acil cevap....

Hareket sorunu daha kolay halloluyor demek.İnşallah bizdede kötü bir şey çıkmaz canım.Ceviz yemek faydalı demek, eşimde fındık yiyor Bu arada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı bizlere olsun. Teşekkürler

Bende 1,5 yıllık evliyim canım bizde istiyorduk olmadı en Sonunda Doktora gittim hormon kan testi istedi treoid testi yaptırdım Pco var ama çok hafif dedi Sonra Hsg testi İstedi gittim onuda yaptım hsg testide temiz çıktı Adetliyken gittim Ultrason la muayne etti İlaç verdi folik asit adet düzenliyici kan sulandırıcı verdi kanımda koyulaşma vardı. Eşimden Sperm testi istedi Cuma günü yaptırıp götürücem Smear testi ile Yumurtalıklarımada bakacak 21 gün sonra. Allah büyüktür verende o dur alan da Rabbim Hayırlısını versin

amin cnm inş. tek dileğim o sağlıkla kucağıma almak
günde 75 -80 gr ceviz yemek hareketliliği artırıyomuş die yiyodu

bugün doktora gittim kızlar bana telaş yaptığımı daha sonuç için erken olduğunu söyledi anlıcanız evhamlanmamam gerekirmiş her ilişkide hamile kalma şansı sadece %20 imiş aslında yapmıcaktı test ama yinede hormon tahlili istedi sonucunu salı günü alıcam umarım kötü bişey çıkmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…