- 4 Haziran 2014
- 1.334
- 881
- 158
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Uygulamadım ama bunun iyi geldiğini duymuştum.
Konu sahibine geçmiş olsun.
Temizlik yaparken sulandirip kullandığımizda hic yanik olmayan elimizi bile tahris eden camasir suyundan bahsediyoruz degil mi? O maddeyi hem de hic seyreltmeden yanik tahris olmuş deriye uygulamak?Çamaşır suyu dok eger yaran acik degilse hem acisini alir hemde su toplamaz saka gibi geliyor olabilir ama dene goruceksin. Ama acik yara degilse dok eline camasir suyu
Dalga mi geçiyorsun camasir suyu sağlam eli yara ediyor.Sakin aman sakinÇamaşır suyu dok eger yaran acik degilse hem acisini alir hemde su toplamaz saka gibi geliyor olabilir ama dene goruceksin. Ama acik yara degilse dok eline camasir suyu
şuan eliniz ne durumda tam bilmiyorum mesajları hepsini okumadım yumurta akı çok iyiymiş yanığa ve yanık izlerine internetten bak sende göreceksin faydalarını ve bir çok kişiden duymuştum.Arkadaşlar elime kaynar su döktüm 2 saattir elimi soğuk suda tutuyorum çıkarınca çok acıyor parnaklarım resmen suan sosis gibi.bitek fito krem var ya acısını nasıl alırım.evde kimse de yok ya suan ağlayarak yazıyorum acısını hafifletecek ne yapabilirim
canım sanki şu cümleleri ben yazmışım gibi. Çok geçmiş olsun,benim elime de çaydanlık suyu döküldü inledim resmen.SEnin gibi bende soğuk suya tutuyordum,çıkartınca zonkluyordu.Dayanamadık acile gittik,pansuman yapıldı,ertesi gün dr fito verdi.Ama acısı birkaç saat sonra bayağı azaldı rahatladım diyebilirim.Senin ki de bikaç saate azalır,şuanki acısını tahmin ediyorum,geçecek inşallah.Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar elime kaynar su döktüm 2 saattir elimi soğuk suda tutuyorum çıkarınca çok acıyor parnaklarım resmen suan sosis gibi.bitek fito krem var ya acısını nasıl alırım.evde kimse de yok ya suan ağlayarak yazıyorum acısını hafifletecek ne yapabilirim
Suan acısı yeni dindi ama hala kızarıkşuan eliniz ne durumda tam bilmiyorum mesajları hepsini okumadım yumurta akı çok iyiymiş yanığa ve yanık izlerine internetten bak sende göreceksin faydalarını ve bir çok kişiden duymuştum.
geçmiş olsun canım. yumurta akı da aklında bulunsunSuan acısı yeni dindi ama hala kızarık
Ya elimi sudan çıkaramadım ki hiç acısından .
Çıkardım fito krem sürdüm hemen
Sağol arkadaşım
profilindeki resim gbimi oldu parmaklarınArkadaşlar elime kaynar su döktüm 2 saattir elimi soğuk suda tutuyorum çıkarınca çok acıyor parnaklarım resmen suan sosis gibi.bitek fito krem var ya acısını nasıl alırım.evde kimse de yok ya suan ağlayarak yazıyorum acısını hafifletecek ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?