- 9 Temmuz 2019
- 146
- 53
- 27
- Konu Sahibi Petrichora
iyi denk geldi yoksa bu kadar sanciyla gulemezdimay iyi güldüm ya tövbe tövbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi denk geldi yoksa bu kadar sanciyla gulemezdimay iyi güldüm ya tövbe tövbe
aaa daha dur kendini ispatlamaya çalışacak yana yakıla cevap yazıyordur kendini parçalıyordur şimdiiyi denk geldi yoksa bu kadar sanciyla gulemezdim
aaa daha dur kendini ispatlamaya çalışacak yana yakıla cevap yazıyordur kendini parçalıyordur şimdi
Sağol canım bende yatıyorum size de Allah rahatlık versin iyi gecelerYarın sallarım ben onu uykum var yatim Yarın konuşmaya devam ederiz gelişmeleri de buraya yazarım Allah rahatlık versin ikinizede
Sağol canım bende yatıyorum size de Allah rahatlık versin iyi geceler
Bende cok memnun oldum canımTanıştığıma memnun oldum
Allahım bu yaşta bu bilgi maşallah sana ya yoksa sizin de mi aileniz tıppın içindeKoskoca unv okumuslar. Apandisit sag kasikta olur
Yok ya bayağı gidip uyudum. Ha pardon Yatmadan önce sizin postun ekran alıntısını yapıp whats up gruplarına atıp herkesle gülüp muhappet ettim gece gece şu kısım favorimiz. “Ailecek tıppın içindeyiz”Izlemede kal da yıllarca okuduğun okulda ogrenemedigin sağlık bilgisi dersini öğren ay o kadar asagilandin hala burdayım diye katmaya çalışıyorsun kendini zavallı şey yanında bi sözlük varsa aç söylediğim şeylerin anlamlarını da oku belki o zaman insanlığa döner uygularsin
Yok ya bayağı gidip uyudum. Ha pardon Yatmadan önce sizin postun ekran alıntısını yapıp whats up gruplarına atıp herkesle gülüp muhappet ettim gece gece şu kısım favorimiz. “Ailecek tıppın içindeyiz”
ay delireceğim gülmekten.
Yok ya bayağı gidip uyudum. Ha pardon Yatmadan önce sizin postun ekran alıntısını yapıp whats up gruplarına atıp herkesle gülüp muhappet ettim gece gece şu kısım favorimiz. “Ailecek tıppın içindeyiz”
ay delireceğim gülmekten.
Oyyy çen whatsappın yazılışını da mı biliyoçuunTabi whats up WhatsApp değil heralde Buda senin gaz sancısı gibi birşey oluyor
Seviye de yerlerde yazık...sen yapma hakikaten çocukSen zaten akıllı bir insan mı saniyodn kendini Salak senin gibiler var mış demek ki topandiginiza göre
Bir senedir çocuk istiyoruz birsürü doktora gittim Kimse bir sorun bulamadı geçenlerde teyzem göbeğin düşmüş olabilir dedi bi ebe vardı gittik ve baktı Evet sola kaymış rahim egriligi var dedi şimdi duzeltilmez adetin bittikten sonra gel dedi ve ebe bakalı üç gün oluyor üç gündür çok kötü hissediyorum sürekli midem bulanıyor başım dönüyor kendimde değilim resmen benim gibi olan var mı
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin öncelikle. Yaşadığımız dönemle kıyasla saçma görenlere sormak istiyorum acaba eskiden doktor varmıymış? Yokmuş. Ama insanlar şuankinden daha sağlıklı (bağ bahçede çalışarak) hamilelik geçirip şıp diye doğuruyormuş. Biz doğurmayı bırak hamile kalamıyoruz, sorun olmadığı halde hemde. Eminim bu kadar bekledik diyed hamile kalınca yerinizden kalkmayız. Ben kesinlikle inanıyorum canım. Doğrudur yani güvenilir biriyse git düzelttir. Ayrıca çok yakın örneğim de var. Anlatayım. Karşı komşum yakın arkadaşım 2 sene çocuk sahibi olmadı. 3 defa aşılama yaptırdı ama maalesef. Tüp bebeğe geçilcekti ama çok bunaldım bıktım falan diyordu olmucak diyordu ara vermek istedi. Sonra kayınvalidesi demişti gel bi belini çektirelim karnını ovduralım belki olur ben öyle hamile kaldım demiş. Hatta Arkadaşımda anlatırken diyordu ki saçma sapan işleri var laflarından bıktım gideyim de çenesi kapansın inanmayarak gitti kızlar ama o ay hamile kaldı. Şuan oğlu var. Hepimiz şok olduk ama kısmet yani Allaha göre güçlük yok belkide onun bahanesi de oydu. Madem tıp çok ilerledi o kadar tedavide neden olmadı, ki hertürlü imkaları vardı herşeyi özel hastanede yaptılar özel doktorlar neden bulamadı? Kadın karnına ve beline masaj yapmış sabunla. Sonra sırt kemiğini kütletmiş. Karnına bir çarşaf sarılıydı. 3 gün ard arda ilişki sonra 1 gün arayla demiş.uygula hamile kalcaksın demiş ve sonuç şimdi yanında. Üstelik parayla yapılan bişey değil. İşin içine para girse ticaret yalan dolan derim ama Allah rızası için eskiden ebe olan kadınlar yapabiliyor kızlar. Ön yargılı olmayalım lütfen bende dahil olmak üzere bazen neyin ne olduğunu veya olacağını bilemeyiz.Bir senedir çocuk istiyoruz birsürü doktora gittim Kimse bir sorun bulamadı geçenlerde teyzem göbeğin düşmüş olabilir dedi bi ebe vardı gittik ve baktı Evet sola kaymış rahim egriligi var dedi şimdi duzeltilmez adetin bittikten sonra gel dedi ve ebe bakalı üç gün oluyor üç gündür çok kötü hissediyorum sürekli midem bulanıyor başım dönüyor kendimde değilim resmen benim gibi olan var mı
Aman Allahım bu ne eziklik sen nasıl üniversite okumaz da mühendis olup hiç bir şeye muafvak olamadan yaşarsın bak ne kadar bilge insanlar var
MuneSelamlar
Sadece bu konuya cevap yazmak için hesap açtım, çünkü bir süredir benim de kafamı kurcalayan bir konu bu. Özet geçmeye çalışacağım ama uzun olursa kusura bakmayın :) yaklasık 2,5 sene önce ev taşımıştım, uzerinden bir hafta gecmeden sanki kalbim alt karin bolgemde atiyormus gibi bir his, asiri bulanti, istahsizlik, hafif bas donmesi sikayetleriyle doktor doktor gezdim, hicbir cozum bulunamadi, endoskopi dahil bir suru test tahlil vs yapildi ancak butun doktorlar stres kaynakli diye kapatti konuyu. Sonra bir aile buyugumuz beni yasli bir teyzeye goturdu, gobegin dusmus diye tutturdular, yasli teyze beni sirt ustu sert bir zemine yatirip gobegimi elleriyle yokladi biraz, “gobegin dusmus kizim cocugun da olmaz duzeltilmezse” dedi. Bikac gun yanima gel sabunla ovarak yerine oturtalim vs dedi, annemlerin ısrarıyla gitmistim, acikcasi korktum yanlis bisey yapmaktan, cok da inanmadim o zaman ve teyzeye bir daha gitmedim. O donem zaten bebek dusundugumuz bir donem degildi son bir yildir agirlik verdik bebek konusuna ama su ana kadar denemelerimiz sonuc vermedi. Son zamanlarda o sikayetlerim yok tabi ki ama hala asiri yoruldugumda kalbim gobegimin altinda atiyor gibi hissediyorum ve acaba teyze hakli miydi diye dusunmeden edemiyorum ben de:) (gerekli tetkik ve muayenelerden gectik, dogal yollardan bebek sahibi olmamizin onunde bir engel olmadigini soyluyor doktorlar)
Bu da boyle bir deneyim, paylasmak istedim, herkese sıhhatli günler dilerim
Selamlar
Sadece bu konuya cevap yazmak için hesap açtım, çünkü bir süredir benim de kafamı kurcalayan bir konu bu. Özet geçmeye çalışacağım ama uzun olursa kusura bakmayın :) yaklasık 2,5 sene önce ev taşımıştım, uzerinden bir hafta gecmeden sanki kalbim alt karin bolgemde atiyormus gibi bir his, asiri bulanti, istahsizlik, hafif bas donmesi sikayetleriyle doktor doktor gezdim, hicbir cozum bulunamadi, endoskopi dahil bir suru test tahlil vs yapildi ancak butun doktorlar stres kaynakli diye kapatti konuyu. Sonra bir aile buyugumuz beni yasli bir teyzeye goturdu, gobegin dusmus diye tutturdular, yasli teyze beni sirt ustu sert bir zemine yatirip gobegimi elleriyle yokladi biraz, “gobegin dusmus kizim cocugun da olmaz duzeltilmezse” dedi. Bikac gun yanima gel sabunla ovarak yerine oturtalim vs dedi, annemlerin ısrarıyla gitmistim, acikcasi korktum yanlis bisey yapmaktan, cok da inanmadim o zaman ve teyzeye bir daha gitmedim. O donem zaten bebek dusundugumuz bir donem degildi son bir yildir agirlik verdik bebek konusuna ama su ana kadar denemelerimiz sonuc vermedi. Son zamanlarda o sikayetlerim yok tabi ki ama hala asiri yoruldugumda kalbim gobegimin altinda atiyor gibi hissediyorum ve acaba teyze hakli miydi diye dusunmeden edemiyorum ben de:) (gerekli tetkik ve muayenelerden gectik, dogal yollardan bebek sahibi olmamizin onunde bir engel olmadigini soyluyor doktorlar)
Bu da boyle bir deneyim, paylasmak istedim, herkese sıhhatli günler dilerim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin öncelikle. Yaşadığımız dönemle kıyasla saçma görenlere sormak istiyorum acaba eskiden doktor varmıymış? Yokmuş. Ama insanlar şuankinden daha sağlıklı (bağ bahçede çalışarak) hamilelik geçirip şıp diye doğuruyormuş. Biz doğurmayı bırak hamile kalamıyoruz, sorun olmadığı halde hemde. Eminim bu kadar bekledik diyed hamile kalınca yerinizden kalkmayız. Ben kesinlikle inanıyorum canım. Doğrudur yani güvenilir biriyse git düzelttir. Ayrıca çok yakın örneğim de var. Anlatayım. Karşı komşum yakın arkadaşım 2 sene çocuk sahibi olmadı. 3 defa aşılama yaptırdı ama maalesef. Tüp bebeğe geçilcekti ama çok bunaldım bıktım falan diyordu olmucak diyordu ara vermek istedi. Sonra kayınvalidesi demişti gel bi belini çektirelim karnını ovduralım belki olur ben öyle hamile kaldım demiş. Hatta Arkadaşımda anlatırken diyordu ki saçma sapan işleri var laflarından bıktım gideyim de çenesi kapansın inanmayarak gitti kızlar ama o ay hamile kaldı. Şuan oğlu var. Hepimiz şok olduk ama kısmet yani Allaha göre güçlük yok belkide onun bahanesi de oydu. Madem tıp çok ilerledi o kadar tedavide neden olmadı, ki hertürlü imkaları vardı herşeyi özel hastanede yaptılar özel doktorlar neden bulamadı? Kadın karnına ve beline masaj yapmış sabunla. Sonra sırt kemiğini kütletmiş. Karnına bir çarşaf sarılıydı. 3 gün ard arda ilişki sonra 1 gün arayla demiş.uygula hamile kalcaksın demiş ve sonuç şimdi yanında. Üstelik parayla yapılan bişey değil. İşin içine para girse ticaret yalan dolan derim ama Allah rızası için eskiden ebe olan kadınlar yapabiliyor kızlar. Ön yargılı olmayalım lütfen bende dahil olmak üzere bazen neyin ne olduğunu veya olacağını bilemeyiz.
Valla bende göbek düşmesine ve kpca karıların kaldırmasına karşı değilim. Siz cahillik diye nitelendirseniz de bence herşey tıptan ibaret değil. Yıllarca hamile kalmayanlar bi göbek kaldırmayla kalıyosa tıp niye yıllarca yapamamş bunu acaba diye düşünürüm ben.
Bu ay adet olursam bende gidecem göbeğime baktırmaya
Nerde bu ebe canim erkekler icinde yapabiliyor muHepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar. Bende katılıyorum eşimin arkadaslari doktorlar sürekli Yan yanayız denek gibi baş dönmem mide bulantım için makine makine dolandım aylarca kadın şıp diye buldu inşaAllah faydasını da görücez ama gerçekten de güvenilir kişiler olması gerekiyor benim annemi dogurtmus bu ebe yani abimin ebesi işinin erbabı il dışından bile muayene için gelenler var bu gün kuzenimle görüştüm bekar benimle aynı şikayetleri vardı birlikte gittiğimiz gün onunkini yerine getirdi ve hiç bir şikayeti kalmamış. inşaAllah ben ve deneyecek olan herkes faydasını görür ben ebeye sormayı unuttuğum için buraya yazmıştım bu gün aradık sordum dedi ki rahim göbeğe bağlıdır göbek yerinden oynayınca rahim de oynar. Yani gebeliğe engel benim rahimim Yan durduğu için tutunmasi imkansizmis.