• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakıcı için ücret konusunda fikir verir misiniz?

matruj1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
1.396
1.820
63
Mune Mune lütfen konumu bir müddet taşıma gerekli yere açtım ama hiç yazan olmadı şuan enn önemli derdim bu çalışmaya başlayacağım 8/5 küçük bir anadolu şehrinde yaşıyorum çocugu bakıcıya götüreceğim bakıcı kendi evinde bakacak sizler veya çevrenizden duyduğunuz kadar ücretler nedir bu konuda bana fikir verir misiniz teşekkürler?

Büyükşehirse en zaman asgari ücret talep ederler.
Anadolunun küçük bir şehri ise 600-800 arası olabilir. Ama bakıcı ile konuştunuz mu hiç. Bir de kendi evinde bakmasaydı iyiyidi

ankarada 1500 civarındaydi küçük bi sehirse hem de kendi evinde bakacaksa bin tl yeterli olur bence

Mune Mune lütfen konumu bir müddet taşıma gerekli yere açtım ama hiç yazan olmadı şuan enn önemli derdim bu çalışmaya başlayacağım 8/5 küçük bir anadolu şehrinde yaşıyorum çocugu bakıcıya götüreceğim bakıcı kendi evinde bakacak sizler veya çevrenizden duyduğunuz kadar ücretler nedir bu konuda bana fikir verir misiniz teşekkürler?
Arkadaşım 600 TL filan verdi geçen yıl böyle küçük bir ilçede.Ben turistik bir yerdeyim ve geçen yıl 1200 TL civarı idi.

Büyükşehirse en zaman asgari ücret talep ederler.
Anadolunun küçük bir şehri ise 600-800 arası olabilir. Ama bakıcı ile konuştunuz mu hiç. Bir de kendi evinde bakmasaydı iyiyidi
Komşum bakacak eve gelmek istemiyor fiyat konusunda da net birşey söylemedi kendisi ama ben piyasayı bilmediğim için gerek onun hakkına girmemek için gerek kendi acımızdan bir fikir edinmek istedim

Kusura bakmayın ama nasıl cesaret edebiliyorsunuz başkasının evinde baktirmaya? Kaç aylık cocugunuz
Eşim işi gereği gece vardiyasında çalışıyor gündüz evde uyumak zorunda durum öyle olunca burasıda küçük bir il eve gelen bakıcı bulamıyorum eş evde diye kimse gelmek istemiyor eşimde işimden istifa edemeyeceğine göre hergün başka yerde de uyuyup dinlenemeyeceğine göre fazla bir seçeneğim yok. Sizin aklınızdan geçen düşündüğünüz şeyleri bende düşünebiliyorum iki çocuk annesi olarak ama şartlar bunu gerektiriyor herkesin kendi hayat şartları kendisine göre zor.

Eve gelen giden misafirleri , ev işi yapmasını , çocuğu ihmal edip yapmasını kontrol edemeyeceksiniz.

Kendi evi de de çocuk bakmak hergun evini ısını yemeğini bırakıp giden kişilerle aynı olmaz fiyat.

Yok mu civarinizda çocuk bakan biri , onlar ne kadar alıyor acaba ? Kendi düşündüğü bir rakam var mi ?

Annelik çok zor.

Neden kendi evinizde bakacak birisini bulmuyorsunuz? Hem güvenlik hem eşyalar vs okadar zorki.

Benim ablam kendi evinde bakıyor oğluma. 12.30 da bırakıp 18.45 de alıyorum 750 tl veriyorum. Oğlumun yiyip içeceği yiyecekleri alıyorum.

Eşim işi gereği gece vardiyasında çalışıyor gündüz evde uyumak zorunda durum öyle olunca burasıda küçük bir il eve gelen bakıcı bulamıyorum eş evde diye kimse gelmek istemiyor eşimde işimden istifa edemeyeceğine göre hergün başka yerde de uyuyup dinlenemeyeceğine göre fazla bir seçeneğim yok. Sizin aklınızdan geçen düşündüğünüz şeyleri bende düşünebiliyorum iki çocuk annesi olarak ama şartlar bunu gerektiriyor herkesin kendi hayat şartları kendisine göre zor.
Anlıyorum sizi kırmak için yazmadım haklısınız belki ama eğer çocuğunuz henüz konusamiyorsazor bir durum allah yardimciniz olsun

Ankara’da haftada 4 gün bakıcıma 1800 tl ödüyordum.
5 gün için ücretler 2bin civarı.
Ama kendi evinde bakacak olması ücreti düşürür, yaşadığınız bölge de küçük bir yermiş 1200 civarı olmalı.
Kendi evinizde baktırın derim, başka bir eve ve düzene götürmeyin bebeğinizi.

Back
X