- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 27
- Konu Sahibi 68aksarayli
Dediğimiz gibi döllenme falan da oluyor olabilir inşallah öyledir bekle bakalım 15 gün sonra test yapŞimdi de iç çamaşırını dolduracak kadar akıntı oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğimiz gibi döllenme falan da oluyor olabilir inşallah öyledir bekle bakalım 15 gün sonra test yapŞimdi de iç çamaşırını dolduracak kadar akıntı oldu
Senin sonuç ne çıktı canm baktordin mi tekrardanYerleşme kanaması için çok erken regl olmuş olabilir misin
Onun için de erken doktoru arayacagimYerleşme kanaması için çok erken regl olmuş olabilir misin
14. Günümde son testi yaptım 1.5 çıktı hcg hala regl de olmadım tekrar testte yaptırmadım biraz daha bekleyeceğimSenin sonuç ne çıktı canm baktordin mi tekrardan
Canım senin idrarda kaçıncı güne kadar pozitifti14. Günümde son testi yaptım 1.5 çıktı hcg hala regl de olmadım tekrar testte yaptırmadım biraz daha bekleyeceğim
9. Günden 14. Güne kadar hep pozitiftiCanım senin idrarda kaçıncı güne kadar pozitifti
Silik çizgi miydi yoksa çok net belli miydi9. Günden 14. Güne kadar hep pozitifti
Silik çizgiydi ama belli oluyorduSilik çizgi miydi yoksa çok net belli miydi
Anladım canım benimde 8. Gün yine silik ama belli oluyor baya herhalde daha ilacın etkisi geçmedi bendedeSilik çizgiydi ama belli oluyordu
Olabilir canım takip etAnladım canım benimde 8. Gün yine silik ama belli oluyor baya herhalde daha ilacın etkisi geçmedi bendede
Benmde 14 gün dün test yaptım negatif çıktı14. Günümde son testi yaptım 1.5 çıktı hcg hala regl de olmadım tekrar testte yaptırmadım biraz daha bekleyeceğim
Bekle bencede14. Günümde son testi yaptım 1.5 çıktı hcg hala regl de olmadım tekrar testte yaptırmadım biraz daha bekleyeceğim
Bekliyorum bakalım bendeBenmde 14 gün dün test yaptım negatif çıktı
Benim de aynı şekilde oldu 14. Günüm de 1.5 çıktıBenim de çatlatma iğnesi sonrası 13. Gün kan verdim 1.2 çıktı sonrası pozitife döner mi bilemedim
Ay ne güzel pozitif benimde iğne olalı 8.günüm çok sabırsızım bi an önce test yapmak istiyorum ama iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor erkenden yapılan testlerde öyle okudum bi kaç kişiden sabrediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBir iki gün takip et koyulaşma olacak mı diye bende negatif çıktı 5 saat sonra poztife döndü negatif olan test
İğne olduktan sonra 7. Gün de oldu bu şuan 14. Gün dün yaptım negatifti yarın 15. Gün gidip direk kan verecem 8.gun tamamen negatif oldu benmAy ne güzel pozitif benimde iğne olalı 8.günüm çok sabırsızım bi an önce test yapmak istiyorum ama iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor erkenden yapılan testlerde öyle okudum bi kaç kişiden sabrediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende dayanamadım bi test yapıyim dedim sonuç bu şekilde ilacın etkisi geçmiş mi oluyor 8. Günüm ama karnım çok şiş ve ağrı da vuruyor arada şuan negatif çıkması iyi mi kötü mü anlamadım ben ilk defa böyle bir tedavi alıyorumİğne olduktan sonra 7. Gün de oldu bu şuan 14. Gün dün yaptım negatifti yarın 15. Gün gidip direk kan verecem 8.gun tamamen negatif oldu benm
İlacı etkisi geçmiştir bundan sonraki süreci takip et hamileliğin direk belli olurBende dayanamadım bi test yapıyim dedim sonuç bu şekilde ilacın etkisi geçmiş mi oluyor 8. Günüm ama karnım çok şiş ve ağrı da vuruyor arada şuan negatif çıkması iyi mi kötü mü anlamadım ben ilk defa böyle bir tedavi alıyorum