi kasinir gibi gibi biraz eglencenin bi zarari olmaz sanirim

tabi tabi bir şey demedik eğlence kısmına. ama kıssadan hisse misali takıntı haline getirenlere değindik sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…