G gmzzl Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 25 25 3 28 Bugün 01:09 Konu Sahibi Konu Sahibi gmzzl #61 nisanurs98 .!.: Çok doğru çok dua ettim canım ilk defw bu ay böyle oldu anlamadım bende sende dua et hayirlisini kolaylıkla tez zamanda nasip etsin rabbim Genişletmek için tıkla... Etmem mi canım benim dualarım hepinizle
nisanurs98 .!.: Çok doğru çok dua ettim canım ilk defw bu ay böyle oldu anlamadım bende sende dua et hayirlisini kolaylıkla tez zamanda nasip etsin rabbim Genişletmek için tıkla... Etmem mi canım benim dualarım hepinizle
N nisanurs98 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2023 2.494 628 43 26 Bugün 01:09 Konu Sahibi Konu Sahibi gmzzl #62 gmzzl .!.: Etmem mi canım benim dualarım hepinizle Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun
nilnc Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2024 62 40 3 31 Bugün 01:17 Konu Sahibi Konu Sahibi gmzzl #63 gmzzl .!.: Kizlar, hamileyim Genişletmek için tıkla... Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla gelsin bize de dua et canım inşallah bu ay bende bu yorumu yazarım
gmzzl .!.: Kizlar, hamileyim Genişletmek için tıkla... Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla gelsin bize de dua et canım inşallah bu ay bende bu yorumu yazarım