cnm bende senin gibiydim
bende şöle oldu
il önce vajinal usg ile kontrol yapıldı herşey temiz çıktı ve adetliyken gittim hormon testleri yapıldı
temiz çıktı
sonra doktor eşimde spermegrom istedi
onu yaptırdık eşimde sıkıntı çıkınca bizim tedavi ürolojiye kaydı
ama ben eğer gebe kalmasydım tekrar kadın doğumcuya gidim ilk önce rahim filmi çektirecektim
tüpler acık mı kapalımı ona baktıracaktım
eğer açık çıksaydı da yumuta takibne başlatıp aşılama yaptıracaktık
sen endişelenme doktorun seni yönlenidirir
arkadaşlar 1 senelik evliyim ve çocuğum olmadı istememe rağmen yarın doktora gidicem bana nasıl bi tedavi uygulucak? şöyle diyim kısırlık teşisi için ne testi yapıyor merakımdan ölücem aranızda bilen veye gidip yaptıran varsa bana cevap verebilirmi acil cevap lütfennnnnnnnn
peki adetliykenmi gitmem gerek eğer öyleyse bi dahaki aya kaldı benim konturol çünkü daha bugün bitti adetim.eşim aradı biraz önce ondada damarlaşma var demiş doktor önlemi alınmazsa kısırlığa yol açar demiş yarın ultrason çekilicek bilmiyorum ya ama canım çok sıkkın inş bişiy olmaz
peki adetliykenmi gitmem gerek eğer öyleyse bi dahaki aya kaldı benim konturol çünkü daha bugün bitti adetim.eşim aradı biraz önce ondada damarlaşma var demiş doktor önlemi alınmazsa kısırlığa yol açar demiş yarın ultrason çekilicek bilmiyorum ya ama canım çok sıkkın inş bişiy olmaz
arkadaşlar 1 senelik evliyim ve çocuğum olmadı istememe rağmen yarın doktora gidicem bana nasıl bi tedavi uygulucak? şöyle diyim kısırlık teşisi için ne testi yapıyor merakımdan ölücem aranızda bilen veye gidip yaptıran varsa bana cevap verebilirmi acil cevap lütfennnnnnnnn
keşke adetliyken gitseydim yarın ozaman beni geri yollucak offfffffffffffff allahım sonumuzu hayreylesin çok zor bişiy ya çocuk hasreti bi yandan ya olmazsa korkusu bi yandan oda yetmez gibi bide insanların baskısı sürekli sorgulamaları dışarı çıkmaz oldum artık sormasınlar diye dua edin arkadaşlar inş bişey çıkmaz da bende anne olurum
bak sakin ol
illaki gideceksin sende yada eşinde varsa sorun çözüm yolu arayacaksın
yoksa da başka bi yol çizeceksin ben karnımdaki sıpamı 2,5 yıl bekledim
eşimde problem vardı
bahara aşılma yaza tüp bebek yapacaktık ama bak rabbim kısmet etti
sen önelmini alacaksın tedavini olacaksın sonrada tevekkül edeceksin
sakin umudunu kaybetme
insan bazen doluyor işte helede böyle bi hassas konuda hayırlısı ne yapalım yarın ola hayrola dimi taktir allahın verende alanda o yapacak bişey yok gereken neyse sonuna kadar gidicez inş sonucunuda alırız hayırlısıyla
insan bazen doluyor işte helede böyle bi hassas konuda hayırlısı ne yapalım yarın ola hayrola dimi taktir allahın verende alanda o yapacak bişey yok gereken neyse sonuna kadar gidicez inş sonucunuda alırız hayırlısıyla
keşke adetliyken gitseydim yarın ozaman beni geri yollucak offfffffffffffff allahım sonumuzu hayreylesin çok zor bişiy ya çocuk hasreti bi yandan ya olmazsa korkusu bi yandan oda yetmez gibi bide insanların baskısı sürekli sorgulamaları dışarı çıkmaz oldum artık sormasınlar diye dua edin arkadaşlar inş bişey çıkmaz da bende anne olurum
amin inş. ya takilma bence bir sürü tedavi seçnekleri var artık
kimler bebek sahibi oluyo ki
umut hep var yani anlayacağın
inş. bişey çıkmaz
ama olurda tersi olursada gemileri batırma hemen
Canım, eşinde sorun varmıştı, şimdi hamilesin. Ne gibi bir tedavi uyguladınız peki? Bende herşey normal görünüyor, sıkıntı eşimde galiba. Bu ayda olmazsa, inşallah doktora götürcem onuda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?