- 17 Ağustos 2021
- 1.884
- 2.969
- 27
- Konu Sahibi sekerlikahve88
Bebek şuan haşhaş kadar görememesi çok normal ağrılarının sebebi de muhtemelen yerleşme ağrıları erken dönem gebelikte çoğu kadının başına geliyor bence kendini ve bebişi üzmeTeşekkür ederim ama saat 18’den beri hastanedeyim yeni geldim moralim bozuldu. Ben almanyada yaşıyorum buranın doktorlarına güvenmiyorum kısaca bana kan ve idrar testi yaptılar kesin hamilelik görünüyor 3 hafta 3 günlük olarak, daha sonra bu ağrılarım var diye kasık ve belime ara ara giren ağrılar için beni alttan ultrasona aldılar aşağıdan kamerayla baktılar doktor bebeği göremedi sol yumurtalığıma baktı temiz dedi ama sağ yumurtalığımı da göremedi sonra benim içime korku soktu kanaman olursa acil gel kan temiz hamilesin ama sağ yumurtalığını göremedik bebeği de göremedim dış gebelik olabilir ağrılarının sebebini bilmiyorum dedi haftaya çarşamba kadın doğuma randevum var annem de kızdı 1 aylık hamilelikte alttan bakamaz bi doktor iyi doktor olsa onu yapmaz daha 3 haftalıkmış zaten görünmez dedi korkuyorum kızlar bebeği görememesi sizce kötü mü görmesi mi gerekiyordu