Gebeliğe Hazırlık Acil cevap verebilir misiniz Göbek düşmesi gebeliğe engel mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir senedir çocuk istiyoruz birsürü doktora gittim Kimse bir sorun bulamadı geçenlerde teyzem göbeğin düşmüş olabilir dedi bi ebe vardı gittik ve baktı Evet sola kaymış rahim egriligi var dedi şimdi duzeltilmez adetin bittikten sonra gel dedi ve ebe bakalı üç gün oluyor üç gündür çok kötü hissediyorum sürekli midem bulanıyor başım dönüyor kendimde değilim resmen benim gibi olan var mı

Güvenmeyin öyle seylere. Ben guvendim pisman oldum 6 ay boyunca ne oldugu belli olmayan agrilarla ugrastim o kadar siddetliydiki olüyorum sandim doktora gittim kac sefer bisey bulaamaadilar.

Gobek dusmesi ne demek? Karin kaslarinda bir spazm mi? Veya fitik mi? bu "oturtma" islemi masaj gibi bir sey benim anladigim. Yabancilarda da fertility message denen rahime giden kan akisini artirarak tutunmayi artiran bir yontem var. Bu o mu? Acikcasi dusme oturtma gibi kelimeler bir sey ifade etmiyor bana, ama bel fitigi bile manual terapiden fayda goruyorsa karin masajinin da faydasi olabilir diye dusunuyorum, o yuzden merak ediyorum.

Gobek dusmesi ne demek? Karin kaslarinda bir spazm mi? Veya fitik mi? bu "oturtma" islemi masaj gibi bir sey benim anladigim. Yabancilarda da fertility message denen rahime giden kan akisini artirarak tutunmayi artiran bir yontem var. Bu o mu? Acikcasi dusme oturtma gibi kelimeler bir sey ifade etmiyor bana, ama bel fitigi bile manual terapiden fayda goruyorsa karin masajinin da faydasi olabilir diye dusunuyorum, o yuzden merak ediyorum.
Evet benziyor fakat yapan kişilerin kesinlikle güvenilir olması gerekiyor herkesin yapabileceği birşey değil

Hikmeti nedir bilmem küçükken bende hoplayip ziplayinca cok gobegim duserdi kivranirdim anneannem cekerdi. Ki abartildigi gibi bir durum değil nasil ki omuzlar agirir klunc girer masaj yapilir öyle birsey..Oh der rahatlardim. Annemede ogretmisti zaten karni tutunca anliyorlar.. İsterlerse kara cahil desinler ben yaşadığımı biliyorum. Ki eskiler ne söyledi de yanıldılar. Aman belini acma sıkı tut ayağını sicak tut çocuğun olmaz derlerdi bunda ne var cehalet bu mu hepimizden daha iyiydiler. Daha iyi korurlardi kendilerini..
Kesinlikle

Kesinlikle doğru.doktorlar bunu bilemez.benim 4 yıl çocuğum olmadı eşimde de bende de hiç bir sorun olmamasına rağmen.cok ağır kaldırırdım,göbeğim kaymış meğerse.bi akrabamız vardı.adetimin 3.günü gittim yanına göbeğimi ovaladı kasık tarafımdan yukarı doğru çekti.yine aynı şekilde sağdan sola doğru cekti.öyle acı veren tehlikeli bir işlem değil korkma.sadece kasıktan yukarı doğru etini itiyor.ben o ay hamile kaldım.ve bir cok tanıdığım var bu şekilde hamile kalabilen.hamileliğe engel hiç bir sorun yoksa,yinede olmuyorsa bu sebepten olabiliyor.tabi bundan haberi olmayan bilmeyen insanlar anca aşılamayla anca aşılamayla hamile kalıyor.cünkü spermler fallop tüpüne ulaşamıyor göbek ve kasık tarafı kayınca.mutlaka denemelisin.
Ben

Kesinlikle doğru.doktorlar bunu bilemez.benim 4 yıl çocuğum olmadı eşimde de bende de hiç bir sorun olmamasına rağmen.cok ağır kaldırırdım,göbeğim kaymış meğerse.bi akrabamız vardı.adetimin 3.günü gittim yanına göbeğimi ovaladı kasık tarafımdan yukarı doğru çekti.yine aynı şekilde sağdan sola doğru cekti.öyle acı veren tehlikeli bir işlem değil korkma.sadece kasıktan yukarı doğru etini itiyor.ben o ay hamile kaldım.ve bir cok tanıdığım var bu şekilde hamile kalabilen.hamileliğe engel hiç bir sorun yoksa,yinede olmuyorsa bu sebepten olabiliyor.tabi bundan haberi olmayan bilmeyen insanlar anca aşılamayla anca aşılamayla hamile kalıyor.cünkü spermler fallop tüpüne ulaşamıyor göbek ve kasık tarafı kayınca.mutlaka denemelisin.
Benimde kasık düşüklüğüm varmış ve kaç defa hamile kalırsam kalayım düşermiş.bende başta inanmadım ama dün 8 haftalık bebeğimi kaybedene kadar :KK43:
Ben göbek kaymasını fln biliyorum ama kasık düşmesini kim yapar bulamıyorum.siz hangi ildesiniz?kime yaptırdınız?

Benimde kasık düşüklüğüm varmış ve kaç defa hamile kalırsam kalayım düşermiş.bende başta inanmadım ama dün 8 haftalık bebeğimi kaybedene kadar :KK43:
Ben göbek kaymasını fln biliyorum ama kasık düşmesini kim yapar bulamıyorum.siz hangi ildesiniz?kime yaptırdınız?
Canım merhaba,sende kasık düşmesi veya kayması olmuş olsaydı hiç hamile kalamazsın.öncelikle bunu bil.bebeğin sağlıksız olduğu için kalbi durmuş.çünkü sağlıksız gebeliklerde ya hiç kalbi atmaz,yada 8 inçi haftada kalbi durur.benim ilk gebeliğimde aynı şekilde olmuştu.o yüzden içini ferah tut.bir sonraki hamileliğinde yavrunu sapasağlam kucağına alırsın inşallah.sende bir sorun yok merak etme

Kesinlikle engel olur bende 2 yıldır evliyim be hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum benim de göbeğim düşmüş ve etradımda göbeğini kaldırma sonucu hamile kalan bi çok insan tanıyorum biri de kuzenim yani kimseyi hiç bişeyi yargılamamak lazım üstelik bu doktorların anladığı bi durum değil Bende iki gündür bi ebeye gidiyorum tabi önce herşey nasip ama malum insan vücudu mucizelerle dolu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Canım merhaba,sende kasık düşmesi veya kayması olmuş olsaydı hiç hamile kalamazsın.öncelikle bunu bil.bebeğin sağlıksız olduğu için kalbi durmuş.çünkü sağlıksız gebeliklerde ya hiç kalbi atmaz,yada 8 inçi haftada kalbi durur.benim ilk gebeliğimde aynı şekilde olmuştu.o yüzden içini ferah tut.bir sonraki hamileliğinde yavrunu sapasağlam kucağına alırsın inşallah.sende bir sorun yok merak etme
Çok teşekkür ederim,inşallaah dediğiniz gibi olurda sağlıcakla doğururum 🤲

Yil 2019 gobek düsmesi var. Arada duşer benim burdan bi arkadas tarif etti yerine oturdu gobegim. Karin agrisi mide bulantisi yemek yiyemiyorsun. Cok kotu insallah sizinde duzelir
Benimde maalesef düşüyor, banada tarif eder misin?

Merhaba ne güzel maşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi. bende dün yaptırdım inşallah benimde olur

X