acil cevap neolur elimi yaktım

iki paket kabartma tozu 1 yumurta akı karıştır sür eline çok iyi geliyo

silverdin yoksa anestol vardır evde onu sür.. yada bepanten veya başka soğuk bir merhem olabilir.
benim elim fırının buharından yanmıştı 2 gün nerisona c sürdüm geçirdi. ki yanık kremi bile değil antibiyotik kremdi :)

Kediş çok çok çok geçmiş olsun.
Şu an acını hafifletmek için gidebileceksen eğer eczaneden soguk kompres al. Çamaşır suyu halihazırda zarar görmüş derini daha çok tahriş edebilir asit sonuçta ama sen bilirsin tabi.
Daha sonra acın geçince yara izi için kudret narı denilen bir dalga var, aktarlarda satılıyor böyle zeytinyağına koyuyorlar. Ondan kullanabilirsin, çok etkili cidden.

Çamaşır suyu dok eger yaran acik degilse hem acisini alir hemde su toplamaz saka gibi geliyor olabilir ama dene goruceksin. Ama acik yara degilse dok eline camasir suyu
Temizlik yaparken sulandirip kullandığımizda hic yanik olmayan elimizi bile tahris eden camasir suyundan bahsediyoruz degil mi? O maddeyi hem de hic seyreltmeden yanik tahris olmuş deriye uygulamak?

Yanigin üzerine hic birsey sürmeden su vs... Hemen tuz ekince kizariklik kabarma vs olmuyor
Babaannemin sirri......

Ne kadar çok yöntem varmış yahu.

Silverdin en iyi yanık kremidir. Yeğenimin başından aşağı kaynar çorba döküldü de silverdin iz bile bırakmadı.

Keşke suya sokmasaydın parmağım girmişti ocaktaki yağa suya bile sokmadım biraz sonra ne acı nede kızarıklık oldu

yanıklarda soguk su kesinlikle iyi değildir. acısı icin folyoyla sarabilirsiniz oksijenle temasını keser. doktora gitmeliydiniz hemen..

Her kafadan bir ses. Bazı yorumlara şaşırdım kaldım valla. Özellikle çamaşır suyu olayına. İşe yarar bir yorum yapamam diye konuyu okuyup geçmiştim ama şimdi yazmadan duramayacağım. Yanan ele çamaşır suyu dökmek ne demek yahu??? Bildiğin zehir o zehir. Arkadaşım bir acile git sana orada pansuman yapıp krem merhem ağrı kesici birşey verirler elbette. Sağlık bu şakaya gelmez. Çok çok geçmiş olsun.

Herkese çok teşekkür ederim çamasır suyunu korktum yapmadım fito krem sürdüm şimdi dindi acısı ama hala kırmızı şiş .
Zaten ben küçüklüğümden veri hep yanıyorum
Acısı çok kötü ya

Tuz,kabartma tozu,un ,camasirsuyu limon suyu daha okumadiklarim vardır,arkadaşlar sakami bunlar ,limon sık diyen arkadaş sen denedim mi bunu insan aklını atar açıdan.
Sen en iyisi eczane yada yakın hastane ye git canım.Silverdin foto iyi geliyor biraz

Doktora gidin. Kendi kendinizi tedavi etmeyin. Suya sokarsınız elinizi acısı geçer ama izi kalabilir. Doktorlar türlü kremler veriyor acısı için, kalabilecek izler için vs. Çok geçmiş olsun.

şuan eliniz ne durumda tam bilmiyorum mesajları hepsini okumadım yumurta akı çok iyiymiş yanığa ve yanık izlerine internetten bak sende göreceksin faydalarını ve bir çok kişiden duymuştum.

canım sanki şu cümleleri ben yazmışım gibi. Çok geçmiş olsun,benim elime de çaydanlık suyu döküldü inledim resmen.SEnin gibi bende soğuk suya tutuyordum,çıkartınca zonkluyordu.Dayanamadık acile gittik,pansuman yapıldı,ertesi gün dr fito verdi.Ama acısı birkaç saat sonra bayağı azaldı rahatladım diyebilirim.Senin ki de bikaç saate azalır,şuanki acısını tahmin ediyorum,geçecek inşallah.Çok geçmiş olsun.

şuan eliniz ne durumda tam bilmiyorum mesajları hepsini okumadım yumurta akı çok iyiymiş yanığa ve yanık izlerine internetten bak sende göreceksin faydalarını ve bir çok kişiden duymuştum.
Suan acısı yeni dindi ama hala kızarık
Ya elimi sudan çıkaramadım ki hiç acısından .
Çıkardım fito krem sürdüm hemen
Sağol arkadaşım

profilindeki resim gbimi oldu parmakların saka saka diş macunu işe yarıyor denedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…