- 27 Temmuz 2023
- 111
- 22
- 27
- Konu Sahibi berimajeste
Yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hsg çektirdiniz mi acaba peki teşekkürler bu arada480 tlye yaptırdım ben 20 temmuzda
Hsg var mıBende 480₺ ye almıştım 1 hafta önce
Hsg yaptırdınız mıMerhaba, ben de iki üç hafta kadar önce 460 gibi bi rakama almıştım sanıyorum
Mart ayında çektirdim ben hsg. Hiç bi sorun çıkmamıştı. Bu ayın başında da aşılama yaptırdım ama tutmadıHsg var mı
Hsg ne karara yaptırdınız pekiMart ayında çektirdim ben hsg. Hiç bi sorun çıkmamıştı. Bu ayın başında da aşılama yaptırdım ama tutmadı
Pcos musunuzMart ayında çektirdim ben hsg. Hiç bi sorun çıkmamıştı. Bu ayın başında da aşılama yaptırdım ama tutmadı
Hsg ne karara yaptırdınız peki
Çok pahalı yaİğne yaptırmadım ama hsgyi etiler fulya açık emarda anestezili 6000 tlye yaptırmıştım.
Neden aşılama ki iğne yapmadınız önceİğne yaptırmadım ama hsgyi etiler fulya açık emarda anestezili 6000 tlye yaptırmıştım.
Anestezili olduğu için biraz pahalı oluyor.Çok pahalı ya
Arayınca söylemiyorlar maalesef buna sinir oldum hazırlıklı gitmeliyim sonuçta kendi hastası olmama rağmen vitale Antalya söylemiyorAnestezili olduğu için biraz pahalı oluyor.
Tabi anestesisiz nekadar bilmiyorum, belki daha ucuz yerlerde vardır.
Arayıp öğrenebilirsiniz.
Demekki orası bi garip. Ben burayı aradığımda direk söylediler.Arayınca söylemiyorlar maalesef buna sinir oldum hazırlıklı gitmeliyim sonuçta kendi hastası olmama rağmen vitale Antalya söylemiyor
Gidip soracağım son çareDemekki orası bi garip. Ben burayı aradığımda direk söylediler.
Evet çekildim hiç bir sorun çıkmadı tüplerde ikisi de açıkHsg var mı
Bebiş var mıEvet çekildim hiç bir sorun çıkmadı tüplerde ikisi de açık
Yok malesef ikinci asılamamı oldum geçen hafta beklemedeyimBebiş var mı