• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil cevap neolur elimi yaktım

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Arkadaşlar elime kaynar su döktüm 2 saattir elimi soğuk suda tutuyorum çıkarınca çok acıyor parnaklarım resmen suan sosis gibi.bitek fito krem var ya acısını nasıl alırım.evde kimse de yok ya suan ağlayarak yazıyorum acısını hafifletecek ne yapabilirim

Evde durmayın acil bir ezcaneye gidin!! İleri boyut bir yanık ise sonra da doktora lütfen

Ya dün zaten acile gitmiştim.zehirlenmiştim zaten hastayım yürüyecek halim yok hemde çok uzak hastane wşim işte offff

canım eğer çok kötüyse acile git yanık taze iken.Derisini soyuyorlar ve iz kalmıyor daha çabuk iyileşiyor. Krem olarak silverdin çok iyi ben kolumu yaktım çok kötü oldu 1.dereceden yanıktı ben acile gitmemiştim derim soyulmadı o yüzden geçmez çok kötü izi kalır dediler. Silverdin kullandım şimdi yanıktan eser yok. acısını da hafifletiyor. Çok geçmiş olsun.

Çamaşır suyu dok eger yaran acik degilse hem acisini alir hemde su toplamaz saka gibi geliyor olabilir ama dene goruceksin. Ama acik yara degilse dok eline camasir suyu

limon sık , hem acını hafifletir , hemde su toplamasını azaltır. bende kızgın yağda elim yandığında öyle yaptım , acın azalınca da eczaneden silverdin alıp sürebilirsin. çok geçmiş olsun.

Doktor yada eczaneye git,onların verdiği kremleri kullan yıllar önce annemin başına geldi biz sadece doktorun verdiği ilaçları sürdük çok iyi geldi.

Yanık yere toz şeker bastır. Ben diş macunu, yumurta akı falan da denedim ama en iyi toz şeker etki etti.

Back