Maşallah çok sevindim benim döngüm düzensiz olunca belirsizlik daha çok oluyor . Sizin çok güzel pembeleşmiş9 aralık ilk gündü döngüm düzenli genelde
Sonucun çıktı mı canım9 aralık ilk gündü döngüm düzenli genelde
Çok sağolun darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamanda, hoş benim de daha kan testi sonucum çıkmadı inşallah pozitiftirMaşallah çok sevindim benim döngüm düzensiz olunca belirsizlik daha çok oluyor . Sizin çok güzel pembeleşmiş
Bekliyoruz 1 saate çıkar dediler e nabıza daha geç düşüyor dedi heyecanla bekliyoruzSonucun çıktı mı canım
Sağol inşallah canımHayırlısı olsun canım var gibi
Son adet tarihiniz neydi acaba
Ayy haber verir misin bize de sağlıkla gelsin inşallahBekliyoruz 1 saate çıkar dediler e nabıza daha geç düşüyor dedi heyecanla bekliyoruz
Rabbim güzel haberlerle müjdelesin sizi . Bizi de haberdar edin sonuçtaÇok sağolun darısı sizin başınıza inşallah en kısa zamanda, hoş benim de daha kan testi sonucum çıkmadı inşallah pozitiftir
Çıktı mı sonucccReglim 3 gün gecikti zaten istiyorduk yumurtalama dönemini değerlendirdik o yüzdenama benim de gazım var gibi bugün
İnşallah vardır inşallahSağol inşallah canım
Gözün aydın ayy canım değerin kaç sağlıcakla ilerlesinKizlar, hamileyim
Hamileyimİnşallah vardır inşallahetiket yap haber ver
Başkası hamileyken bile bu kadar seviniyorsam kendim olunca düşünemiyorummmHamileyimçok sağol canım
Bende değelendirdim gecikme bekleşeceğimReglim 3 gün gecikti zaten istiyorduk yumurtalama dönemini değerlendirdik o yüzdenama benim de gazım var gibi bugün
Aynen öyle canım ben deBaşkası hamileyken bile bu kadar seviniyorsam kendim olunca düşünemiyorummm
İnşallah isteyen herkese hayırlı anne baba olabilecek herkese nasip etsinAynen öyle canım ben deinşallah bende hayırlı haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?