- 9 Temmuz 2019
- 146
- 53
- 27
-
- Konu Sahibi Petrichora
Aynen takma kafana.son mesajından sonra açıklama yapma tenezzülünde bile bulunmadım zaten.cahil cahil cahil diye saldırıp duruyor ama cehalet kendi paçalarından akışıyor haberi yok
Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah sana da isteyen herkese de
Saat 1 den beri yataktayım uzandikca midem bulanıyor sola dönünce 5 dk sonra kesiliyor sancım ama sağa yada düz dönünce tekrar başlıyor uzun süredir olduğu için şu toplamistir dedi teyzem ondan belkideBazi insanlar biliyor dalga gecenleride ciddiye alma korkucak biseyde yok. Sancin oluyor mu
Belkide bende sag yatinca gecerdiiSaat 1 den beri yataktayım uzandikca midem bulanıyor sola dönünce 5 dk sonra kesiliyor sancım ama sağa yada düz dönünce tekrar başlıyor uzun süredir olduğu için şu toplamistir dedi teyzem ondan belkide
Benim dokununca oturunca bile agriyordu ceken bilir. Yuksekten bardak bile alma sandalyeye çık
Halk arasında göbek düşmesi olarak bilinen şey genelde gaz sancıdır, şiddetli karın ağrılarında derlermiş eskiden göbeğin mi düştü diye. Gaz sancısına da evet karın ovalamak iyi gelir cidden. Ayrıca midem bulanıyor vs yazmış. Yıllar önce sizden cahil olmasın mesleği de mühendislik olan bir arkadaşım karnım çok ağrıyor midem bulanıyor göbeğim düştü herhalde demişti, gülmüştük. Üniversite mevzunu adamsın utanmıyor musun diye. Benim zorumla gitmişti doktora meğer apandisitti patlamış. Acil ameliyata alınmıştı. Göbeğim düştü dedin karnını ovalattın geçti gaz sancına iyi geldi. Çocuk olmasıyla bağlantıyı nasıl kurdunuzİnsan çaresiz olunca mecburen bu yöntemlere başvuruyor,hemencecik kolayca hamile kalabilenler ise ne kadar rahat konuşuyor değil mi :) arkadaş apandist patlamasından falan bahsediyor şok oldum.kasık çekmeyi ne zannediyorlar anlamadım ki.neşterle göbek deliğinden içeri girip yukarı kaldırdıklarını falan düşünüyorlar herhalde :) hayır yani bildiğin karın ovalama.annemiz küçükken karnımız ağrıdığında ovalamaz mıydı? Buda öyle birşey işte
Belkide bende sag yatinca gecerdiiiyi olursun insallahh
Halk arasında göbek düşmesi olarak bilinen şey genelde gaz sancıdır, şiddetli karın ağrılarında derlermiş eskiden göbeğin mi düştü diye. Gaz sancısına da evet karın ovalamak iyi gelir cidden. Ayrıca midem bulanıyor vs yazmış. Yıllar önce sizden cahil olmasın mesleği de mühendislik olan bir arkadaşım karnım çok ağrıyor midem bulanıyor göbeğim düştü herhalde demişti, gülmüştük. Üniversite mevzunu adamsın utanmıyor musun diye. Benim zorumla gitmişti doktora meğer apandisitti patlamış. Acil ameliyata alınmıştı. Göbeğim düştü dedin karnını ovalattın geçti gaz sancına iyi geldi. Çocuk olmasıyla bağlantıyı nasıl kurdunuzyazmıyım yazmıyım diyorum dayanamadım. Neyse ya, ne diyeyim umut dünyası. İnşallah bebeğiniz olur.
Halk arasında göbek düşmesi olarak bilinen şey genelde gaz sancıdır, şiddetli karın ağrılarında derlermiş eskiden göbeğin mi düştü diye. Gaz sancısına da evet karın ovalamak iyi gelir cidden. Ayrıca midem bulanıyor vs yazmış. Yıllar önce sizden cahil olmasın mesleği de mühendislik olan bir arkadaşım karnım çok ağrıyor midem bulanıyor göbeğim düştü herhalde demişti, gülmüştük. Üniversite mevzunu adamsın utanmıyor musun diye. Benim zorumla gitmişti doktora meğer apandisitti patlamış. Acil ameliyata alınmıştı. Göbeğim düştü dedin karnını ovalattın geçti gaz sancına iyi geldi. Çocuk olmasıyla bağlantıyı nasıl kurdunuzyazmıyım yazmıyım diyorum dayanamadım. Neyse ya, ne diyeyim umut dünyası. İnşallah bebeğiniz olur.
Canım psikolojik sorunların var galiba.bu ne hırs bu ne öfke yahu.yat dinlen işin gücün yokmu.kimse seni dinlemiyor umursamıyor.anladık kara cahilsin bu kadar kendini parçalamanın anlamı yokHalk arasında göbek düşmesi olarak bilinen şey genelde gaz sancıdır, şiddetli karın ağrılarında derlermiş eskiden göbeğin mi düştü diye. Gaz sancısına da evet karın ovalamak iyi gelir cidden. Ayrıca midem bulanıyor vs yazmış. Yıllar önce sizden cahil olmasın mesleği de mühendislik olan bir arkadaşım karnım çok ağrıyor midem bulanıyor göbeğim düştü herhalde demişti, gülmüştük. Üniversite mevzunu adamsın utanmıyor musun diye. Benim zorumla gitmişti doktora meğer apandisitti patlamış. Acil ameliyata alınmıştı. Göbeğim düştü dedin karnını ovalattın geçti gaz sancına iyi geldi. Çocuk olmasıyla bağlantıyı nasıl kurdunuzyazmıyım yazmıyım diyorum dayanamadım. Neyse ya, ne diyeyim umut dünyası. İnşallah bebeğiniz olur.
Canım psikolojik sorunların var galiba.bu ne hırs bu ne öfke yahu.yat dinlen işin gücün yokmu.kimse seni dinlemiyor umursamıyor.anladık kara cahilsin bu kadar kendini parçalamanın anlamı yoksen takma kafanı bunlara.
Cahil seviyorsam demek kiSen hala burdamisin teneke
kahkahama uyandı eşim
Koskoca unv okumuslar. Apandisit sag kasikta olurCanım psikolojik sorunların var galiba.bu ne hırs bu ne öfke yahu.yat dinlen işin gücün yokmu.kimse seni dinlemiyor umursamıyor.anladık kara cahilsin bu kadar kendini parçalamanın anlamı yoksen takma kafanı bunlara.
Cahil seviyorsam demek kiÇekirdeğimi aldım postu okuyorum çok eğlenceli
Yaa o mesaja koptum birde ciddi ciddi apandistin patlamış olabilir demez miKoskoca unv okumuslar. Apandisit sag kasikta olur
Koskoca unv okumuslar. Apandisit sag kasikta olur
Ne bilim hicc muhendis olmadim kiYahu mühendis olunca sola aldırmış Adam gaz sancisini da doğum sanmış Allah AllahSende hiç anlayışlı değilsin amaa
Aman Allahım bu ne eziklik sen nasıl üniversite okumaz da mühendis olup hiç bir şeye muafvak olamadan yaşarsın bak ne kadar bilge insanlar varNe bilim hicc muhendis olmadim ki
Yahu mühendis olunca sola aldırmış Adam gaz sancisini da doğum sanmış Allah AllahSende hiç anlayışlı değilsin amaa