Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende üç gün önceydi yada sonraydı adet zannetmisdimArkadaşlar üstüne görme kanaması adetten kaç gün önce görülür bilgisi olan var mı?
12 gün önceden falan olur mu? Yada yumurtlama döneminde kanama olur mu az da olsaBende üç gün önceydi yada sonraydı adet zannetmisdim
Bilmiyorumki benimkiler de hep aynı olmadı ama tam bilmiyorum 12 öncede olurmu her kesde farklı oluyo ama12 gün önceden falan olur mu? Yada yumurtlama döneminde kanama olur mu az da olsa
Daha önce dikkat etmedim hiç var mı yok mu diye bu ay tedirgin olduğum için sürekli kontrol ettim gördüm gebeliğe dair hiç bir belirtim de yokYumurtlama akınıtısıdır muhtemelen. Yerleşme adete yakın olur
Şuan adeti bekliyorum canım bir birliktelik düşünmüyorum çok tedirginim gebeliğe dair de hiç bir belirtim yok ne kasık ağrısı ne koku hassasiyeti ne bel ağrısı sadece beyaz şeffaf karışık akıntı bide dün kırmızı az kanYerlesme adete yakin olur yumurtlama kanamasi yaşıyorsunuz bebek istemiyorsaniz korunmaniz gerek bu dönemde
Ertesi gün hapı da kullanmıştım o gün adetim birgün kesildi ertesi gün geldi ama gün boyu devam etmedi sonra vücudum kahverengi pıhtı atmaya başladı umarım korktuğum olmaz gereksiz evham mı yapıyorum senceZaten yerleşme kanaması kırmızı olmaz. Bu kadar erkendende görülmez. Yumurtlamadır o. O da her ay düzenli gelmez zaten bazen olur böyle çok takılmayın
Baştan yazsaydınız ya ertesi gün hapı kullandım diye o düzeninizi bozmuştur kanama da o yüzdendir. Evet gereksiz evham yapıyorsunuz hamile değilsinizdirErtesi gün hapı da kullanmıştım o gün adetim birgün kesildi ertesi gün geldi ama gün boyu devam etmedi sonra vücudum kahverengi pıhtı atmaya başladı umarım korktuğum olmaz gereksiz evham mı yapıyorum sence
Benim beklenen adet tarihinden 2 gün önce olmuştu. 12 gün önce olması imkansız bence akıntı dediğiniz beyaz olur yerleşme kanaması açık pembe yada kahverengi olurArkadaşlar üstüne görme kanaması adetten kaç gün önce görülür bilgisi olan var mı? Adetime 12 gün falan var ve yumurtlama dönemindeyim akıntım var ama kestiremiyorum gebelikte istemiyorum daha üstüne görme kanaması bu kadar erken olur mu?
Benim beklenen adet tarihinden 2 gün önce olmuştu. 12 gün önce olması imkansız bence akıntı dediğiniz beyaz olur yerleşme kanaması açık pembe yada kahverengi olur