- 8 Ağustos 2015
- 1.854
- 2.317
- 133
Yanlıs anlamayın ama okumamışsınız sanırım. İşlemden sonrasını paylaştım işlem öncesini hiç paylasmadım ki? Beni eleştirsinler diye de burda paylasmadım. Bu sitenin eskiden bir samimiyeti vardı bilenler fikrini söyler ılımlı yorumlar yapıldı. Ya da güzel bir dille yol gösterilirdi. Sizden akıl isteyen eleştiri isteyen olmadı. Bilen yazsın dedim özellikle tecrübeli dedim. Bişe bildiğiniz yok anca car car yorum diziyorsunuz ve siz diğerleri. Ben de normal dolgu yaptırdım doktora şişmedi cunku hemen buz komplexi yaptım doktor da hemen verdi ama burda cocuğun telaşını düştüm kızım durmadı ordan bir an evvel cıkmak istediğim için aklımdan da cıktı. Bir siz akıllısınız gerisi akılsız dimi? Bir insan bu işlemi yaptırıyorsa araştırmıştır ben size bilmiyordum şöyle oldu ben bilgisizim dedim mi? Günün kargaşası arasında unuttum buz koymayı ama yine de endişelendim belki benimle aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan düzelen veya doktora giden vardır diye özellikle tecrübeli kişiler yazsın istedim. Hiç sevmediğim şey bilmeden konuşup akıl veren insanlar.Şu iğnesiz dolgu nedir ya duyup duruyorum mümkün mü oyle birsey
Ayrica zaten dudagınız varmış daha ne kadar dudak istediniz ki ben normal dolgu yaptirdim hiç boyle sişmedi iğnesizi bilmiyorum zaten anlamiyorumda mantıgı ne