- 17 Aralık 2022
- 37
- 14
- 29
-
- Konu Sahibi glcnylmzzx
3. Dk da çıktıKaç dakikada çıktı?
var gibi duruyor. Zaten gecikmeniz de varmış direkt kaset test yapabilirsiniz veya kan verebilirsiniz3. Dk da çıktı
Kaset test aldım yaptım şimdi böyle çıktı bunda da silik sankivar gibi duruyor. Zaten gecikmeniz de varmış direkt kaset test yapabilirsiniz veya kan verebilirsiniz
Kaset test yapmışmıydınız şimdi yaptım bunudaBenim de aynı testtiumarım sağlıklı bir gebeliktir tebrikler
İnşallah teşekkür ederimBende aynı testten yapmıştım böyle çıkmıştı bence hamilesinizzz
Yarın vereceğim test çok şaşkınım emin olamamak çok garip bir duygu yorumlarınız değerli o yüzden teşekkür ederimGebeliğiniz var gibi gözüküyor, en iyisi kan testi verip emin olmanız, Rabbim gönlünüze göre versin
Amin inşallah teşekkür ederimHayirli olsun canim, Allah isteyen herkese nasip etsin
Göğüslerde ki ağrı normalde de oluyor mu adet olacağınız zamanKızlar 28 yaşında 1,5 yıllık evliyim reglm iki gün gecikti karnımda gerginlik ve gaz var idrarım koyu ve göğüslerimde ağrı var adet olacakmışım gibi bebek istediğimiz için test yaptım test bu şekilde sizce hamilemiyim cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Emin olun çok iyi anlıyorum hislerinizi, güzel düşünün, güzel olsun, inşallah iyi haberler alırsınızYarın vereceğim test çok şaşkınım emin olamamak çok garip bir duygu yorumlarınız değerli o yüzden teşekkür ederim
Ben tam 11 test yapmıştım emin olmak için benim bide çok belli olmayan gölge çıkmıştı tam üç gün sürdü kan vermek için emin olmam üç gün içinde 24 saat uyumayıp aynı gün dört test yaptım koyulaşmayı takip ettim pembeleşmeye başladığı zaman kan verdim...Yarın vereceğim test çok şaşkınım emin olamamak çok garip bir duygu yorumlarınız değerli o yüzden teşekkür ederim
Bu kadar uzun sürmezdi ve hep olmazdı zaten şüplenmemdeki sebeplerden biriside budurGöğüslerde ki ağrı normalde de oluyor mu adet olacağınız zaman
Benimki sizinkine göre dahamı koyu yani öyle anladımBen tam 11 test yapmıştım emin olmak için benim bide çok belli olmayan gölge çıkmıştı tam üç gün sürdü kan vermek için emin olmam üç gün içinde 24 saat uyumayıp aynı gün dört test yaptım koyulaşmayı takip ettim pembeleşmeye başladığı zaman kan verdim...
Anlayacağın sen kesin hamilesin hayırlı olsun
Of hemde nasıl koyu ben şaşı bir oluyordum o çizgiyi görmek içinBenimki sizinkine göre dahamı koyu yani öyle anladımyarın kan vereceğim bakalım inşallah dediğiniz gibidir