Evet aralarında bir saat var . Üstteki ilk idrarimla freely markası. Diğeri days comfortÜstteki hangi marka. İki testi de aynı gün mü yaptınız?
Güvenilirlikleri değişiyor tabi ama ilk idrarla yapmak da önemli. İlki silik gibi çıkmış regl de gecikmiş bence kan verin netleşsinAdetim 3 gün gecikti erken gebelik testi yaptım silik çıktı gidip birdaha aldım o da negatif çıktı. Hangi markaya guvenicem? Biri freely erken gebelik diğeri days comfort. Görselleri ekliyorum.
Freely ilk kez kullandım diğeri bende hep negatif gösteriyordu 8 aydır. Elimde bide nimea diye bir marka var. Onuda pazar günü yaparım böyle karışık oldu aklimİki markanın da yalancı pozitif verdiğini okudum burda ama inşallah hamilesinizdir.
İlkinde bariz çizgi var
Negatif görünce kana gidesim gelmedi açıkçası.Güvenilirlikleri değişiyor tabi ama ilk idrarla yapmak da önemli. İlki silik gibi çıkmış regl de gecikmiş bence kan verin netleşsin
Bence gidin bu testlere güvenmemek gerek en garantisi kan :) verirseniz sonucu bize de haber verin merak ettimNegatif görünce kana gidesim gelmedi açıkçası.
Aynen hem koyulaşmaya bakarsınızFreely ilk kez kullandım diğeri bende hep negatif gösteriyordu 8 aydır. Elimde bide nimea diye bir marka var. Onuda pazar günü yaparım böyle karışık oldu aklim
Zaten nasıl güvenebilirim çok şaşırdım biri pozitif diğeri negatifBence gidin bu testlere güvenmemek gerek en garantisi kan :) verirseniz sonucu bize de haber verin merak ettim
Eşim gelince bir bakayimda diğer testi de yaparım belki. Sonrası kana.. arkadaşım iki aylık hamileydi ve silikti testi. O kısmına takilmadimda ikisinin farklı sonuç olmasına takildim3 gün gecikmede epeyi koyu çıkması lazım aslında bence kan verin kesinlikle netleşsin böyle arada kalırsınız
Belkide kana giderim kafam allak bullak oldu sabırsız biriyimdirAynen hem koyulaşmaya bakarsınız
Gidin bence varsa küçük bir değer olsa bile çıkarBelkide kana giderim kafam allak bullak oldu sabırsız biriyimdir
Anca akşam gidebilirim eşim gelsin bakalım. Çok sinir oldum böyle test mi olur yalansa eğerGidin bence varsa küçük bir değer olsa bile çıkar
Canım benim sayfama bakabilirsin geçen ay ben de freely erken gebelik ile yaptım seninki gibi oldu fakat hamile değilim. Mümkün olduğunca bu testlere güvenmeyelim hatta almayalım para kazanmalarına bile izin vermeyelim. Belli bir süre adet gecikmesi olursa direkt kan verelim .Adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi yaptım silik çıktı gidip birdaha aldım o da negatif çıktı. Hangi markaya guvenicem? Biri freely erken gebelik diğeri days comfort. Görselleri ekliyorum.
İlk defa bu markayla yaptım eşimden geçen gün istemiştim o almış getirmiş bende yaptımCanım benim sayfama bakabilirsin geçen ay ben de freely erken gebelik ile yaptım seninki gibi oldu fakat hamile değilim. Mümkün olduğunca bu testlere güvenmeyelim hatta almayalım para kazanmalarına bile izin vermeyelim. Belli bir süre adet gecikmesi olursa direkt kan verelim .
3 günlük gecikmede olsa diğer testte de çıkardı diye düşünüyorum ben. Ama yine de belirtiniz varsa kan verip emin olabilirsiniz tabi. Sadece heves etmeden verin ki benim gibi hayal kırıklığına uğramayınİlk defa bu markayla yaptım eşimden geçen gün istemiştim o almış getirmiş bende yaptımo zaman gebelik yoktur boş yere kana gitmeyin bugun
Çok baş dönmem var dünden beri. Bide aşırı kuruyum akıntım hiç yok normalde akıntım olurdu regl dönemi. Bide karın ağrılarım gelip gidiyor. Umitlenmek için değilde sinir oldum ikisinin farklı sonuç vermesine netlk kazanmasi için kan vermek gerek. Elimde başka testlerde var onuda denerim bakalım hayırlısı3 günlük gecikmede olsa diğer testte de çıkardı diye düşünüyorum ben. Ama yine de belirtiniz varsa kan verip emin olabilirsiniz tabi. Sadece heves etmeden verin ki benim gibi hayal kırıklığına uğramayın
O zaman bi kan verin en net sonucu almış olursunuz, inşallah pozitif çıkarÇok baş dönmem var dünden beri. Bide aşırı kuruyum akıntım hiç yok normalde akıntım olurdu regl dönemi. Bide karın ağrılarım gelip gidiyor. Umitlenmek için değilde sinir oldum ikisinin farklı sonuç vermesine netlk kazanmasi için kan vermek gerek. Elimde başka testlerde var onuda denerim bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?