Gebeliğe Hazırlık Acil cevap verebilir misiniz Göbek düşmesi gebeliğe engel mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim dokununca oturunca bile agriyordu ceken bilir. Yuksekten bardak bile alma sandalyeye çık

Bazi insanlar biliyor dalga gecenleride ciddiye alma korkucak biseyde yok. Sancin oluyor mu
Saat 1 den beri yataktayım uzandikca midem bulanıyor sola dönünce 5 dk sonra kesiliyor sancım ama sağa yada düz dönünce tekrar başlıyor uzun süredir olduğu için şu toplamistir dedi teyzem ondan belkide

Saat 1 den beri yataktayım uzandikca midem bulanıyor sola dönünce 5 dk sonra kesiliyor sancım ama sağa yada düz dönünce tekrar başlıyor uzun süredir olduğu için şu toplamistir dedi teyzem ondan belkide
Belkide bende sag yatinca gecerdii 😂 iyi olursun insallahh

Benim dokununca oturunca bile agriyordu ceken bilir. Yuksekten bardak bile alma sandalyeye çık

Aklım başıma geldi bu kadar bitkin düştükten sonra tarif edilmez birşey insanın sinirleri bozuluyor ve ben bunu o kadar uzun zamandır çekmeme rağmen aklımıza gelmemesi 😂 Allah belkide zamanı değil dedi bu vakte kadar

İnsan çaresiz olunca mecburen bu yöntemlere başvuruyor,hemencecik kolayca hamile kalabilenler ise ne kadar rahat konuşuyor değil mi :) arkadaş apandist patlamasından falan bahsediyor şok oldum.kasık çekmeyi ne zannediyorlar anlamadım ki.neşterle göbek deliğinden içeri girip yukarı kaldırdıklarını falan düşünüyorlar herhalde :) hayır yani bildiğin karın ovalama.annemiz küçükken karnımız ağrıdığında ovalamaz mıydı? Buda öyle birşey işte
Halk arasında göbek düşmesi olarak bilinen şey genelde gaz sancıdır, şiddetli karın ağrılarında derlermiş eskiden göbeğin mi düştü diye. Gaz sancısına da evet karın ovalamak iyi gelir cidden. Ayrıca midem bulanıyor vs yazmış. Yıllar önce sizden cahil olmasın mesleği de mühendislik olan bir arkadaşım karnım çok ağrıyor midem bulanıyor göbeğim düştü herhalde demişti, gülmüştük. Üniversite mevzunu adamsın utanmıyor musun diye. Benim zorumla gitmişti doktora meğer apandisitti patlamış. Acil ameliyata alınmıştı. Göbeğim düştü dedin karnını ovalattın geçti gaz sancına iyi geldi. Çocuk olmasıyla bağlantıyı nasıl kurdunuz 😂😂 yazmıyım yazmıyım diyorum dayanamadım. Neyse ya, ne diyeyim umut dünyası. İnşallah bebeğiniz olur.

Halk arasında göbek düşmesi olarak bilinen şey genelde gaz sancıdır, şiddetli karın ağrılarında derlermiş eskiden göbeğin mi düştü diye. Gaz sancısına da evet karın ovalamak iyi gelir cidden. Ayrıca midem bulanıyor vs yazmış. Yıllar önce sizden cahil olmasın mesleği de mühendislik olan bir arkadaşım karnım çok ağrıyor midem bulanıyor göbeğim düştü herhalde demişti, gülmüştük. Üniversite mevzunu adamsın utanmıyor musun diye. Benim zorumla gitmişti doktora meğer apandisitti patlamış. Acil ameliyata alınmıştı. Göbeğim düştü dedin karnını ovalattın geçti gaz sancına iyi geldi. Çocuk olmasıyla bağlantıyı nasıl kurdunuz 😂😂 yazmıyım yazmıyım diyorum dayanamadım. Neyse ya, ne diyeyim umut dünyası. İnşallah bebeğiniz olur.

Sen hala burdamisin teneke 😂

🤣🤣🤣

Canım psikolojik sorunların var galiba.bu ne hırs bu ne öfke yahu.yat dinlen işin gücün yokmu.kimse seni dinlemiyor umursamıyor.anladık kara cahilsin bu kadar kendini parçalamanın anlamı yok :KK70: sen takma kafanı bunlara.

Cahil seviyorsam demek ki 🤷🏻‍♀️Çekirdeğimi aldım postu okuyorum çok eğlenceli

Izlemede kal da yıllarca okuduğun okulda ogrenemedigin sağlık bilgisi dersini öğren 😂😂 ay o kadar asagilandin hala burdayım diye katmaya çalışıyorsun kendini 😂😂 zavallı şey yanında bi sözlük varsa aç söylediğim şeylerin anlamlarını da oku belki o zaman insanlığa döner uygularsin

X