- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
arkadaslar yol gösterin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim maas bankam bu banka garanti bankasıçekilin bankacı geldi..
özel bankalar ise sömürürler adamı. kredi notun yüksekse devlet bankalarına bi bak derim. ortalama ise kefil isteyebilirler.
1,94 faiz oranı hayatta görmediğim, duymadığım bişe resmen adam bipliyorlar o derece..
az bi piyasayı araştırıp bu bankaya gömülmeseydiniz keşke.
benim maas bankam bu banka garanti bankası
benim skor düşük oldugu için bana krdi vermeyi 1.94 ten yaptılar
eyvallh dedim skorum yükselsin diye elim mahkumdu cektim 12.500
sonra 6 bin cektim simdi bunları yapılandirmak için 3 krediyi cekip teke düşürmek istiyorm ve 5 bine ihtiyacım var
toplam kredi tutarım 16.500 le kapanıyor 1.90 dan verir kapatırz diyorlar 22 bin le kapatacak toplamı bana 5 bin kalacak 36 ay 900 tl ödeme olacak
malesef bu hafta 5 bin ödemem var bana lazım o para1,90dan çekip de aynı gaflete düşme. skorun yüksekse diğer bankaları dene. 1,90 o kadar yüksek bi faiz ki..
darda kaldıgım için elim mahkum yoksa ben hayatımda duymadım 1.90 hayatımda yediğim kazıkların toplamı bumalesef bu hafta 5 bin ödemem var bana lazım o para
hayır malesef yok inanın tek carem bu krediO kadar neye ihtiyacınız var ki? Borcu borçla kapatamazsınız. Ailenizde bulacağınız kimse yok mu?
akbank nasıl peki hazır bankacı bulmuskençekilin bankacı geldi..
özel bankalar ise sömürürler adamı. kredi notun yüksekse devlet bankalarına bi bak derim. ortalama ise kefil isteyebilirler.
1,94 faiz oranı hayatta görmediğim, duymadığım bişe resmen adam bipliyorlar o derece..
az bi piyasayı araştırıp bu bankaya gömülmeseydiniz keşke.
Cidden merak ettim bu kadar acil ne ihtiyacınız var?ne olur yardım edin
ev kiramıza verecegzCidden merak ettim bu kadar acil ne ihtiyacınız var?
Aylık geliriniz nedir? Ve kiranız ne kadar? Acaba konut kredisi mi çekseniz? Biraz fazla çekersiniz hem ev alırsınız hem de borçlarınızı kapatırsınız sadece ev kredisi ödersiniz.ev kiramıza verecegz
peşinatımız yok ki hiçAylık geliriniz nedir? Ve kiranız ne kadar? Acaba konut kredisi mi çekseniz? Biraz fazla çekersiniz hem ev alırsınız hem de borçlarınızı kapatırsınız sadece ev kredisi ödersiniz.
peşinatımız yok ki hiç
aylık gelir 3500 lira toplamAylık geliriniz nedir? Ve kiranız ne kadar? Acaba konut kredisi mi çekseniz? Biraz fazla çekersiniz hem ev alırsınız hem de borçlarınızı kapatırsınız sadece ev kredisi ödersiniz.