• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL banka kredisi için bilgi

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
slm bayanlar
ben ilk defa kredi çekiceğim.bilginize ihtiyacım var bana akıl verin lütfen.
bana acil 15 bin lazımdı bir ihtiyacım için.asgari ücrete çalışıyorum.skorum biraz düşük 900 lerdeymiş.maaş bankam bana msj attı.kredi için bende görüştüm skorum düşük oldugundan dolayı bana 12.500 verebilirlermiş fazi oranı yüksek olarak ama ödemeler 36 ay vadeli 516 tl olarak 6 ay sonrasında yeniden yapılandırma yapılıp skorup yükselecek düzenli ödemelrden sonra tekrar düşük normal müsteriler gibi ödeme yapacagım dediler.bende ok dedim sizce hatamı ettim bana akıl verin bana o an mantıklı geldi.onaylandı.ilk kredi cekişim heyecanlandım ok dedim hemen iyimi yaptım kötümü bilemedim.biran önce ödemeye başlayayım dedim zaman geçiyor.

slm bayanlar
ben ilk defa kredi çekiceğim.bilginize ihtiyacım var bana akıl verin lütfen.
bana acil 15 bin lazımdı bir ihtiyacım için.asgari ücrete çalışıyorum.skorum biraz düşük 900 lerdeymiş.maaş bankam bana msj attı.kredi için bende görüştüm skorum düşük oldugundan dolayı bana 12.500 verebilirlermiş fazi oranı yüksek olarak ama ödemeler 36 ay vadeli 516 tl olarak 6 ay sonrasında yeniden yapılandırma yapılıp skorup yükselecek düzenli ödemelrden sonra tekrar düşük normal müsteriler gibi ödeme yapacagım dediler.bende ok dedim sizce hatamı ettim bana akıl verin bana o an mantıklı geldi.onaylandı.ilk kredi cekişim heyecanlandım ok dedim hemen iyimi yaptım kötümü bilemedim.biran önce ödemeye başlayayım dedim zaman geçiyor.
çok çok ihtiyaç olmadan kredi çekmek zaten mantıklı değil ama skorunuza göre ve maaşınıza göre ödeme planı normal

12 bine göre faizin çok değil mi canım ya . Üstelik asgari ücretlisin her ay maaşının neredeyse yarısı kesilecek. Cok zor durumda kalabilirsin.Bu kadar acil ne olabilirdi ki .

Kredi notunuzun yükselmesi için olumlu bir adım.İşinizi de görecekse bu para ne mutlu size.
çok tşk ederim
içim bayağı ferahladı.kredi notumun düzelmesi için zaten bu gerekli dedi bankadki görevli.birde 6 ay sonrası yapılandırma yapılıp normal ödemelere diger müşteriler gibi dönülecek dedi. bu 6 aydada biraz ödeni eksilir dedim kendi kendime ilk cekişim biraz heyecan yaptım üzüldüm ve kızdımda kendi kendime.kredi skorum sagolsun eşim yüzünden bozuldu onun ceremesini çekiyorm malesef

Başka çaren yoksa mantıklı canım benim notun 1.400 lerdeydi ben de maaş bankamdan çektim ama vade kısaydı 12 ay içindi 10bine 11 bin para ödüyorum 12bine faizi toplam geri ödemede18bin küsür seninki evet fazla ama yeniden yapılandırmayla makul olabilir ama dediğim gibi faizi fazla zordaysan al canım

Başka çaren yoksa mantıklı canım benim notun 1.400 lerdeydi ben de maaş bankamdan çektim ama vade kısaydı 12 ay içindi 10bine 11 bin para ödüyorum 12bine faizi toplam geri ödemede18bin küsür seninki evet fazla ama yeniden yapılandırmayla makul olabilir ama dediğim gibi faizi fazla zordaysan al canım[/QUO
benim puan başka bankada 1000 cıkmıstı son 2 ay bir kk mı geç yatırdım 900 olmuş bende o kk yı tamamen ödeyip kapattım kurtuldum.şimdi o ödemeden sonra kredi verdiler döndüler işte düze cıktım ama puanım düştü.ondan dolayı su an yüksek faziden veriyorlar.bende düzelsin notum diye cektim.ve ihtiyacım için.aslında sunuda itiraf edeyim cokkkkk cokkk acil degildi ihtiyacım.ama bir yerden başlamam gerekti bu para ihtiyacıma.üzerine koyup bişey için kullanacagım.her ay yiyorm parayı ona buna keyfi deyil acil ihtiyaclara gidiyor elimde param kalmıyor.aman su ihtiyac aman bu ihtiyac diye diye 6 aydır calısıyorm bir kuruş koyamadım .baktım bir yerden başlayayım dedim bende.6 ay sonrada yapılandırma olunca toplam 16 bin olarak ödemem olacak ve ayylık taksit 469 olucak

benim puan başka bankada 1000 cıkmıstı son 2 ay bir kk mı geç yatırdım 900 olmuş bende o kk yı tamamen ödeyip kapattım kurtuldum.şimdi o ödemeden sonra kredi verdiler döndüler işte düze cıktım ama puanım düştü.ondan dolayı su an yüksek faziden veriyorlar.bende düzelsin notum diye cektim.ve ihtiyacım için.aslında sunuda itiraf edeyim cokkkkk cokkk acil degildi ihtiyacım.ama bir yerden başlamam gerekti bu para ihtiyacıma.üzerine koyup bişey için kullanacagım.her ay yiyorm parayı ona buna keyfi deyil acil ihtiyaclara gidiyor elimde param kalmıyor.aman su ihtiyac aman bu ihtiyac diye diye 6 aydır calısıyorm bir kuruş koyamadım .baktım bir yerden başlayayım dedim bende.6 ay sonrada yapılandırma olunca toplam 16 bin olarak ödemem olacak ve ayylık taksit 469 olucak

Başka çaren yoksa mantıklı canım benim notun 1.400 lerdeydi ben de maaş bankamdan çektim ama vade kısaydı 12 ay içindi 10bine 11 bin para ödüyorum 12bine faizi toplam geri ödemede18bin küsür seninki evet fazla ama yeniden yapılandırmayla makul olabilir ama dediğim gibi faizi fazla zordaysan al canım

Al canım o zmn ama para da biriktirmek için ben BES e kaydolmustum kartımdan da otomatik ödeme yaptırdım unuttum onu yoksa her ay şu kdr ayırcam altın alıcam ceyrek falan olmuyo eksiliyor yeniyor para 3 yılı bitirdim orda da aylık 200 kesinti devlet destegiyle 250 oluyor düşün derim

12bine 36 ay vade 16bin toplam geri ödeme normal canım toplam faiz 3.500-4.000 36 ay için uygun
ay sagolun içime su serptiniz ben yaptıgım iş yanlışmı oldu diye korktum.ömrümde ilk defa cektim ve bu kadar borc altına girdim ALLAHIM UTANDIRMASIN YARABBİM SU GİBİ SAGLIKLI HAYIRLI ZAMAN GECSIN ÖDEYİP BİTİREYİM İNSALLH RABBİM SEN YARDIM ET.KENDİME GÜVENİYORM.AMA SAKAT BİR HAMLE YAPMAK ÜZER BENİ

ARTIK çekmişsin zaten neden soruyosun ki
birde keşke başka bankalara sorsa idin bende çektim bir ay önce maaş bankam 1,89 dan verdi iade ettim parayı ziraatten çektim 1,35 den aldım arada 2 milyar para oynadı sadece ziraat kedil olarak emekli istedi ve kredi notum 1000 altında beimde

şu ara butun bankarlar hemen hemen aynı iş bankası 1,32 veriyo ziraat 1.37 ben halkbanktan çekmiştim 1.35 arkadaşının ki de aynı hemen hemen yuksek değil bence

ARTIK çekmişsin zaten neden soruyosun ki
birde keşke başka bankalara sorsa idin bende çektim bir ay önce maaş bankam 1,89 dan verdi iade ettim parayı ziraatten çektim 1,35 den aldım arada 2 milyar para oynadı sadece ziraat kedil olarak emekli istedi ve kredi notum 1000 altında beimde
canım ben kimseye bulaşmak istemem bendende diger bankalardan kefil istediler memur ama kimsem yok gel seni kefil göstereyim diyecek kimseyede demem zaten.o yüzden kimseden yardım almadan kendi başıma maas bankamdan aldım.baska bankadan bu yüzden cekemedim.

Back
X