- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 34
- Konu Sahibi nanelimon16
-
Amin. ama yıl olarak değilde ay olarak biliyodum ben2010 yılında doğum yaptım o yıl çoğunluğu kız bebeği idi.
Hastanede sorduğum kişilerin %85 kızdı diyebilirim.
Benimde kızım oldu,arada erkek bebek bekleyende vardı tabikide.
2011 erkek
2012 kız
2013 erkek
2014 kız oluyor
İşin şakası Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin
bazı takıntılı kadınlar var ki çocuk bilmem ne burçtan olsun diye doğum yapmak istemiyormuş. ben hamileyken doktorum söylemişti kadının birini sezeryan yapacakmış. tarih beğenmemiş kadın yok o tarih olursa şu burç olur bu tarih olsun demiş. ne insanlar varsanki istediğimiz ay hamile kalabiliyoruzda bide cinsiyeti tutsun diyemi uğraşcaz Allah sağlıklı evlatlar versin
bazı takıntılı kadınlar var ki çocuk bilmem ne burçtan olsun diye doğum yapmak istemiyormuş. ben hamileyken doktorum söylemişti kadının birini sezeryan yapacakmış. tarih beğenmemiş kadın yok o tarih olursa şu burç olur bu tarih olsun demiş. ne insanlar var
ya tabi ki hak veriyorumda benimdediğim konunun doğruluk payı var mı diye merak ettimbazı takıntılı kadınlar var ki çocuk bilmem ne burçtan olsun diye doğum yapmak istemiyormuş. ben hamileyken doktorum söylemişti kadının birini sezeryan yapacakmış. tarih beğenmemiş kadın yok o tarih olursa şu burç olur bu tarih olsun demiş. ne insanlar var
ayy kizlar yeni hamile ve bi erkek cocugu annesi olarak su an encok ilgilendigim konu bu ama cin takviminden cok rus takvimi daha mantikli geldi bana son olarakta iki tane cin takvimi var birinde oglum tutmustu digerinde tutmamisti
Tutma ihtimali %50 idi zaten. Az bir olasılık değil.:)
Tutma ihtimali %50 idi zaten. Az bir olasılık değil.:)
Ahahahahah ben de bu tarz bir şey diyecektim. Ama bazıları tutuyormuş diyen bile var. Yani %50 ihtimal tabiki de tutacak olanlar da olacak. Tutmayanlar da istisna oluyor sanırım :)
bazı takıntılı kadınlar var ki çocuk bilmem ne burçtan olsun diye doğum yapmak istemiyormuş. ben hamileyken doktorum söylemişti kadının birini sezeryan yapacakmış. tarih beğenmemiş kadın yok o tarih olursa şu burç olur bu tarih olsun demiş. ne insanlar var
onlar bulupta bunayanlar hele bi yıllarca bebek hasretiyle yansında göreyim bi burç murç hepsi yalan olur evlatda dünyanın bi nimeti sağlıklı olsunda kız erkek burcu vs.teferruat yani
aynen öyleee rabbim tüm isteynlere nasipetsin inşallahBulup da bunayan değil, tamamen inançsızlık olayı bence.
Aynen öyle kardeşim tabi ki tamamen merak. Asla saplantı olamaz. eğlenceligeliyor birde tutan arkadaşlar oldu mu diye tüm merak... herşeyi Allah bilir . en başta hamilelik olunca sağlıklı olsun uzun ömürlü olsun Hayırlı evlat olsun yönünde tüm dualarım.Gerçi ben konu sahibinin tamamen inandığı için sorduğunu sanmıyorum. Sadece merak. Tatlı eğlenceler diyelim bu tür şeylere. Sözümüz bunu gerçekten saplantı haline getirenler..
Gerçi ben konu sahibinin tamamen inandığı için sorduğunu sanmıyorum. Sadece merak. Tatlı eğlenceler diyelim bu tür şeylere. Sözümüz bunu gerçekten saplantı haline getirenler..
bende senin gibi dusunuyorum tamamen eglence ve azicikta meraktir bole seyler yuzyillardir var gobegin uzerinde yuzuk cevirmek basina tuz dokmek kizssa burnu erkekse cenesi kasinir gibi gibi biraz eglencenin bi zarari olmaz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?