İnşallah teşekkür ederimO zaman bi kan verin en net sonucu almış olursunuz, inşallah pozitif çıkar
İlk idrarla sonra ki idrar fark ediyor belki geç döllenmedir ama dediğim gibi en kesini kan sonucuEşim gelince bir bakayimda diğer testi de yaparım belki. Sonrası kana.. arkadaşım iki aylık hamileydi ve silikti testi. O kısmına takilmadimda ikisinin farklı sonuç olmasına takildim
Haklısınız ama işte bu erken gebeliklerin yalancı pozitif olayı yüzünden karışıklık yaşıyoruz ister istemez yalancı pozitif mi diyorumİlk idrarla sonra ki idrar fark ediyor belki geç döllenmedir ama dediğim gibi en kesini kan sonucu
Ee peki doğru mu çıkarıyor canım Kan verdin mi?Canım bende freely adlı markanın gebelik testini yaptım aynı seninki gibi silik 1 gün arayla yaptım ben Eki Görüntüle 3547909 Eki Görüntüle 3547910
Canım bende freely adlı markanın gebelik testini yaptım aynı seninki gibi silik 1 gün arayla yaptım ben Eki Görüntüle 3547909 Eki Görüntüle 3547910
Canım days doctor comfort hep yalancı çıkarıyor sen hiç ümitsizliğe düşme kana git frelly evet bazen yanıltabiliyor ama benim arkadaşımda onunla gebe olduğunu öğrendi şuan stres yaparak hiç kendini şey yapma sen hemen kana git ya da şimdi evdeki testi de deneİlk defa bu markayla yaptım eşimden geçen gün istemiştim o almış getirmiş bende yaptımo zaman gebelik yoktur boş yere kana gitmeyin bugun
Yok canım pazartesi gününe kadar adet olmazsam gidicemEe peki doğru mu çıkarıyor canım Kan verdin mi?
Canım ben hep bu aya kadar days comfort da hiç yalancı pozitif görmedim hep kullanmistimda ne bileyim . Elimde başka marka erken gebelik vardı onuda yaptım onda gölgeli çıktı çok belli değil ama var gibi duruyor. Ben görüyorum o gölgeyi ama resimde görünmüyorCanım days doctor comfort hep yalancı çıkarıyor sen hiç ümitsizliğe düşme kana git frelly evet bazen yanıltabiliyor ama benim arkadaşımda onunla gebe olduğunu öğrendi şuan stres yaparak hiç kendini şey yapma sen hemen kana git ya da şimdi evdeki testi de dene
Tamam canım haberleselim ben dayanamazsan belki bugün kan veririm bilemiyorumYok canım pazartesi gününe kadar adet olmazsam gidicem
Verirsen haber ver canımm güzel haberlerini bekliyorumTamam canım haberleselim ben dayanamazsan belki bugün kan veririm bilemiyorum
Verirsen haber ver canımm güzel haberlerini bekliyorum
Valla bende hiç yalancı pozitif görmedim ama işte bazılarının da gebelik varmış ama negatif çıkarıyormuş işte sadece pozitif çıkarıp yalancı olmuyormuş yaniCanım ben hep bu aya kadar days comfort da hiç yalancı pozitif görmedim hep kullanmistimda ne bileyim . Elimde başka marka erken gebelik vardı onuda yaptım onda gölgeli çıktı çok belli değil ama var gibi duruyor. Ben görüyorum o gölgeyi ama resimde görünmüyor
Evet canim duydum bak doğruValla bende hiç yalancı pozitif görmedim ama işte bazılarının da gebelik varmış ama negatif çıkarıyormuş işte sadece pozitif çıkarıp yalancı olmuyormuş yani
İnşallah inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzEvet canim duydum bak doğruhayırlısı olsun inşallah bende gebelik vardır arkadaşın gibi bende freely ile öğrendim derim inşallah
İnşallah ikimizde hamileyizdir
Ne yaptın canım kan verdin miVerirsen haber ver canımm güzel haberlerini bekliyorum
Yok canim vermedim Pts ye kadar beklemeye karar verdim sabahki stresi attım üzerimdenNe yaptın canım kan verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?