• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bu gebelik testi pozitif mi arkadaşlar cevap verir misiniz:(

E nabıza geç düşer gittiğim hastanenin sonuç sayfasından bak canım
Atıyorum Gebze devlet hastanesi sonıçlar diye yaz google a
Bizede dua et belirtilerin nelerdi
Ya benim çok kasık ağrım falan oldu ama tam adet zamanım o yüzden emin olamadım bi de yorgunluk uyku hali var çok

Benim adetim 3 gün gecikti ama adet olcakmışım gibi hatta daha fazla kasık ağrım var uykusuzluk halsizlik başladı 4-5 gündür canım bi de gazım var bugün birden oldu yani üşütmedim de
Benim de 2 gün gecikti bir gün gecikmeyle kan verdim 0 çıktı beta bugün de olmadım 0 çıktığı halde normalde düzenlidir anlamadım neden böyle oldu , göğüslerim sızlıyor yanma gibi bide bel ağrım var benimde kasıklarımda hiç ağrı sızı yok

Benim de 2 gün gecikti bir gün gecikmeyle kan verdim 0 çıktı beta bugün de olmadım 0 çıktığı halde normalde düzenlidir anlamadım neden böyle oldu , göğüslerim sızlıyor yanma gibi bide bel ağrım var benimde kasıklarımda hiç ağrı sızı yok
Stres mi yaptın acaba canım ondan olabilir mi ama sen yine de üzülme bana doktor 1 yıl deneyeceksiniz olmayabilir falan dedi şok oldum üzüldüm ama oldu sen içini ferah tut allahtan iste içten edilen hiçbir dua geri çevrilmez

Stres mi yaptın acaba canım ondan olabilir mi ama sen yine de üzülme bana doktor 1 yıl deneyeceksiniz olmayabilir falan dedi şok oldum üzüldüm ama oldu sen içini ferah tut allahtan iste içten edilen hiçbir dua geri çevrilmez
Çok doğru çok dua ettim canım ilk defw bu ay böyle oldu anlamadım bende sende dua et hayirlisini kolaylıkla tez zamanda nasip etsin rabbim 🥹🥹

Back