Acil bakarmisiniz testlere.

cansin001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
1.003
272
38
Adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi yaptım silik çıktı gidip birdaha aldım o da negatif çıktı. Hangi markaya guvenicem? Biri freely erken gebelik diğeri days comfort. Görselleri ekliyorum.

Eklentiler

• 1000032352.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 67
Adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi yaptım silik çıktı gidip birdaha aldım o da negatif çıktı. Hangi markaya guvenicem? Biri freely erken gebelik diğeri days comfort. Görselleri ekliyorum.
Güvenilirlikleri değişiyor tabi ama ilk idrarla yapmak da önemli. İlki silik gibi çıkmış regl de gecikmiş bence kan verin netleşsin

İki markanın da yalancı pozitif verdiğini okudum burda ama inşallah hamilesinizdir.
İlkinde bariz çizgi var

İki markanın da yalancı pozitif verdiğini okudum burda ama inşallah hamilesinizdir.
İlkinde bariz çizgi var
Freely ilk kez kullandım diğeri bende hep negatif gösteriyordu 8 aydır. Elimde bide nimea diye bir marka var. Onuda pazar günü yaparım böyle karışık oldu aklim

3 gün gecikmede epeyi koyu çıkması lazım aslında bence kan verin kesinlikle netleşsin böyle arada kalırsınız

3 gün gecikmede epeyi koyu çıkması lazım aslında bence kan verin kesinlikle netleşsin böyle arada kalırsınız
Eşim gelince bir bakayimda diğer testi de yaparım belki. Sonrası kana.. arkadaşım iki aylık hamileydi ve silikti testi. O kısmına takilmadimda ikisinin farklı sonuç olmasına takildim

Canım benim sayfama bakabilirsin geçen ay ben de freely erken gebelik ile yaptım seninki gibi oldu fakat hamile değilim. Mümkün olduğunca bu testlere güvenmeyelim hatta almayalım para kazanmalarına bile izin vermeyelim. Belli bir süre adet gecikmesi olursa direkt kan verelim .

İlk defa bu markayla yaptım eşimden geçen gün istemiştim o almış getirmiş bende yaptım o zaman gebelik yoktur boş yere kana gitmeyin bugun

İlk defa bu markayla yaptım eşimden geçen gün istemiştim o almış getirmiş bende yaptım o zaman gebelik yoktur boş yere kana gitmeyin bugun
3 günlük gecikmede olsa diğer testte de çıkardı diye düşünüyorum ben. Ama yine de belirtiniz varsa kan verip emin olabilirsiniz tabi. Sadece heves etmeden verin ki benim gibi hayal kırıklığına uğramayın

Çok baş dönmem var dünden beri. Bide aşırı kuruyum akıntım hiç yok normalde akıntım olurdu regl dönemi. Bide karın ağrılarım gelip gidiyor. Umitlenmek için değilde sinir oldum ikisinin farklı sonuç vermesine netlk kazanmasi için kan vermek gerek. Elimde başka testlerde var onuda denerim bakalım hayırlısı

O zaman bi kan verin en net sonucu almış olursunuz, inşallah pozitif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…