- 9 Temmuz 2019
- 146
- 53
- 27
-
- Konu Sahibi Petrichora
Ablam VR annem Aynı sikayetten hastane hastane dolandı hele ablamın 3 sene çocuğu olmadı oda benim şu an yaptığım gibi ebeye göründü canım benim eşim 15 yıllık eczacı Onun tastiklediginden ve hastalarindan duyduğundan bende gitmeye karar verdim bir senenin sonunda Ayrıca biraz değil aşırı kaba konuşuyorsun. Ben soruyu yaşayan kişilere sordum sizin gibi gereksiz cevaplara tahammülüm yok artık. Lütfen bir daha yorum yapmayın. Insanligin kitaplarda yazılı olduğunu sanmayın bana akıl cehalet dersi vermeye kalkmayın. Önce dikkatlice yazdığım açıklamayı okuyun ondan sonra cevap yazın Eğer burada bir cahil varsa oda sizsiniz. Yorum yapmayın.Sene 2019 hala göbek düşmesi diyorsunuzGöbek düşmesi diye bir şey yoktur hanımefendi . Kimsenin göbeği düşmez. Rahim eğriliği diye bir şeyde hiç duymadım. Bazı rahimlerin daha oval ya da yuvarlak olabildiğini biliyorum. Ama elle düzeltileceğini asla zannetmiyorum. varsa da bir kadın Doğum uzmanı koymalı bir teşhisi. Bu devirde bu ne cahillik. Kusura bakmayın biraz kaba bir üslup ile yazdım belki ama silkinip kendinize gelin. Mide bulantısı ve baş dönmeniz neden var acaba belki apandistiniz patladı. Ne kadar tehlikeli Lütfen bir doktora görünün.
Kesinlikle doğru.doktorlar bunu bilemez.benim 4 yıl çocuğum olmadı eşimde de bende de hiç bir sorun olmamasına rağmen.cok ağır kaldırırdım,göbeğim kaymış meğerse.bi akrabamız vardı.adetimin 3.günü gittim yanına göbeğimi ovaladı kasık tarafımdan yukarı doğru çekti.yine aynı şekilde sağdan sola doğru cekti.öyle acı veren tehlikeli bir işlem değil korkma.sadece kasıktan yukarı doğru etini itiyor.ben o ay hamile kaldım.ve bir cok tanıdığım var bu şekilde hamile kalabilen.hamileliğe engel hiç bir sorun yoksa,yinede olmuyorsa bu sebepten olabiliyor.tabi bundan haberi olmayan bilmeyen insanlar anca aşılamayla anca aşılamayla hamile kalıyor.cünkü spermler dalıp tüpüne ulaşamıyor göbek ve kasık tarafı kayınca.mutlaka denemelisin.
Sene 2019 hala göbek düşmesi diyorsunuzGöbek düşmesi diye bir şey yoktur hanımefendi . Kimsenin göbeği düşmez. Rahim eğriliği diye bir şeyde hiç duymadım. Bazı rahimlerin daha oval ya da yuvarlak olabildiğini biliyorum. Ama elle düzeltileceğini asla zannetmiyorum. varsa da bir kadın Doğum uzmanı koymalı bir teşhisi. Bu devirde bu ne cahillik. Kusura bakmayın biraz kaba bir üslup ile yazdım belki ama silkinip kendinize gelin. Mide bulantısı ve baş dönmeniz neden var acaba belki apandistiniz patladı. Ne kadar tehlikeli Lütfen bir doktora görünün.
Vr diye yazdığınız doktorsa ablanız gidip tıp fakültesini bir daha okusun. Aynı şikayeti yaşamış kimse olamaz çünkü göbek düşmesi diye bir şey yoktur.
Hanımefendi üslubunuz çok çirkin.ben konu sahibinin bahsettiği yöntemle hamile kalabildim.keza bir çok kişi öyle.göbek kasık çektirmek sizin hayal dünyanızda abarttığınız kadar tehlikeli birşey değil.hatta hiç değil.ben kendi doktoruma bile bu şekilde hamile kaldığımı söyleyince,evet doğru olabilir,benim annemde bu şekilde bana hamile kalmış,ama bilimsel bi veri olmadığı için biz doktorlar bu yöntemlere başvurmayı öneremeyiz demişti.bunu yine bir kadın Doğum uzmanı söyledi.yargılamadan önce bir araştırmanızı tavsiye ederim
Ya güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Napıyorsanız yapınHanımefendi üslubunuz çok çirkin.ben konu sahibinin bahsettiği yöntemle hamile kalabildim.keza bir çok kişi öyle.göbek kasık çektirmek sizin hayal dünyanızda abarttığınız kadar tehlikeli birşey değil.hatta hiç değil.ben kendi doktoruma bile bu şekilde hamile kaldığımı söyleyince,evet doğru olabilir,benim annemde bu şekilde bana hamile kalmış,ama bilimsel bi veri olmadığı için biz doktorlar bu yöntemlere başvurmayı öneremeyiz demişti.bunu yine bir kadın Doğum uzmanı söyledi.yargılamadan önce bir araştırmanızı tavsiye ederim
İnsan çaresiz olunca mecburen bu yöntemlere başvuruyor,hemencecik kolayca hamile kalabilenler ise ne kadar rahat konuşuyor değil mi :) arkadaş apandist patlamasından falan bahsediyor şok oldum.kasık çekmeyi ne zannediyorlar anlamadım ki.neşterle göbek deliğinden içeri girip yukarı kaldırdıklarını falan düşünüyorlar herhalde :) hayır yani bildiğin karın ovalama.annemiz küçükken karnımız ağrıdığında ovalamaz mıydı? Buda öyle birşey işteCanım aynen bu bayan gibi benim teyzemin gorumcesi kadın 8 sene gebe kalamadı böyle şeylere inanmazmisteyzemin zoruyla gitti Aynı ay hamile kaldı ve 5 tüp bebek denemesi vardı
InsaAllah benim de sorunum budur eşimle birlikte çok yıprandık gerçekten eczacı olduğu için ilaç iğneden ne kadar uzak dursak o kadar iyi diyorKesinlikle doğru.doktorlar bunu bilemez.benim 4 yıl çocuğum olmadı eşimde de bende de hiç bir sorun olmamasına rağmen.cok ağır kaldırırdım,göbeğim kaymış meğerse.bi akrabamız vardı.adetimin 3.günü gittim yanına göbeğimi ovaladı kasık tarafımdan yukarı doğru çekti.yine aynı şekilde sağdan sola doğru cekti.öyle acı veren tehlikeli bir işlem değil korkma.sadece kasıktan yukarı doğru etini itiyor.ben o ay hamile kaldım.ve bir cok tanıdığım var bu şekilde hamile kalabilen.hamileliğe engel hiç bir sorun yoksa,yinede olmuyorsa bu sebepten olabiliyor.tabi bundan haberi olmayan bilmeyen insanlar anca aşılamayla anca aşılamayla hamile kalıyor.cünkü spermler fallop tüpüne ulaşamıyor göbek ve kasık tarafı kayınca.mutlaka denemelisin.
Ya güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Napıyorsanız yapınbaşedemem ben bu derece bir cehaletle. Ovalamış ovalamış hamile kalmış. Kadın doğumcu da demiş ki aaa olabilir biz düşünemedik ovalayınca olabileceğini... rahim düşmüş aşağı sperm ondan dolayı sekiyormuş. Yok yok MR da ultrasonda falan görünmüyor. Ama ebe bir bakıyor şıp diye anlıyor. rahim düşünce bağırsaklara rektüme falan noluyor hey allahım ya
Biz cevap verince ınsan sandı kendini heralde takma canımİnsan çaresiz olunca mecburen bu yöntemlere başvuruyor,hemencecik kolayca hamile kalabilenler ise ne kadar rahat konuşuyor değil mi :) arkadaş apandist patlamasından falan bahsediyor şok oldum.kasık çekmeyi ne zannediyorlar anlamadım ki.neşterle göbek deliğinden içeri girip yukarı kaldırdıklarını falan düşünüyorlar herhalde :) hayır yani bildiğin karın ovalama.annemiz küçükken karnımız ağrıdığında ovalamaz mıydı? Buda öyle birşey işte
InsaAllah benim de sorunum budur eşimle birlikte çok yıprandık gerçekten eczacı olduğu için ilaç iğneden ne kadar uzak dursak o kadar iyi diyorprogestoron kullandım bu ay dayanamadım Son gittiğim doktor önerdi bir zararı olmaz diye çünkü adet olmuyorum ilaçsız evlendigimden beri böyle InsaAllah güzel şeyler olur artık hayatımda çok mutlu bir evliliğim var elhamdülillah ama çocuk bizim en hassas noktamız inşaAllah Allah bana ve benim gibi bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder.
Yil 2019 gobek düsmesi var. Arada duşer benim burdan bi arkadas tarif etti yerine oturdu gobegim. Karin agrisi mide bulantisi yemek yiyemiyorsun. Cok kotu insallah sizinde duzelir
Biz cevap verince ınsan sandı kendini heralde takma canımvalla ben böylelerini çok gördüm gül gül öldüm abim hemşir ablam prof enistem biyoloji öğretmeni Vs sulalecek tipin içindeyiz ama bu bayan çok biliyor bildigiyle kalır öyle
Canım ilaçsız adet olmuyorsan bir sorun var demektir.pko olabilir.bir doktora görün istersen.kilo aldın mı evlenince? Kilodan dolayı da olabiliyor bu kistler.eğer kilo problemin varsa önce bi zayıflamayı dene derim ben.adetin düzene girer hem
Bazi insanlar biliyor dalga gecenleride ciddiye alma korkucak biseyde yok. Sancin oluyor muInsAllah canım kadın benim abimi dogurtmus elini karnima koydu sen adet olucaksin bir kaç güne şimdi yapmam iyi değil dedi adetliyken yapanlar varmış ama bana adetin bittikten sonra 3. Gün gel dedi