lütfen bakar mısınız bugün 40 günlük lohusayım hamileliğimin son zamanları ve lohusalığın aşırı stres ve üzüntüyle geçti hani anlamadığım kafayı yemediğim gün olmadı diyebilirim lohusalıkta beynim de şimşek çakar tarzda beynimin içi inip şişiyor gibi ataklar yaşadım doktor stresten dedi iki nörolog bi acil doktoru birde ben cerrahı gördü mr ve bt çekildi tertemiz dediler sürekli kan veriyorum kalp temiz beyin temiz başka sorun yok bu arada panik atak ve aşırı kaygı rahatsızlığım var şimd soruma geliyorum baş dönmesi vardır ama benim beynimin içi dönüyor resmen böyle sallanıyorum kafam da kalp atıyor sanki ileri geri aşağı yukarı sallanıyor gibi oluyorum değişik bişey sonra içim titriyo sanki vücudum karınxalanmalar oluyor mormal bi zaman da bile korkuyorum asıl sorum da şu içim titriyor sanki el ayak titremesi gibi değil içimde bi kuş var sanki o çırpınıyor içimde sanki bişey oynuyor anlatamıyorum içim titriyor resmen dışardan bakınca titreme yok anlatamıyorum bazen tam dalıyorum uykuya bu şekilde uyanıyorum uyumaya korkar oldum böyle yada kaynar su gibi bişey geziyor vücudum da kafayı yemek üzereyim artık uykusuzluktan bu yaşadığım şey ne panik ataktan mı psikolojik mi bi rahatsızlığım olsa kalp kanlarına tiroide vb çoğu kanlarıma bakılıyor hep ne olabilir bu yardım edin