• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakın

Archpa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
1.854
2.317
133
Dudak dolgusu yaptırdım hyerolin pen ile saat öğlen 14 gibi yaptırdım 16 da masaj yaptıktan sonra şişti. Normal mi bu kadar şişlik? Korktum açıkcası. İlk yaptırdığım halini de paylaşacağım farkı görün. Lütfen bilenler tecrübe edenler yazsın. Günaydın şimdi Sabah çektiğim görseli de ekledim

Eklentiler

• 9A9BC9B9-E956-43BD-BEF5-DC393E0CDDD3.jpeg
    9A9BC9B9-E956-43BD-BEF5-DC393E0CDDD3.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 2.712
  • B294B00D-F906-4306-AB48-C18247F48F47.jpeg
    B294B00D-F906-4306-AB48-C18247F48F47.jpeg
    104,6 KB · Görüntüleme: 1.971
  • 73242B19-5282-4F4F-A8AD-F1176AEDA39C.jpeg
    73242B19-5282-4F4F-A8AD-F1176AEDA39C.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 1.890
Son düzenleme:
Dudak dolgusu yaptırdım hyerolin pen ile saat öğlen 14 gibi yaptırdım 16 da masaj yaptıktan sonra şişti. Normal mi bu kadar şişlik? Korktum açıkcası. İlk yaptırdığım halini de paylaşacağım farkı görün. Lütfen bilenler tecrübe edenler yazsın
Anlamıyorum ama çok şişmiş gibi

Dudak dolgusu yaptırdım hyerolin pen ile saat öğlen 14 gibi yaptırdım 16 da masaj yaptıktan sonra şişti. Normal mi bu kadar şişlik? Korktum açıkcası. İlk yaptırdığım halini de paylaşacağım farkı görün. Lütfen bilenler tecrübe edenler yazsın
Bibibella Bibibella ustam bi bak hele anlarsın sen dudaktan

Dolgu yaptırmadım ama çok fena duruyor enfeksiyon falan olmasın 🤔
Enfeksiyon olsa ağrım olurdu. Dokununca sadece iğne giren yerlerde hafif bir ağrı var o kadar. Allah korusun yani morarma vs de yok inşallah öyle bişe değildir o yuzden bilenler yazsım dedm felaket haberleri beni strese sokuyor

Dr attınız mı resminizi
Atacağım ama doktora yaptırmadım. İğnesiz dolgu bu. Seneler önce doktora yaptırmıstım ama direkt bana buz vermişti burası buz vermedi ben de unuttum buz koymayı aklımda hep masaj yapılması gerektiği kaldı. Alt dudağımda az uygulama var ama üstte cok sanırım ödem oldu inşallah geçer google a baktım keske bakmasaydım kabus gibi haberler var

Atacağım ama doktora yaptırmadım. İğnesiz dolgu bu. Seneler önce doktora yaptırmıstım ama direkt bana buz vermişti burası buz vermedi ben de unuttum buz koymayı aklımda hep masaj yapılması gerektiği kaldı. Alt dudağımda az uygulama var ama üstte cok sanırım ödem oldu inşallah geçer google a baktım keske bakmasaydım kabus gibi haberler var
İnşallah kötü sonuçlar çıkmaz
Keşke bi dr kontrolünde yapsaydınız
Haberlerde çok görüyoruz ne hale getiriyorlar insanı

keşke doktor kontrolünde yaptırsaydınız önceki hali ne kadar güzelmiş halbuki , buzdandır inşallah ama bir doktora gözükün gecikmeden kötü görünüyor

Enfeksiyon olsa ağrım olurdu. Dokununca sadece iğne giren yerlerde hafif bir ağrı var o kadar. Allah korusun yani morarma vs de yok inşallah öyle bişe değildir o yuzden bilenler yazsım dedm felaket haberleri beni strese sokuyor
Bence strese girmelisin. Ne tür bir ortamda yaptırdın bilmiyorum ama buraya yazmak yerine acil bir doktora başvur bence 😔

Bence strese girmelisin. Ne tür bir ortamda yaptırdın bilmiyorum ama buraya yazmak yerine acil bir doktora başvur bence 😔
Şuan biraz daha inmiş durumda akşama göre bir kaç gün daha bekleyeceğim ama araştırmadan gitmem zaten merdiven altı bir yer değil gittiğim yer

keşke doktor kontrolünde yaptırsaydınız önceki hali ne kadar güzelmiş halbuki , buzdandır inşallah ama bir doktora gözükün gecikmeden kötü görünüyor
Ya doktora normalde yaptırırım böyle işlemleri ama araştırdım da yaptırdım bu işlemi. Şuan daha iyi gibi gün içerisinde güncellerm

Akşamki haline göre suan iyi durumda. Uzmanla görüştüm fotograf attım normal 3 güne şişlik inecek bol su tüketin ve vazelinle veya e vitamini yağ ile masaj yapın dedi

Eklentiler

• 74ED1829-BC08-4CC1-98DE-F25C93E97E09.jpeg
    74ED1829-BC08-4CC1-98DE-F25C93E97E09.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 1.380
Şu iğnesiz dolgu nedir ya duyup duruyorum mümkün mü oyle birsey 🤔
Ayrica zaten dudagınız varmış daha ne kadar dudak istediniz ki ben normal dolgu yaptirdim hiç boyle sişmedi iğnesizi bilmiyorum zaten anlamiyorumda mantıgı ne

Back