Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet olmuşsunuz işte, nasıl hamile olabilirsiniz ki? O çizgi çok sonra beliriyor zaten. Periyodik aralıklarla hamile miyim telaşına gireceğinize iyi korunmayı öğrenin.
Adet olmuşsunuz işte, nasıl hamile olabilirsiniz ki? O çizgi çok sonra beliriyor zaten. Periyodik aralıklarla hamile miyim telaşına gireceğinize iyi korunmayı öğrenin.
Çizgi ilk aylarda da nadir de olsa belli olabiliyormus. Korunuyorum. İhtimal dahilinde belkide pskilojik olarak yapıyorum bilmiyorum Çizgi gozume takıldı bilene sormak istedim.
Ara kanamaniz olmus pek sanmiyorum ama belliki bu durumda caniniza sikabilir gebelik falan varsa. O yuzden biran önce test yapin ona göre karar verirsiniz ve içiniz rahatlar. Karniniza bakip tahmin olmazki.
Ara kanamaniz olmus pek sanmiyorum ama belliki bu durumda caniniza sikabilir gebelik falan varsa. O yuzden biran önce test yapin ona göre karar verirsiniz ve içiniz rahatlar. Karniniza bakip tahmin olmazki.