Acil bakar mısınız? Silik çizgi hamilemiyim?

Bu kadar uzun sürmezdi ve hep olmazdı zaten şüplenmemdeki sebeplerden biriside budur
Benim de 1 haftayı geçkindir hassasiyet var adetim de 3 gün gecikti ama genel olarak göğüs hassasiyetim olur ve adet olurum o yüzden sormak istedim. Hassasiyet olup adet oldunuz mu diye

Benim de 1 haftayı geçkindir hassasiyet var adetim de 3 gün gecikti ama genel olarak göğüs hassasiyetim olur ve adet olurum o yüzden sormak istedim. Hassasiyet olup adet oldunuz mu diye
Şöyle söyleyeyim o zaman göğüslerimin üst tarafında dokununca keskin bir ağrı hissettim ilk başta genelinde yoktu sadece üst kısmında vardı sonrasında ağrı tüm göğsüme yayıldı ve dişarıda yürürken bile ağrı hissettim ara ara daha öncesinde bu kadar belirgin ağrımazdı. Test yaptınız mı peki

Yok yapmadım benim de belirgin bir ağrım var ama genel olarak regl öncesi olduğu için çok dikkate almadım. Bakalım biraz daha geciksin yaparım inşallah test. Çok fazla negatif görünce insanın içinden gelmiyor

Ya ben birkaç tane yapmıştım kıştı soğuktan mi nedir bilmiyorum hepsi bozuk çıkmıştı ben direkt kan vermiştim. Ama kaset testte de çıktıysa ilerlemiş diye biliyorum tebrik ederim tekrar
Ahahha beni güldürdünüz şaşkınım gerçekten ya teşekkür ederim yorumlarınız için yarın kan verip sonucu haber edeceğim
Şimdide test yaptım sabah idrarı ile hamileyim dimi ben ya inanamıyorum şuan

Eklentiler

• IMG_8178.jpeg
    117,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…