• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakın akıl danışmam lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pemppeee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
568
137
18
Kızlar yedi aylık evliyim eşimin ailesiyle herhangi bir problemim yok evlilik nişanlılık sürecinde de hiç olmadı benim bi teyzem var rüyaya yatmış neymis bende muska varmış annem canımı çok sıkıyor sürekli bana sende muska var eşinin babannesi sana muska yapmış deyip duruyor ben evde tek kalıyorum eşim nöbete gidiyor haliyle korkuyorum aklıma geliyor bana diyo ki teyzenle konuş sana bi şey diycek bende konuşmak istemiyorum yani inanmalimiyim buna annemin kalbini kırmak istemiyorum ama son damlalar gerçekten çok sinir oluyorum

Kızlar yedi aylık evliyim eşimin ailesiyle herhangi bir problemim yok evlilik nişanlılık sürecinde de hiç olmadı benim bi teyzem var rüyaya yatmış neymis bende muska varmış annem canımı çok sıkıyor sürekli bana sende muska var eşinin babannesi sana muska yapmış deyip duruyor ben evde tek kalıyorum eşim nöbete gidiyor haliyle korkuyorum aklıma geliyor bana diyo ki teyzenle konuş sana bi şey diycek bende konuşmak istemiyorum yani inanmalimiyim buna annemin kalbini kırmak istemiyorum ama son damlalar gerçekten çok sinir oluyorum
Inanmayin durduk yere niye sizin icin ruyaya yatmis teyzenizde bir problem var bence alim mi ermis mi neden ona boyle birsey gozuksun. Ayrica bir probleminizde yokmus nalaka yani. Buyulu muskali konu acmakta yasak diye biliyorum.

Inanmayin durduk yere niye sizin icin ruyaya yatmis teyzenizde bir problem var bence alim mi ermis mi neden ona boyle birsey gozuksun. Ayrica bir probleminizde yokmus nalaka yani. Buyulu muskali konu acmakta yasak diye biliyorum.
Yasak olduğunu bilmiyodum da çok sinirlendim kimseye de anlatmıyorum bu cahilliği kime nasıl anlatayım daraldim kürtaj oldum bir ay olmadı daha yeni yeni toparlanırken böyle bir şey çıkarıyorlar ortaya anneme uygun dille anlattım benimle bu tarz konuları konuşmasın diye yok anlamıyor zorluyorum kendimi kalbini kirmamak için

Teyzenizde fesatlık mı var biraz?
Hamile, sorunu olmayan bi insanın içine ne diye kurt düşürüyor.
Böyle saçma konular için rahatsız edilmek istemediğinizi söyleyin annenize, gerekirse aramasın

Teyzenizde fesatlık mı var biraz?
Hamile, sorunu olmayan bi insanın içine ne diye kurt düşürüyor.
Böyle saçma konular için rahatsız edilmek istemediğinizi söyleyin annenize, gerekirse aramasın
Bende öyle söylemeyi düşünüyorum çünkübir iki sefer uyardım anlamadı bir iki sefer duymamazlıktan geldim anlamadı sanırım biraz tavrımı koymam gerekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back