Acil cevap lütfen

sudedemir098

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
80
29
18
23
Merhaba hanımlar bilginize çok ihtiyacım var evlilik yolunda olduğum nişanlımın banka borcundan dolayı hacizlik olduğunu öğrendim evlendiğimizde benim sahip olduğum mal varlıkları gider mi beni etkilermi

Merhaba hanımlar bilginize çok ihtiyacım var evlilik yolunda olduğum nişanlımın banka borcundan dolayı hacizlik olduğunu öğrendim evlendiğimizde benim sahip olduğum mal varlıkları gider mi beni etkilermi
Evlenmeden onceki servetin sana aittir ortak hak sahibi degildir diye düşünüyorum. Ama senden dilene dilene her turlu alır sende verirsin boyle de gider.
Bence gozunu aç hacizlik kimse ile evlenme. Borclarini odeyemeyen ,para duzeni yok gecimini saglayamayan bir insanla evlilik dusunmek mi Yükleniyor dertler ,tasalar..

çok seviyorum ama o kadar zor bir durumdayımki ayrılık görünüyor ben vermesem yinede eşi olduğum için alınabilir mi peki

çok seviyorum ama o kadar zor bir durumdayımki ayrılık görünüyor ben vermesem yinede eşi olduğum için alınabilir mi peki
Sevgi her sey degil malesef bir noktada yetersiz kalıyor. Ben vermesem diye dusunme evlenirsen verecegine adim gibi eminim. Niye cunku seviyorum diyorsun. Eve haciz falan gelebilir bu durumdan sende etkilenirsin. Banka hesabina el konur mu bilmiyorum. Belki bu konuda bilen bir arkadaş yorum yapar.Ama evlenmeden onceki mal varliginda hak sahibi olamaz.

Sizin mal varlığının mevcut mu ? Var ise evleneceğiniz kişinin bundna haberi var mı? Çalışıyor musunuz yoksa evlendiğinizde onun parası ile mi geçim yapacaksınız. Belki sizin paranız ile kurtulmanın peşinde olabilir. Olmasa bile şimdiden kıyamadığınız kişiye evlendiğinizde hem siz bakacaksınız hemde borçlarını ödeyeceksiniz zorda kalınca hayatın getirisi bu olcaktır. Böyle düşünmüyor iseniz bence uzaklaşın. Eğer birkiminiz varsa bu düşündüğün aşk sevgi yetmeyecektir. Emeğinizi başkasına yedirmeyin derim ben.

Size haciz ihbarnamesi gönderilebilir. Takip edip süresi içerisinde itiraz etmezseniz dosyaya borçlu sıfatı ile eklenebilirsiniz.

çok haklısınız çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…