- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım 600 TL filan verdi geçen yıl böyle küçük bir ilçede.Ben turistik bir yerdeyim ve geçen yıl 1200 TL civarı idi.Mune lütfen konumu bir müddet taşıma gerekli yere açtım ama hiç yazan olmadı şuan enn önemli derdim bu çalışmaya başlayacağım 8/5 küçük bir anadolu şehrinde yaşıyorum çocugu bakıcıya götüreceğim bakıcı kendi evinde bakacak sizler veya çevrenizden duyduğunuz kadar ücretler nedir bu konuda bana fikir verir misiniz teşekkürler?
Komşum bakacak eve gelmek istemiyor fiyat konusunda da net birşey söylemedi kendisi ama ben piyasayı bilmediğim için gerek onun hakkına girmemek için gerek kendi acımızdan bir fikir edinmek istedimBüyükşehirse en zaman asgari ücret talep ederler.
Anadolunun küçük bir şehri ise 600-800 arası olabilir. Ama bakıcı ile konuştunuz mu hiç. Bir de kendi evinde bakmasaydı iyiyidi
Eşim işi gereği gece vardiyasında çalışıyor gündüz evde uyumak zorunda durum öyle olunca burasıda küçük bir il eve gelen bakıcı bulamıyorum eş evde diye kimse gelmek istemiyor eşimde işimden istifa edemeyeceğine göre hergün başka yerde de uyuyup dinlenemeyeceğine göre fazla bir seçeneğim yok. Sizin aklınızdan geçen düşündüğünüz şeyleri bende düşünebiliyorum iki çocuk annesi olarak ama şartlar bunu gerektiriyor herkesin kendi hayat şartları kendisine göre zor.Kusura bakmayın ama nasıl cesaret edebiliyorsunuz başkasının evinde baktirmaya? Kaç aylık cocugunuz
Anlıyorum sizi kırmak için yazmadım haklısınız belki ama eğer çocuğunuz henüz konusamiyorsazor bir durum allah yardimciniz olsunEşim işi gereği gece vardiyasında çalışıyor gündüz evde uyumak zorunda durum öyle olunca burasıda küçük bir il eve gelen bakıcı bulamıyorum eş evde diye kimse gelmek istemiyor eşimde işimden istifa edemeyeceğine göre hergün başka yerde de uyuyup dinlenemeyeceğine göre fazla bir seçeneğim yok. Sizin aklınızdan geçen düşündüğünüz şeyleri bende düşünebiliyorum iki çocuk annesi olarak ama şartlar bunu gerektiriyor herkesin kendi hayat şartları kendisine göre zor.
Malesef 1.5 yaşında henuz konuşamıyorAnlıyorum sizi kırmak için yazmadım haklısınız belki ama eğer çocuğunuz henüz konusamiyorsazor bir durum allah yardimciniz olsun
İlk çocuğumun bakıcısında da izinde tatilde hiç bir zaman kesmedim hattaa bazı sebeplerden edolayı 1 ay full baktırmadığm oldu onda bile tam para vermiştim800 ile başlayın. Tatillerdr parasını ödeyin.