• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Niye Kredimi yapılandıramıyorum:((

Ne istediğinizi tam olarak anlayamadım.
Kredi mi çekmek istiyorsunuz yoksa mevcut olan kredinizi mi yapılandırmak istiyorsunuz ?

saygı göstermeye ve gösterilmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum ama kime anlatıyorum sen de haklısın.
saygıyla bunun ne ilgisi var ya kendini hem ortaya atıyosun biz baska seyle carpıtıyomusuz ortaya atılmalı piyasa agzıyla konusma bana yazmam dedin tamam saygısızlık arıyosan aynana bak selma söyleee

saygıyla bunun ne ilgisi var ya kendini hem ortaya atıyosun biz baska seyle carpıtıyomusuz ortaya atılmalı piyasa agzıyla konusma bana yazmam dedin tamam saygısızlık arıyosan aynana bak selma söyleee

ben konu sahibine herhangi bir banka önermedim, yol göstermeye ve zarar gördüğünü göstermeye çalıştım. ortaya atılıp gel vatandaş benim bankama gel mi dedim veya bi banka mı kötüledim? öncelikle yazdıklarımı düzgün oku anında mahalle ağzına geçme. sen kendin atlıyorsun cevap veriyorum kaşınıyorsun. piyasayı da bırak da senden iyi bileyim. nasıl konuşacağımı da sana soracak değilim. işinize gelmeyince hemen üslupsuzluk tavan..

ben konu sahibine herhangi bir banka önermedim, yol göstermeye ve zarar gördüğünü göstermeye çalıştım. ortaya atılıp gel vatandaş benim bankama gel mi dedim veya bi banka mı kötüledim? öncelikle yazdıklarımı düzgün oku anında mahalle ağzına geçme. sen kendin atlıyorsun cevap veriyorum kaşınıyorsun. piyasayı da bırak da senden iyi bileyim. nasıl konuşacağımı da sana soracak değilim. işinize gelmeyince hemen üslupsuzluk tavan..
saygılı olmaktan bahsedene bakkk bidaha diyorum ayneya bak kendinle yuzless bencee insanlara saygılı ol demenden önce sen nasıl saygılısın diyee

1134 kkb notu ile size bu orandan kredi vermeleri normal. Puanınız gerçekten çok düşük, bu şekilde bazı bankalar kredi bile vermez. 6 ay düzenli ödeme ile notunuzun yükseleceğini size kim söyledi bilmiyorum fakat külliyen yalan bu. kkb notunuzu etkileyen daha önce herhangi bir faaliyette bulundunuz mu?

O bankadan kredi almakla baştan hata etmişsiniz,keşke önce araştırsaydınız. ismini yazmak istemediğim diğer bir özel bankayla beraber genelde yüksek faiz oranları verirler. Diğer yandan 1134 puanla riskli grupta olduğunuzdan faiz oranınız da doğal olarak yüksek.

Yardım istemenin manası yok şu aşamada maalesef, çünkü kimse yardım edemez. Eğer bahsettiğiniz 5000 tl sizin için olmazsa olmaz durumdaysa alacaksınız bankadan, diğer türlü hiç hayıflanmayın. 3500 gelirle 22000'lik kredi vermeleri bile lütuftur, bunun nasıl ödeneceğini düşünün.

Ziraatte dışardan gelenlere 1.19 dan diye biliyorum ama sizin skor düşükse gri falan görünüyorsanız
bu kadar yüksek oranlar öne sürüyor olabilirler.
Yeriniz de olsam Ziraat ile görüşürdüm.
Her koşulda 1.30 falan der en fazla sanırım.

Back
X