Acil cevap verin lütfen !!

ssudeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
113
19
18
19
Acil cevaplarsanız çok sevinirim bebeğim 9 aylık desteksiz otururken ileri geri hareketleneyim derken bir anda dengesini kaybetti ve baya sert çarptı kafası mesafe falan kısa ama bişey olur mu ki başına gelen veya bilgisi olan varmı ağlama nöbetine girdi sanırım canı baya yandı birde uykusu vardı zaten mızmızdı biraz umarım birşey olmamıştır ya
IMG-20250227-WA0000.webp

Acil cevaplarsanız çok sevinirim bebeğim 9 aylık desteksiz otururken ileri geri hareketleneyim derken bir anda dengesini kaybetti ve baya sert çarptı kafası mesafe falan kısa ama bişey olur mu ki başına gelen veya bilgisi olan varmı ağlama nöbetine girdi sanırım canı baya yandı birde uykusu vardı zaten mızmızdı biraz umarım birşey olmamıştır yaEki Görüntüle 3550977
Merak etmeyin bir şey olmaz bizim sandığımız kadar hassas değiller tabi ki dikkat edin kusması var mı diye bakın bi süre uyutmayın

Merak etmeyin bir şey olmaz bizim sandığımız kadar hassas değiller tabi ki dikkat edin kusması var mı diye bakın bi süre uyutmayın
Uyutmak neye sebep olur bundan önce uykusu vardı baya zaten ve şuan uyuyor bir sıkıntı olur mu acaba

Uyutmak neye sebep olur bundan önce uykusu vardı baya zaten ve şuan uyuyor bir sıkıntı olur mu acaba
Uyuyunca bir şey olsa da farketmezsiniz diye. Uyandırın bence sert vurduysa. Göz takibi nasıl normalde gösterdiğiniz şeyi takip ediyorsa böyle durumlarda bi ona bakmak lazım gösterdiğiniz şeyi takip ediyor mu ya da kusması var mı vs diye

Uyuyunca bir şey olsa da farketmezsiniz diye. Uyandırın bence sert vurduysa. Göz takibi nasıl normalde gösterdiğiniz şeyi takip ediyorsa böyle durumlarda bi ona bakmak lazım gösterdiğiniz şeyi takip ediyor mu ya da kusması var mı vs diye
Anladım nasıl oldu anlamadım bir anda dengesini kaybetti ve tak diye ses geldi baktım düşmüş hemen bişey yok kıyamam diye teselli ettim sarıldım sonra normale dönüyor dediğiniz gibi uyutmuyorum sert çarptı ama yer parke birde mesafe gördügun gibi çok kısa birşey olmamıştır diye umut ediyorum hastaneye götürsem röntgen çekerler oda çok fazla radyasyon var ve bunuda pek istemiyorum videolarda görüyorum bebekler yürümeye çalışırken hep düşüyor ama birşey olmuyor umarım birşey olmamistir

Ayaklandiginda nerelere vuracak o kafaları 🥹 benim bebe de 9 aylık yurutec ile merakı yüzünden her yere girip vuruyor kafasını bazen ben yuruturken vuruyoruz yanlışlıkla falan çok büyük bir yerden düşmediği sürece problem olmaz bence

Ayaklandiginda nerelere vuracak o kafaları 🥹 benim bebe de 9 aylık yurutec ile merakı yüzünden her yere girip vuruyor kafasını bazen ben yuruturken vuruyoruz yanlışlıkla falan çok büyük bir yerden düşmediği sürece problem olmaz bena
Ayaklandiginda nerelere vuracak o kafaları 🥹 benim bebe de 9 aylık yurutec ile merakı yüzünden her yere girip vuruyor kafasını bazen ben yuruturken vuruyoruz yanlışlıkla falan çok büyük bir yerden düşmediği sürece problem olmaz bence
Çok haklısınız 🥺alışması için kouyuyorum yere ve güvenli olduğu için ama yinede birşeyler oluyor canı yaniyor umarım birşey olmamıştır ne olucak böyle halimiz bilmiyorum

Anladım nasıl oldu anlamadım bir anda dengesini kaybetti ve tak diye ses geldi baktım düşmüş hemen bişey yok kıyamam diye teselli ettim sarıldım sonra normale dönüyor dediğiniz gibi uyutmuyorum sert çarptı ama yer parke birde mesafe gördügun gibi çok kısa birşey olmamıştır diye umut ediyorum hastaneye götürsem röntgen çekerler oda çok fazla radyasyon var ve bunuda pek istemiyorum videolarda görüyorum bebekler yürümeye çalışırken hep düşüyor ama birşey olmuyor umarım birşey olmamistir
Benim oğlum düştü ama röntgen falan da çekmiyorlar hemen önce bulgulara bakıyorlar. Benimki koltuktan düşmüştü hatta ağzının içine dişi batıp derisini yırtmıştı dikiş gerektirecek kadar. Doktor gözle görülür bulgulara baktı gözlerine vs kusmasını sordu uyutma dedi bir şey olur kusması artarsa falan getirin demişti.

Oyun matları var ya yapboz gibi büyük onlardan alabilirsiniz düşme halinde sert darbe almasın diye ben bütün odayı onlarla kaplamıştım

Benim oğlum düştü ama röntgen falan da çekmiyorlar hemen önce bulgulara bakıyorlar. Benimki koltuktan düşmüştü hatta ağzının içine dişi batıp derisini yırtmıştı dikiş gerektirecek kadar. Doktor gözle görülür bulgulara baktı gözlerine vs kusmasını sordu uyutma dedi bir şey olur kusması artarsa falan getirin
Oyun matları var ya yapboz gibi büyük onlardan alabilirsiniz düşme halinde sert darbe almasın diye ben bütün odayı onlarla kaplamıştım
Öyle yapayım bende en iyisi

Benim oğlum düştü ama röntgen falan da çekmiyorlar hemen önce bulgulara bakıyorlar. Benimki koltuktan düşmüştü hatta ağzının içine dişi batıp derisini yırtmıştı dikiş gerektirecek kadar. Doktor gözle görülür bulgulara baktı gözlerine vs kusmasını sordu uyutma dedi bir şey olur kusması artarsa falan getirin demişti.
Ben götürdüm bir kere röntgen çektiler direk çocuk gozlemde beklettiler birşey olursa diye

Back